Barış BİRLİK Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ekim 2009 Mesaj 651 Tepki 285 Şehir Eskişehir - Morphou İsim Barış Birlik Başlangıç 2008—09 Bisiklet Trek 10 Temmuz 2010 #1 Suntour Epicon maşa alacağım ama vbreak kullanıyorum maşanın vbreaklisde zor bulunuyor acaba hzır birde hidrolik disk frene geçsemmi ? Görüşleriniz ?
Suntour Epicon maşa alacağım ama vbreak kullanıyorum maşanın vbreaklisde zor bulunuyor acaba hzır birde hidrolik disk frene geçsemmi ? Görüşleriniz ?
B berkay iriyarı Daimi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 364 Tepki 285 Şehir izmir--buca 10 Temmuz 2010 #2 geç geç geç geç çok memnun kalırsın ben memnunum mesela Tepkiler: yiğit karataş ve Barış BİRLİK
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 10 Temmuz 2010 #3 Çok ihtiyacın yoksa geçme derim. Çok masraflı bir şey.
RAHMİ Forum Bağımlısı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 785 Tepki 363 Şehir Isparta 10 Temmuz 2010 #4 V-fren de bir sorunun yoksa geçme derim. Yağmurda çamurda çok geziyorsan geç ama Tepkiler: Barış BİRLİK
Barış BİRLİK Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ekim 2009 Mesaj 651 Tepki 285 Şehir Eskişehir - Morphou İsim Barış Birlik Başlangıç 2008—09 Bisiklet Trek 12 Temmuz 2010 #5 Öneriler için teşekkürler arkadaşlar yağmurda ve çamurda baya sürüyorum sanırım disk fren benim için uygun olacak
Öneriler için teşekkürler arkadaşlar yağmurda ve çamurda baya sürüyorum sanırım disk fren benim için uygun olacak
RAHMİ Forum Bağımlısı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 785 Tepki 363 Şehir Isparta 12 Temmuz 2010 #6 @Barış Birlik Öyleyse sen disk fren kullan. Çünkü v-frn pabuçları yağmurda-çamurda inanılmaz tükeniyor ve performans azalıyor. Ayrıca disk frenin de mekanik olanı değil de hidrolik olanı seç derim ben.. Biraz maliyetli olur ama daha iyi kullanırsın.
@Barış Birlik Öyleyse sen disk fren kullan. Çünkü v-frn pabuçları yağmurda-çamurda inanılmaz tükeniyor ve performans azalıyor. Ayrıca disk frenin de mekanik olanı değil de hidrolik olanı seç derim ben.. Biraz maliyetli olur ama daha iyi kullanırsın.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 12 Temmuz 2010 #7 Sana öner değil gaz lazım gaza gelesin var..Geç disk frene..Hadi koçum..Görelim seni
macindik Üye Kayıt 9 Temmuz 2010 Mesaj 52 Tepki 27 Şehir Giresun Bisiklet Kron 13 Temmuz 2010 #8 bir hidrolik disk fren kullanıcısı olarak kesinlikle geç derim. Sorunsuz ve kaliteli fren için hidrolik disk fren en güzeli. (Bence) Tepkiler: Barış BİRLİK
bir hidrolik disk fren kullanıcısı olarak kesinlikle geç derim. Sorunsuz ve kaliteli fren için hidrolik disk fren en güzeli. (Bence)