Scudo Sports

Ön jant göbek değişimi

ATALAY16

Forum Bağımlısı
Tepki
1.876
İsim
Fatih Mehmet ATALAY
Bisiklet
Sedona
merhaba arkadaşlar geçen hafta tur dönüşü ön göbek dağıldı bisikletçime gittiğinde göbek de sıkıntı olmadığını bilya dağıldığını söyledi ve bilye değişimi yapıldı (shımano xt göbek ) yenisi 80 tl madddi olarak sıkıntıtadyım şu aralar o yuzden sadece bılye değişimi yaptım ve sıkıntı olmayacağı soylendi şimdi bisikelti kaldırıp üzerine binmeden ön tekeri sağa sola salladığımda sanki hafif boşluk varmış gibi geliyor bana sizce normalmidir bu

Scudo
Yanlışım varsa düzeltin ama bilyelerin konulduğu kapağı sıkan bir somun var.O somunu çok hafif sıkmak bu salınmayı giderecektir.Eğer çok sıkılırsa da tekerleğin dönmesi zorlaşır.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@ATALAY16 O bakmıştır konik yataklara.Ne zamandır kullanıyorsun göbekleri?Boşluk varken kullanmamışsındır umarım çok uzun süre.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Barış TURAN abi 2 . el aldım bisikleti zaten aldığımda 1 hafta sürdüm esat abi ye bakımını yaptırmıştım ön göbekte hafif bilya karıncalanmaları başlamıştı değiştirmişti bilyaları göbek zorlanmaya başladığında üstüne binip gezmedim hiç metro ya atladım bi 150 mt elimle götürdüm ondan da sıkıntı olmaz herhalde

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Tayfun Sezer hocam valla anlamıyorum ben o kadar usta yaptı bir şeyler :)

@mekolac hocam bursa da ayrıntılı tarif isterseniz yazayım

@ATALAY16 rica etsem bana adresi yollayabilir misin?

kent meydanını biliyosunuz oradan aşşağıya sallanın sağ taraf da aydın bisikelt var 20 mt ileride üst geçit var oradan karşıya geçin 100 mt aşşağıya iniyorsunuz bisiklet center diye bir yer var bi dünya bisikletin olduğu oraya yaklaşınca ara sokak var hemen oradan girin sağa sola sapmadan direk devam edin mosso mtb leri görürsünüz zaten :)

@ATALAY16 bisiklet center a yakınmış. bisikleti bisiklet centerden aldım. oradada ahmet abi iyi ilgileniyor.

Geri