@Hasankaran
Merhaba. Rota genel olarak düz, küçük tepeler haricinde dağ gecidi yok. Rota üzerinde hem ana yollar mevcut (kimine bisiklet girişi yasak) hem de oldukça iyi durumda talihi yollar mevcut. Rengarenk tarlalar ve uçsuz bucaksız ormanlar mevcut. Yol üzerin uğranması gereken bir çok tabiat parkı, tarihi yer, mimari mevcut. Ukrayna'da daha önce bulundum, Büyük şehirler haricinde Türklere karşı ön yargı pek yok, önce soğuk görünseler de güler yüze kayıtsız kalamıyorlar. Bisiklet turu dediğiniz için başka konulara değinmiyorum, fakat malum Ukrayna, küçük şehirlerinde kadınları ilginçtir, ne düşündüklerini anlamak zaman alır. Eğer kamplı düşünüyorsanız o konuda pek bilgi sahibi değilim (kamp atma kuralları, nereye kap atılır vs.). Ben yol bisikleti ve sadece sele altı çanta ile kredi kartı turculuğu dedikleri türden bir tur planlıyorum. Oteller oldukça ucuz, ama en ucuzu yemek. Ukrayna'ya yeni kimliklerle de giriliyor fakat böyle bir tur için muhakkak pasaport ile giriş yapmanızı öneririm. Kırsaldaki polisler bu konuda bilgisiz olabiliyorlar ve para yemeği seviyorlar. Gitmeden önce rotalarınızı harita üzerinde belirleyin, otelde kalmasanız da bir kaç otele ön rezervasyon yapın, yanınızda harcamayı düşünmeseniz de yeterli miktarda para olsun. Ülkeye hava alanı dışında girişlerde bu tip bilgileri istiyorlar. Bir de bisikletinize dikkat edin, gördüğüm çoğu bisikletçi çift kilit kullanıyordu.