Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ön vitesi 3 e attığımda zincir çıkıyor

byloft

Aktif Üye
Tepki
98
öndeki yani pedalın oldugu yerdek vitesi 3 e yani sona attğımda ara sıra zincir çıkıyor ve takması bir hayli uraştırıyor çünkü diğer tarafdan çıktığı için dolanıyor buna ne çare bulabilirim vitesi gewçetirsem bu sefer wites iyi geçmiyor ne yapacağım :eek:

Scudo
Vitesin üstündeki stop vidalarından vitesin en dıştaki konumu biraz daha içeri alman gerekir teller ile oynamana gerek yok...

Adı geçmişken sorayım dedim;
Acaba TR'deki firmalarda deore 2006 aynakol için zincir koruyucu gören varmı? Chain guard deniyor..

9'lu rubleye uyumlu MTB aynakollarda zincirkoruyucu pek kullanılan bir aparat değildir. Sendeki sorun Çağrı'nın da belirttiği gibi "AYARSIZLIK" sorunu. Ön vitesteki yıldızbaşlı 2 vida vitesin içe ve dışa hareket sınırlarını belirlemeye yarar. Oradan ayarlamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
ArkadaŞim Ben De Bu Sorunun Bİ Benzerİnİ YaŞadim Ben Dede Arka DİŞlİyİ 1. Vİtese Attigimda AŞagidakİ Attirici Mİllerİn Arasina Gİrİyordu .arkadaŞ Eve Gİtmek İÇİn Bİsİtletİmİ ÖdÜnÇ Aldi Ve Geldİgİnde Bİsİtlet Buum Attirci Paralanip Mİllerİ Egdİ Ve Halada BÖyle Duruyor...

Geri