Scudo Sports

Ön far

@amoush00 evet aparatıyla geliyor.
@mehmet c. uzak sizdeki benzer ürünü bilmiyorum ama benim çalınan T6 ledli fenerde ultrafirenin bi pili vardı yüksek modda 2 saat rahat götürüyordu.
şimdiki fenerimde T6 yazıyor ama içi xml2 T6 mı bilmiyorum. panasonic pil ile full de 4 saatten fazla gidiyor.

Scudo
@mehmet c. uzak linkini verdiğimde de bisiklet aparatı var öyle çok kaliteli değil ama iyi tutuyor düşme sallanma yapmıyor metemden aldığınız daha büyük olabilir zira bu parmak kadar birşey ilk geldiğinde keşke daha iyi birşey alsaymışım bu ne kadar aydınlatabilir ki demiştim fakat pil takıp kullandığımda 3AAA pilli fenerimden daha iyi olduğunu gördüm geçen gün arkadaşlarla iftara gittiğimizde oturduğumuz yerde 3 saatten fazla yaktık feneri pil hala olduğu gibi duruyor pil duracell bu bitince evdeki şarj edilebilir pillerden takacağım ben memnunum fiyat olarakta neredeyse bir paket sigara parası alanın üzüleceğini sanmıyorum

cateye 200 lümen usb şarjlı kullanıyorum, 75 tl ye aldım ( normalde bu fiyata bulamazsın ) gerçekten kim görse hayran kalıyor fara..

aslında biraz el işciliğiniz varsa çinden 30w led + sürücü getirtip kendinizde yapabilirsiniz. 2500-3000 lümen ışık verebiliyorlar. ama Soner Cal'ın tavsiyeside çok güzel :)

Moon - Power 330S i kesinlikle tavsiye ederim. Otomobil farı gibi. Biraz pahalı ama işini fazlasıyla görüyor.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@Onur Alp İNAN moon modellerin çoğunu yakından görme şansım oldu. Moon meteor 200 ışık gücü olarak yeterli olacaktır. Fiyatı 100tl civarı. Ama onur beyin dediği gibi 330 modeli ideal bence. 200 den farkı daha güçlü ve batarya ömrü bir saat kadar daha uzun. Fiyatı da 130tl civarı. Ben moon 780 kullanıyorum biraz fiyatı yüksek ama bundan önce almış olduğum 20 30tl lik ışıklarım hep çöp oldu. Bir seferde güzel birşey almak daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. Tekrar söyleyeyim. Moonlarin şu şehir dışındaki yol üstündeki tabelaları bile aydınlattığını söyleyebilirim. Açısı çok güzel.ayrıca benim için aydınlatma sistemlerinin önemi bir Kask ne kadar önemli ise o kadardır diyebilirim .Güvenli surusler dilerim .

@ceycey84
Çok iyiye benziyor yalnız Bu modelleri bisiklete nasıl tutturutyoruz.

@soneryen

onun içinde şöyle birşey işinize yarar sanırım :D

(link)

@ceycey84
Paylaşım için teşekkür ederim.

@SEL PER

(link)

• Beğen
Tepkiler: SEL PER
Geri