Scudo Sports

'' ön hazırlık aşaması eylül sezonu performans arttırmaca ''

Hep Pazar aktiviteleri.... Anlıyorum Cumartesi çalışanlar çok. Peki Cumartesi çalışmayanlar birşeyler yapamaz mı?

Scudo
@mtsemiz

murat çalışan çok cumartesi geçen sene ben eylülde sezona öyle başlamıştım ama pek rağbet olmadı doğrusu,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Bey iyi akşamlar,

bugun tuzla-kadıkoy turumda daha evvelden selamlaştıgım ve sizin profilinize benzeyen birisiyle karşılaştım -her zamanki gibi yine selamlaştık - :)
(saat 1600 civarı maltepe sahilinde) acaba sizmiydiniz?

selamlar,

@mtsemiz
Aslında çalışanlar bir şekilde o gün izin alsa, sonuçta planlı bir program bu; pekala sıkıntı olmayacaktır. Üstelik ertesi gün evinizde dinlenmiş olarak mesaiye gideceksiniz. Bu durum haftanın çok verimli geçmesine neden olacak ve yeni haftaya adeta enerjik başlayacaksınız...

arkadaşlar ,,,,,bu topik ağustos sonu kapanacaktır burda amaç sezon başlangıcında 3 pazar ne yapacağımız idi....bu 3 pazar performans arttırıcı etap çalışmaları söz konusu ,,,,, inatla bu anlayışı sürdürmeye devam edeceğim ....gerçi performans arttırmak için talep az olmakta bunun farkındayım ...hafta içi çalışanların hafta sonu birden ağır etaplara girmesi mantık dışı olmakta üstelik yüksek tempo ,,,,, bu tabi imkansız bunun için ön hazırlık aşaması dediğim en düşük tempoluya göre etap çalışması olacak tabi kişi hiç hazır değilse bu çalışma bile zor gelir ,,,,,,
rampada çalışma yapılacaktır ,,,,,etaplar hazırdır dragos rampaları ,bebek rampa ,,,,,çamlıca rampa başıbüyük rampaları, bu pazar çalışmalar başlayacaktır ,şu an rıdvan dostum var ,,başı büyükte çalışma yapacağız çıkış saatimiz saat 06.00 bostancıdır ,,,ve ağustos ayı devam edecektir çalışan kazanır ,,,

@mustafa ayvaz

mustafa dost,

topçulardan kartepe otel yapılacak topik açıldı 23 ekimde ,,,hedef uzakta ama adrenalin büyük bu turu aytekin erzan dostum için düzenliyorum ...şimdi bu tur 175 km ye mal olacak sadece kartepe otele çıkılacak maşukiyeden düşünüyorum çıkışı ve iniş suadiyeden olacak,,,direk topçulara olacak güzergah gidiş topculara maşukiyeden kartepe otel ve suadiyeye iniş ve ordan topçulara hava ne soğuk olur ne de sıcak ,,,

@Kudret Kurtcebe
İyimiş, katılmak isterdim. Bakalım zaman ne gösterecek...

@Salih Dinçer

salih o zaman kadar bi adet mtb alacaksın artık ve ayrıca eylülde ağır olaylara geleceksin ,,,,hazırlık eylülde bu antremanlara gelmeyen sınıfta kalır yani 23 ekimde sınıfta aynen çakar ,,,

@Kudret Kurtcebe
Niye MTB? Yol koşullarını bilmediğim için affola...:eek:

@Salih Dinçer

salih altındaki bisiklet ile olmaz sana güzel bi adet 12 kilo sedona lazım ,,,,,yada beğendiğin diğer markalar ayrıca 23 ekim en hızlıya göre olacak buradaki durum şileden daha ağır yolu bilmeyen kaybolur şimdi bu prosedürün orta noktası yok bunu şilede yapabiliriz orta noktayı aynı tempoya sahip olanlar birbirini bulabilir ama burda hem yol uzun hemde arada tren var tren saatini kaçıran gebzede resmen kalır ,,,, araya tren giriyor ve oldukça uzun mesafe ve hızlı olan adamlar asla beklemeyecek bende dahil burda önemli olan grubu yakalayabilmektir zati yüksek basanlar arasındada bölünme olacak a- b grubu diye a grubu ile b grubu arasında 45 dakika farkda olabilir bir saatte bu finişte topçularda ortaya çıkacak ... evet herkez tekdir kartepe ağır etabında lastik patlamaları dahil grubta herkezin kendi lastiğini değiştirmesini bilmesi gerekmektedir ,,,
ayrıca yeni bisiklet almak istemiyormuydun altına bi adet yeni bisiklet çekmen, senin rahat etmeni sağlayacak ,,,azıcık paraya kıyacaksın ...

@mustafa ayvaz

mustafa dört eylülde bi adet bıçkıdere açacağım saat 07.00 de çıkış bostancı yalnız karşıdan gelecek arkadaşları düşünürek saat 08.00 olabilir şile alemdağ yolundan kömürlük yoluna ordan bıçkıdere,,,,,ağır bi etap olacak bu bir antreman modu bekleme olacak , ama 23 ekimde bu bekleme olayı yok herkez tek olacak tur en hızlıya göre tabi en hızlıyı yakalayacağım diye baştan basanların son topçular dönüşüne nefesi kalmayabilir bunları antreman olaylarında çözeceğiz ,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Anlaşıldı, tamam...:in:

Ben MTB'ye taktım çünkü MTB'den yavaş yavaş uzaklaşmayı düşünüyordum. Mutlaka hafif ve alüminyum kadrolu bisiklet almalıyım. Bu yüzden Sedona 311'in hafif MTB jantları ile devam etmek aklımda var.

Zaten Şile'yi alamazsam diğer etapları hiç düşünmem. Şile yollarında ağır antrenmanlara hazırlanacağız artık...:)

Sevgiler, saygılar...

Geri