Scudo Sports

Ön Fren

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
310
Google'da aradım hiç konu açılmamış bununla ilgili sanırım. Ben açayım dedim. İzlediğim çoğu DJ veya street videolarındaki arkadaşların ön freni yok bunun yerine ayaklarını kullanıyorlar. Bir ara ben de çıkarmıştım ön freni fakat tail çalışırken ayağımı maşaya tam yerleştirememem sonucunda pek hoş şeyler olmadı. Bunu bişr yolu bir tekniği varsa veya nasıl bir çözüm bulacağım konusunda yardımcı olabilecek kişilerin fikirlerini paylaşması çok iyi olur :D:D

Scudo
ön fren kullanıp kullanmaman sana kalmış eğer kullanacağım ve aynı zamanda barspin atmama engel teşkil ediyor dersen furç kapağını delip fren kablosunu içerisinden geçirebilirsin yada fren kullanmayıp footjam ile durabilirsin, ayağını lastiğe ne kadar sağlam basarsan doğru orantılı olarak o kadar sağlam durabilirsin

Barspine engel oluyordu belli bir sürtünme ile yarı yarıya yok ediyordu barspini. Şimdi de fren sorunu var işte ayağım tam oturamıyor maşaya crazybobdan dolayı

:) bunnyde falan oldukça farkettiriyordu zaten. Ayrıca dandirik disk sürtmesinden kesilen hızımı da ortadan kaldırdı.

disk surtmesi ayarlanir o bahane deilde,safkan dj zaten on frensizdir...trial harici frene bile gerek yok bence

Geri