Scudo Sports

Ön far

Tepki
0
Bisiklet
Kron
arkadaşlar bu aralar hava karadıktan sonra bisiklet sürmek için dışarı çok çıkmaya başladım. idare etsin diye küçük bi far almıştım kendime ama artık yetmemeye başladı. 900 lümen civarında ön far almak istiyorum ama istedigim gibi bulamadım. far tavsiyesi alabilirmiyim??

Scudo
(link)

ben aldım aynı ilandan. sorunsuz geldi. çok da güzel, fonksiyonel bir far.

(link)
hocam bu ürüne benzer (hatta aynısı) birçok ürün var ama yarı fiyatına bu neden bu kadar pahalı veya onlar fake mi

(link) ben bunu aldım 1800 lumen tek kelime ile harika :in:

50 tlye aldım 5 tl de bisiklet aparatı 55 tl.pili şarj oluyor gece istediğim gibi turlayabiliyorum :)

@Hakan Can Onrat

hocam aslında 100tl civarına kadar çıkabilirim

@Melih Çolak

hocam mümkünse el feneri gibi olmasın ya evde bi fener bulmuş da bisiklete takmış gibi gözüküyor bence

(link)
1 senedir kullanıyorum. Pil ömrü de güzel 3 tane duracell pil ile 1 ay'dan fazla gidiyor.
Şehir içinde farkedilirliği çok iyi. Alacakaranlık arazide sabit yakarak gece çok rahat yol alabiliyorum.
Usb şarjlı olanları kullanışlı bulmuyorum. Araziye veya uzun yola çıksam şarj derdi olur.
Kazıkçı İstanbul bike'tan sadece ön far'ı 70 liraya almıştım. Amazon fiyatı güzelmiş..

@ouzoo

hocam o far bikeandoutdoor'da şu an 40 TL Amazon'dan daha ucuza geliyor:)

(link)

@ekren gökhan

Bunun bir benzerini aldım 60 küsur TL'ye. Çok güzel aydınlatıyor. 100 TL'ye kadar ayıracaksanız önerebilirim. Hatta ürün linkini bulabilirsem koyarım birazdan.

@Serden Us

Bahsettiğim ürün (link) 35 $ şimdiki fiyatı.

"hocam mümkünse el feneri gibi olmasın ya evde bi fener bulmuş da bisiklete takmış gibi gözüküyor bence "

aynen bu şekil gözüküyor ne kaba ne abartı bana göre.
https://i.hizliresim.com/e2yLXA.jpg

@Serden Us

Ürün yorumlarında Rusça olarak karşılık verenler, Ali'de daha ucuz olduğunu söylemiş. Ali dedikleri herhalde aliexpress.com'dur ama ben oradan ne araştırdım ne de şimdiye kadar bir alışverişim oldu. Yani benzer ürünleri daha ucuza da bulabilirsiniz eğer yazdıkları doğruysa.

@Melih Çolak

benim de böyle zamanında almış olduğum bir el fenerim var.
bisiklet gidonuna nasıl monte edeceğimi bilmiyorum.
gidon aparatlarını si nerden temin ediyorsunuz?far ve telefon tutacağı problemlerini acil çözmem gerekiyor.

sorumun yanıtını kendim vereyim.
el fenerimin üzerinde markaya baktım.
internettte araştırdım,
en son av malzemeleri satan bir yerle görüştüm.
feneri tüfeğe monte edecek aparat aynı zamanda bisiklet aparatı olarak ta kullanılıyormuş.
7,5 tl siparişle getirttim.
monte ettim, fena değil gibi.

@fatih emekli

banada lazım nerden aldığını yazabilirmisin

@Melih Çolak

o görüntüye değer bence videolarını aşağıya ekliyorum

Geri