Scudo Sports

ön vıtes kolu ayarı hakkında yardım lutfen

Murat İçlek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.048
arkadaslar on vıtes 2 . den 1 e dusmuyor bunun sebebı vıda ayarlarından olabılırmı yoksa vıtes koluyla ılgılı bı sorun olabılırmı . daha yenıyım fazla bılgım yok o yuzden sızlerı rahatsz edıyorum k.bakmayın arkadaslar

Scudo
Tel çok gergin olabilir vites kolu ucundaki vidadan telin gerginliğini azaltın...

Dedıklerınızı bırebır denıycem arkadaslar tesekkur ederım bılgılerınızı paylastıgınız ıcın . Sorun gıderılırse 2 . bı tesekkur ıcın burada olacagım :) Gıderılmesse yıne burada olacagım :D

dedklerınızı uyguladm arkadaslar vıtesler dogru atıyor gecısler guzel yanlız ses cıkıyor on vıtesın oradakı demıre surtuor adını bılmıyorum resımle gosterıyıım buyrun
1 -2 -3 vıtesdeyken surtme yok 4-5-6-7 cıkdıkca zıncırın surtmesı artıyor ve 8 e geçmyor
(link)

merhaba ben gebzedenim,hertürlü teknik destek,yardım yapabilirim.bu cumartesi günü,saat 11-12 arası müsaitseniz uygun bir yerde bisikletinizin vites ayarlarını yaparım.iyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
@Onur Kahraman

Merhaba super olur valla musaıt olurum goruselım bı bak bakalım derdı neymıs bende ogrenıyım sayenızde

@ocuss

Bu normaldir.. Pedalda zincir küçük dişlide iken arka tekerdeki zincirin büyük dişlilerde olması gerekir..

Eğer tersini yaparsanız hem vites geçmede zorlanır, geçse bile ön attırıcıya zincir sürter..

@bumerang

+

Zincir ömrünü kısaltır.

rahatsız etmıycek gıbı olsa ıdare etcemde rahatsız eden bı sesı var bakalım artk c.tesi onur bı baksın olmassa degısenı varsa degıstırcez mecbur

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
ben cumartesi günü 10:30da evden çıkıcam,11:10da barış çalışkanı almak için fatih dersanesinin önünde bekliyicem,sedona 761,sedona borla görürseniz o kişi benim :D en geç 11de fatih dersanesinin önünde olursanız çok iyi olur.

• Beğen
onur kardeş bi arada şu benim trek e de bi baksan;)
şaka şaka ne güzel bakın bir yardımlaşma örneği, bende maltepe gülsuyundayım arkadaşlar ihtiyacı olan varsa takımlarını hazırlayıp beni çağırabilir kaymak gibi vites ayarlarım:) hem ayarlarkende nasıl yapıldığını anlatırım çocuk oyuncağı bile değil okadar kolay yani

sorun giderildi :D tarafımca ameliyat gerçekleşti :D yarın murat abiyle birlikte kaçkar yarışındayız.iyi pedallar

• Beğen
Geri