Scudo Sports

Onur Karaca kardeşimiz vefat etti.

Allah rahmet etsin.bu haberi duyunca öyle bi soğudum ki şu ülkeden bıktım artık insan yaşamıyor mu bu memlekette.ne görgü kuralları ne hukuki kurallar hiç uğruna eziliyor çiğneniyor.insanın içi acıyor gencecik bir insan gözlerini yumuyor.failleri ne olacak merak bile edemiyorum çünki için için insan biliyor ne olacağını.Allah ailesine sabır versin.

Scudo
yakınlarına arkadaşlarına sabır diliyorum. çok üzücü bir haber bu.

araç sürücüsüne dava vs. durumu nedir? sonuçlarından haberdar eder misiniz?
bir yakınını bir araba çarpması sonucu kaybetmemiş insan yoktur herhalde. buna rağmen açılan ceza davaları inanılmaz düşük cezalarla bitiyor.

baklava çalan çocuk, yazı yazan çocuk kadar bile ceza almıyor bu davalarda %100 suçlu da olsa..
bunu regüle edemeden yaşanacak bir yer olmayacak elbette ülkemiz..

başınız, başımız sağolsun...

Allah rahmet eylesin, kardeşinin, ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun,
Akübit olarak çok üzüldük, acılarını paylaşıyorum
ayrıca cuma akşamı antalyadan hepimizi temsilen ankaraya giden arkadaşlara da vefakar ve fedakar davranışları için teşekkür ediyorum,

biz bisikletlileri kala almayan ve hayati olabilecek tehlikeye bizleri maruz bırakan trafikteki motorlu araç terörünüde kınıyorum.

Onur... İkiz kardeşinin gözleri önünde yolların sadece kendisine ait olduğunu sanan, KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPAN BİR JEEP çarpana kadar hayat dolu olan bir pedalcı..“Kardeşim Başkent yollarının ve bisikleti trafikte kaale almayan maganda bir aracın kurbanı olmuştur. Araç bizi görmesine rağmen durmadı” Araç, kırmızı ışığa rağmen, bisikletlileri görmesine rağmen durmadı, çünkü o yolların tek sahibiydi(!) ve su an için serbest...

(link)

Arkadaşımızın mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve tüm bisikletsevere baş sağlığı diliyorum

Bu tip olaylar aynı zamanda memlekette bisiklet sporunun niye yaygınlaşmadığının bir diğer göstergesi. Allah tüm trafik magandalarının ve vicdanı olmayanların belasını versin

son bilgilere göre araç sahibi serbest kalmıştır.

inanılır gibi değil

Onur arkadaşımıza Allah'tan rahmet, akrabalarına ve tüm bisiklet camiasına sabır diliyorum.

Magandaların olmadığı, bisikletli insanlara saygının olduğu bir ülke diliyorum.

O kadar çok söylenecek şey olmasına karşın,artık birşey söylemek içimden gelmeiyor. Bu cinayetdeki teselli ise katilin biliniyor olması. İnşallah cezasını ceker. Allah Rahmet Eylesin

@pelinaksoy

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: OOOOOOOOOOOHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum .Onur arkadaşımıza çarpanında,onu serbest bırakanında ALLAH cezasını versin.:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Allah rahmet eğlesin kardeşimize,mekanı cennet olsun.. Ve ülkemizde insan hayatının ne kadar önemsiz olduğunu tekrar tekrar anlamış oluyoruz. Katil serbestmiş okuduklarıma göre.. Allah ıslah etsin serbest bırakanları ve suçunu bile bile vicdanı sızlamadan ortalıkta gezecek olacak şerefsize. İçeri tıkılırsa öyle küçük cezayla sıyrılacak ki tekrar şaşıracağız ve lanet edeceğiz ülkenin adalet sistemine. Yakınlarına sonsuz sabır diliyorum ama ne fayda..

Geri