Scudo Sports

Online Yol Bisikleti Menajerlik Oyunları

Giray ALp

Üye
Tepki
9
İsim
Giray
Bisiklet
b'Twin
Zamanında online futbol menajerlik oyunları oynamış ve zamanla futbol ilgisi biten birisi olarak bana ilaç gibi geldiler. Gerçi daha bu siteleri keşfedildi 1 hafta bile olmadı ama hergün yarış saatini beklemek heyecanlı oluyor.

Yaklaşık 7-8 tane yol bisikleti yarışları üzerine kurulmuş site var. Bazıları 2010dan beri varmış. Bu kadar geç gördüğüme de ayrı pişman oldum ya, neyse. Ben şimdi 2 sitede oynuyorum.

Birincisi (link) Yalnız burada hesap oluştururken dikkatli olun, yanlış yapıp siler yeni hesap açarım diye bir durum yok. Bir ip'den yalnızca bir hesap açabiliyorsunuz ve hesabı silemiyorsunuz.
Oyuna başladığınızda size bir kadro veriyor ve siz seçtiğiniz yarışlara katılıp heyecana dahil oluyorsunuz. Aman başlangıçta dikkatli olun parayı dikkatli harcayın. Oyunu anlayana kadar transfer yapmayın bence.

İkinci site ise (link) Bu sitede yarış sayısı daha az fakat sporcu özellikleri ve yarış taktikleri daha ayrıntılı. Bu site bana daha eğlenceli geliyor.

Scudo
ilk oyunu deneyecegim umarim guzeldir :)

• Beğen
Tepkiler: Giray ALp
@Giray ALp yarışları izlerkende şu oyunu oynamanı öneririm Pro Cycling Manager kendi adamini yarat ve sıfırdan tour de fransa katıl

Bende hemen ilk oyunu deniyorum bakalım :D :harika:

• Beğen
@PeeKay

O oyunu baya zamandır oynama niyetim var ama benim pc eski olduğu için oynayamadım daha. Laptop aldığım zaman aklımda var o

Arkadaşlar forum olarak oynayacaksak bende varım. Tek oynayacaksam bir anlamı yok :)

Arkadaşlar katılmaya ve ilk yarışlarını kazanmaya başladılar. Tebrikler :harika:

@PeeKay Kardeşim sen pro cycling menegar oynuyorsun sanırım ben daha önce forumda bu oyundan söz edildiği için indirdim kurulumu tamamladım ama oyun açıldıktan sonra hesap oluşturmam gerekiyor ama hesap oluşturamıyorum bilgin varmı bu konuda

@Selçuk Karaca kardeşim cracki filan yapınca orda daha önceden hesap oluşturulmuş oluyo o hesapa bağlanıyosun sen oluşturmuyucan yani

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
Teşekkürler, ilk oyundayım şuan, Trojka kim?

Velo Manager sitesinde Vuelta:
Son iki etap kaldı, birisi zamana karşı etabı ve nasıl bir taktik vermem gerektiğini hiç bilmiyorum. İlk büyük turumda bu kadar gelmişken birinciliği de vermek istemiyorum. Yardımlarınız bekliyorum

(link) sitesinde yeni sezon başlayacak

Dosyalar

• Vuelta - 2. etap Genel Klasman.png
    Vuelta - 2. etap Genel Klasman.png
    124,2 KB · Okunma: 47
  • Vuelta - 3. etap genel klasman.png
    Vuelta - 3. etap genel klasman.png
    125,9 KB · Okunma: 45
  • Vuelta - 4. etap genel klasman.png
    Vuelta - 4. etap genel klasman.png
    85,4 KB · Okunma: 45
  • Vuelta - 5. etap genel klasman.png
    Vuelta - 5. etap genel klasman.png
    83,8 KB · Okunma: 45
  • Vuelta Etap Profilleri.png
    Vuelta Etap Profilleri.png
    58,7 KB · Okunma: 46
Reserve. Pc başına geçince ilk yapacağım şey bu olacak.

Paylaşım için teşekkürler. Oyunların ikisini de deneyeceğim.

• Beğen
Pro Cycling Manager

@yb672501 telefon için yok ama web sitesi üzerinden oynandığı için telefondan da girebilirsin

Geri