onayınızı bekliyorum

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
arkadaşlar şehir içinde ,sahil yollarında ve hafif arazi koşullarında zevk ve spor amaçlı kullanım için dağ bisikleti almak istiyorum .site içinde yaptığım araştırmalar doğrultusunda trek 3900 model bisikletin bana en uygun olduğunu düşünüyorum bunun muadili olarakta salcano ng 350 var galiba ama benim gönlüm trek'ten yana.aslında ağırlıklı olarak yollarda kullanacağım için trek 7.1 fx de çok uygun gözüküyor ama ben nedense dağ bisikleti almak istiyorum .hani arada eserde araziye çıkmak istersem uygulayabileyim diye.sonuçta yol bisikleti ile bunu yapamam ama bir dağ bisikleti ile yollardada gidebilirim öyle değilmi? vereceğiniz cevaplar neticesinde gidip bisikleti almayı düşünüyorum sadece aklımdakini bilir kişi olan sizlerin son olarak onaylamasını bekliyorum.bu arada 176cm 85 kg ım.ölçü olarakta yardımcı olursanız sevinirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler.

not: forum içi yardımlaşma hat safhada .tebrik ederim hepinizi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat CER
Scudo

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Kayıt
26 Ocak 2006
Mesaj
1.141
Tepki
972
Şehir
BURSA
ben yeni 7200 aldım amortisörleri sayesinde ağır olmayan arazidede gayet keyifli tavsiye edebilirim hem kampanyasıda var
 

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.166



Biz teşekkur ederız....

Alacagınız bisikletler uzerınde ınceleme yaparsak fıkrımce...

Trek 3900 modelı fıyatına gore ıyı bır bısıklet,arazı ve yol kullanımı olarak ıyı derecede her turlu ıhtıyacınızı karsılayacaktır..

Salcano ng 350 ..benım kullandıgım ve cok ıyı performans alamadıgım ıcın tavsıye etmıyorum.işcilik ve yapısal malzemeler uzrınde cok oynarsınız ılerıde sorun yasabılırsınız,uretımde oldugunu zannetmıyorum stoklarda varsa alma sansınız var tabıkı...

Trek 7,1 fx modelı cok ıyı bır asfalt bisikleti.ancak arazı kosullarına sokmamanızda yarar var ..pek yatkın degıldır goruldugu uzere.o yuzden bu bisikletı sadece asfalt ve sehır içi gezmelerınde degerlendırmelısınız..

Kron cx 1000 modelı de sızın aradıgınız ve ıstedıgınız ozellılere sahıp bır bısıklet her turlu kosullarda kullanabılırsınız, fıyat bakımından ıyıdır..degerlendırebılırsınız..

DRAG ontarıo team ve zx5 modellerını ayrıca Corratec x-vert motıon modelerıde aradıgınız nıtelıktekı mtb lerdır..arazı ve asfalt kosullarına gore ıyıdır..

Fıyat aralıkları hemen hemen bırbırıne yakındır kompenant olarak hepsı ıyı malzemeler kullanmıstır..işcilkte herhangı bır sorun yasamassınız kesınlıkle...

saygılar.....
 
  • Beğen
Tepkiler: tayfur

tayfur

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Mayıs 2005
Mesaj
1.621
Tepki
1.025
Şehir
İstanbul
Ben olsam Corratec alırım. Kadrosunu pek kimse beğenmiyor ben de pek tutmuyorum ama üzerindeki parçalar diğer seçeneklere göre daha kaliteli.
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
önder birader çok teşekkür ederim açıklamaların için. ben muhtemelen gidip trek 3900 alacağım.tipide hoşuma gitmişti zaten .diğer arkadaşlarada teşekkür ederim fikir belirtikleri için.başarılar dilerim hepinize.

birde şu hybrid olayı çıktı şimdi yine kafam karıştı.bu seferde trek 3900 ile 7200 arasında kaldım . 3900 den yolda kullanım sırasında hız olarakta tatmin olabilirmiyim acaba yada 7200 alsam hafif arazide aynı şekilde tatmin edermi beni. benim profilimde tamamen amatör ve iki platformdada eşit keyif almak isteyen birisi için bu iki üründen hangisini tavsiye edersiniz ?
 

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522
Hem 7200fx (amortisörlü) hem de 6500 disc (şuanki bisikletim) kullandım. ikisinin de yeri ayrı malesef her iki platformda da eşit keyif vermiyorlar. 7200 ile asfalt yollarda 2 pedal çevirip 2dk dinleniyordum. 6500 MTB ile sürekli pedal basman gerekebiliyor çoğu zaman. Ama bununlada pek engel tanımıyorsun, bisikleti hoplatıp zıplatmaktan çekinmiyorsun çoğu zaman.. 6500'ün aynakolunu 48-36-26 yapacaktım son anda vazgeçtim.. Belki ileride off-road olayına fazla sararsam diyerekten..

Uzun lafın kısası biri şehir bisikleti, diğeri ise dağ bisikleti.. Yurdumuzun yollarını göz önünde bulunduracak olursak.. ki ben öyle yaparak bisikletimi değiştirdim şimdilik halimden memnunum.. Ama kaymak gibi asfaltı gördüğümde de 7200'ü aramıyor değilim..

Dilerim fikir vermiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: acumur

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
mesela ben istanbul/beşiktaşta oturyorum.sahil yolunda gezinmek ve spor amaçlı kullanmak için 7200 dahamı olumlu .yada arada canım yıldız parkına girip biraz arazi keyfi yaşamak istersem 7200 galiba uygun bir model olmaktan çıkıyor.galiba benim buna karar vermem lazım yollarda gezmek yahut arazide dolaşmak gibi.ya 3900 alacğım yada 7200 ama henüğz karar verebilmiş değilim.ne zor işmiş yahu.

evet arkadaşlar an itibari ile trek 3900 satın almış bulunuyorum .yardımda bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.özcan arkadaşımlada trek karaköy mağazasında tesadüfen karşılaştık oda hoş bir süpriz oldu .kendisinede ayrıca teşekkür ediyorum yardımı için.alatin bisiklet yetkililerinede gösterdikleri yoğun alakadan ötürü teşekkür ediyor ve 3 lü teşekkür serimi tamamladıktan sonra huzurlarınızdan ayrılıyorum .kalın sağlıcakla.
 

Tugfox

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Mart 2006
Mesaj
1.094
Tepki
1.218
Şehir
Goztepe/Istanbul


Bisikletinizi saglikla ve gule gule kullanin:)
Yaza dogru ben de ayni bisikleti(TREK 3900) alma dusuncesindeyim.. Bisiklet hakkindaki ilk dusuncelerinizi bizlerle bu baslikta veya baska bir baslik altinda paylasirsaniz cok mutlu olurum. Bana da rehberlik etmis olursunuz:)

Saygilar
Tugberk
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul

sağol hayırlı temennilerin için.bende senin arzunun gerçekleşmesini dilerim en kısa sürede.ancak şu sıra bu ürünlerde kampanya var ve oldukçada etkili bir kampanya yani zaten alacağım diyorsan bu aralar düşünmende fayda var derim ben.öte yandan tabi memnuyetle yardımcı olurum .ancak ben oldukça amatör bir kullanıcıyım yani diğer arkadaşlar gibi teknik olarak bir açıklama yapmam pek mümkün değil.aldıktan sonra karaköy den beşiktaşa kadar bir mesafede kullanma şansım oldu bisikleti ve oldukça etkilendim .çok zevkli bir sürüş oldu benim için.seri bir bisiklet olduğunu söyleyebilirim ilk etapta.en azından istanbul yollarını göz önünde bulundurarak galiba doğru bir tercih yaptım diyebiliyorum gönül rahatlığı ile.ancak bu arada benim yorumlarımı değerlendiriken şu yapacağım açıklamalarıda göz önünde bulundurmanı isterim...şöyleki;neticede çocukluktan bu yana bisikletlerle haşır neşir olmuşumudur,severimde çok kullanmasını ama ilk defa bu konuya bu kadar spesifik olarak eğiliyorum ve bununla doğru orantılı olarak yine ilk defa bu kadar spesifik bir bisiklet satın alıyorum.yani demek istediğim bana göre çok harika bir bisiklet ama daha ileri adımlarda ilgilenen birisi için ne anlam ifade eder bilemem tabikide.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tugfox

no_name

Daimi Üye
Kayıt
25 Mart 2006
Mesaj
278
Tepki
198
Şehir
sivas
İsim
mesut
Bisiklet
Bianchi
ya hocalar nedir bu trek sevdası bir türlü çözemiyorum 2 sene önce markasız bir bisiklet aldım celbino muydu neydi :D ön arka süspansiyonlu ön disk fren belgrat ormanından 4*5 ay çıkmadım dağdan taşdan inmedim kaldırımlardan atladım zıpladım yav bir kere problem çıkarmadı maşallah taş gibi şimdi tek sorun lastikleri dandikti 2 tane schwalbe aldım sorunumu çözeceğe benziyor :D
 

Murat CER

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Ekim 2004
Mesaj
2.047
Tepki
1.134


"markanın verdiği güven" diyelim kısaca..konuyu da marka tartışmalarına çevirmeden acumur'a hayırlı olsun diyelim.güle güle kullan ;)
 

Özcanak

Forum Demirbaşı
Kayıt
4 Aralık 2005
Mesaj
442
Tepki
522


Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan yeni bisikletini.. O gün kazasız belasız gidebildin umarım.. bisikleti taksiye koymamakla iyi ettin.. fena çizilebilirdi çünkü.. düşünsene hem sıfır, hem de çiziliyor.. korku filmi gibi :eek:
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
twist of faith çok teşekkür ederim sağolasın.
özcan sanada teşekkür ederim sende sağol.evet çok haklısın taksiye koymamakla hayırlı bir iş yaptık.giderkende hiç problem yaşamadım gayet rahat bir şekilde gittim beşiktaşa.aldığım günden beride sadece bugün hariç sürrekli kullandım ve gayet memnunum.ancak dizimde yıllardan bu yana var olan müzmin bir sakatlık var ve biraz fazla yüklendim herhalde.bugün çıkayamamışımın nedeni budur :( .tekrar teşekkür ederim iyi niyetleriniz için .
 

mazhar

Daimi Üye
Kayıt
30 Temmuz 2005
Mesaj
315
Tepki
323
Şehir
İstanbul/Eskişehir
Hayırlı olsun acumur... insanın beğenip benimsediği bisikleti alması gibi yoktur kanatimce...

Maalesef çevremizde bazı insanlar bu kadar para verilirmi bisiklete diye tepki verebiliyolar,ama bisikletde kalitenin ne kadar önemli olduğunu işin içine girince anlıyo insan.

Trek bisikletlerin kadro kalitesi tartışılmaz.yeni bisikletinle güzel ve verimli bir bahar/yaz sezonu geçirmen dileğiyle...

Bisikletin resimlerini görmek isteriz...:)
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul


mazhar çok teşekkür ederim sağol.söylediklerinde haklısın galiba. bende işin içine yeni giren birisi olarak arzu ettiğim bir bisikleti almış olmaktan oldukça memnunum.teknik olarak çok anlamıyorum ama sizlerin yorumları doğrultusunda en azından başlangıç seviyesinde birisi olarak doğru bir seçim yaptım gibime geliyor.resim konusunu hiç düşünmemiştim müsait olursamda böyle bir imkan bulursam tabi seve seve gerçekleştiririm.kolay gelsin şimdilik tekrar teşekkür ederim.
 

Önder Özdoğan

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Mayıs 2005
Mesaj
2.276
Tepki
1.166



Biz teşekkur ederız..

Yeni almış oldugunuz bisiklet hayırlı olsun..

Gule gule kullanın kazasız,belasız...Tekerin düz bassın..;)

Saygılar..
 
  • Beğen
Tepkiler: acumur

akinm

Aktif Üye
Kayıt
17 Mart 2006
Mesaj
103
Tepki
20
Şehir
Bornova/İZMİR
340 euro diyo fiyatına ben de TREK 3900 düşünüyorum
herhalde standarttır fiyatı....:cool: