Scudo Sports

Ön Maşa Çalışmıyor

MAERKEK

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
MAERKEK
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Diğer
Arkadaşlar Baroni marka çift amarsitörlü bisikletim var 3 sene önce kipadan 220 liraya almıştım . Üstünde mode marka amarsitör var fakat çalışmıyor normal düz demir parçası gibi birkaç kez hidrolik yağı ve pas çözücüyle denedim biraz çalışır gibi oldu sonra yeniden eski halini aldı . Bütçe olsa değiştireceğim ucuz yoldan bunu halletmenin bir yolu var mıdır? Ayrı yeten siz hangi maşayı tavsiye edersiniz . Teşekkür ederim şimdiden

Scudo
Ben de benzer bi sıkıntı yaşıyorum yeni bi maşa alacağım ama bisikletime uygun maşayı nasıl seçeceğimi bilmiyorum yani şaft uzunluğu ne kadardır mili kaç cm'dir. Bu konuda bilgisi olan varsa yardım istiyorum ve kilitlenebilir 100-150 tl arası bir maşa tavsiyesi istiyorum bisiklet salcano ng650 26 V 2013

bisikletinizin maşasının borusu capı aynı olmasi gerekir ve jant boyuna uygun maşa olduğundan emin olmanız yeterli
not eğer maşa alıyorsanız borusu yuksekliğini de hesaba katın kısa borulu maşalardan uzak durun başınıza bella olur uzun alın kendinize göre kısaltırsınız

• Beğen
Tepkiler: mstfauckn
Kenarına dikiş makinesi yağı damlatın bolca açılır. Açılmazsa yenisini alın

@MAERKEK 5 sene sonra gelen cevap :D
Vay be , o kadar olmuş mu ? Fakirlik adamı mucit yapar derler ya benim olay da öyle . Yağ dökmeyi 2 sene önce buldum . Maşa değiştirmeyi geçen sene buldum . Önceki 3 sene iyi sürmüşüm yahu.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri