Scudo Sports

önemli soru?? önerileriniz??

MacH

Üye
Tepki
2
arkadaşlar ılk başta yenı racing almayı planlıyordum ama bende 1 tane racing olması nedenıyle ve bıraz adrenalın istemem nedenıyle bu kararımdan vazgeçtim..

hem sokakta hoplayım zıplayım , kum tepelerıne çıkayım hemde dağdan iniş yapabılcegım bır bısıklet arıyorum.. neler önerirsiniz?

olmazsa olmazım dısc frendir.mutlaka olsun..

600 ytl civarı bütçem war.ona gore bana opsiyonlrı söyler mısınz??(marka model özellik vsvsvs)

(ismini vermeyim izmirde bır bısıkletcıye sordugumda kadron sağlam olmalı sana dj kadro olucak dedıgını o karşılar dedıler)

Scudo
downhill istemıyorum tarıf ettıgım gıbı bısey arıyorum street dj tarzı ama dağdan da inebılcegım bısı..
yanı arkada amortisoru olmucak

ayrıca 1000 ytl ye kadar olan tum bısıkletlerı lısteleyebılırsınız.. bütçeyi yükseltebılırım !!

Sedona'nın X11'ine bakabilirsiniz. İyi zıplamalar... :)
Ancak çok da zorlamayacaksanız, nispeten ufak kadrolu bir hardtail de işinizi görebilir.

• Beğen
Tepkiler: MacH
aslında oncelıklı amacım şehır ıcınde yada parkurlarda hoplayıp zıplamak.ama aynı zamanda dağdan da ınmek ıstıyorum.çok yonlu bısı arıyorum yanı...

@Barış Kılınç

ewet guzel bı onerı uygun olabılır sanırım..
fiyat piyasası nedır bu bısıkletın ?

(link)

Burada, Kaçkar Bisiklet'te 840$ görünüyor. Diğer modellere ve dükkanlara da bakabilirsiniz. İyi seçimler...

• Beğen
Tepkiler: MacH
arkadaşlar 1000 ytl sınırı içinde başka önerebilceğiniz bisikletler nelerdir ??

---> Giant Dualbike STP 2

Dostum bu bisiklet tam sana göre! GIANT'ın Türkiye distribütörü Kaçkar Bisiklet. Onlarla bir konuş, iyi fiyata getirebilirlerse alabilirsin. Almanya fiyatı 379€. Mesela Delta Bisiklet Corratec'in bazı modellerini Almanya fiyatıyla aynı satıyor. Böyle bir durum olursa hiç kaçırma derim.

http://www.fahrrad.de/fileadmin/templates/scripts/php/emptyimages.php?products_image=7399

(link)

• Beğen
Tepkiler: ilhan.b ve MacH
@mightywings

çooook saolun cidden çok iyi bir örnek oldu !! ve ayrıca cok hosumada gıttı..

ama disc frenı yok o uzdu benı bıraz :D

@MacH

Ama o paraya o kadar olur ancak.. Ayrıca Sedona X-11'in frenleri de mekanik disk frendir ve hidrolik olmadıktan sonra ekstra yük taşımanın bir anlamı yok, şahsen v-freni tercih ederim..

Geri