Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Tanesi 7.48 Pounda geliyor, buna %30'da kapıda ödenecek vergi var. Tutarları bana yollarsanız alırım tabii ki de. İstanbul'dan tekrar alıcı ödemeli kargo yaparım. Size uyarsa hallederiz çünkü başka hiç bir yerde bulamamıştım, hâlâ da yok.

Burak hocam a çok teşekkür ederim. Benim için onca zahmete girip ürünü getirtti. Ürün gecikti, kargo işçileri greve girdi vs vs... Benden çok strese girmiştir. Hakkını helal et burak hocam, adaşım. Yine çok ama çok teşekkür ederim.

Scudo
Burak hocam a çok teşekkür ederim. Benim için onca zahmete girip ürünü getirtti. Ürün gecikti, kargo işçileri greve girdi vs vs... Benden çok strese girmiştir. Hakkını helal et burak hocam, adaşım. Yine çok ama çok teşekkür ederim.
Rica ederim. Iyi günlerde kullan 👋

Merhabalar. Moon vortex pro 1300 lambamın kelepçesi yırtılmış. Moon rb-25 model numarası. Acaba elinde parçası olan var mı? Belki lambası bozulmuştur elinde kalan vardır. İlla aynı model gerekmiyor. Şu modellerinki de uyuyor.
*Meteor
*Meteor-K Plus
*Meteor-X Auto
*Meteor-X Auto Pro
*Meteor Storm Dual
*Meteor Storm Lite
*Meteor Storm
*Meteor Storm Pro
*Vortex
*Vortex Pro

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhabalar. Moon vortex pro 1300 lambamın kelepçesi yırtılmış. Moon rb-25 model numarası. Acaba elinde parçası olan var mı? Belki lambası bozulmuştur elinde kalan vardır. İlla aynı model gerekmiyor. Şu modellerinki de uyuyor.
*Meteor
*Meteor-K Plus
*Meteor-X Auto
*Meteor-X Auto Pro
*Meteor Storm Dual
*Meteor Storm Lite
*Meteor Storm
*Meteor Storm Pro
*Vortex
*Vortex Pro

Hocam ben kullanmıyorum bu aparatı, size verebilirim ücretsiz. Ama koyduğum yeri bulmam gerekiyor. Geçen gün toparlanırken bulamadım kutuyu. Hafta sonu didik didik yapayım evi garajı bir yerden çıkar inşaAllah. Bulursam göndereyim size

1.5 yıl önce aldığım ve düzenli olarak sadece yol bisikletinde kullandığım Moon Vortex 1100 ışığımın aydınlatmasının azaldığını düşünüyorum. Sanki eskisine kıyasla çok az aydınlatıyor ve şarjı da çabuk bitiyor gibi. Pili değiştirmek şarj süresni çözer diye düşünüyorum ama aydınlatma performansının düşmesinin pille bir ilgisi var mıdır, onunla ilgili ne yapabilirim bir fikriniz var mı?

1.5 yıl önce aldığım ve düzenli olarak sadece yol bisikletinde kullandığım Moon Vortex 1100 ışığımın aydınlatmasının azaldığını düşünüyorum. Sanki eskisine kıyasla çok az aydınlatıyor ve şarjı da çabuk bitiyor gibi. Pili değiştirmek şarj süresni çözer diye düşünüyorum ama aydınlatma performansının düşmesinin pille bir ilgisi var mıdır, onunla ilgili ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
Lensini temizlemek işe yarayabilir mi Ayhan Bey, ışığın şiddeti yeterli olsa da lens eğer kirlenmiş ya da içeriden buğulanmış gibiyse ondan da olabilir. Araba farlarında da benzer durum oluyor oradan aklıma geldi.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Sorun pilde. Değiştirip deneyin.

Moon Vortex 1000 lümen ile 1300 arasında 250 liralık fark var. Öyle şehirler arası yolda veya karanlık yollarda süren birisi değilim, genellikle şehir içi. Sizce bu farka değer mi 1300lüğü almak. Yoksa 1000 lümen yeterli mi ?

Moon Vortex 1000 lümen ile 1300 arasında 250 liralık fark var. Öyle şehirler arası yolda veya karanlık yollarda süren birisi değilim, genellikle şehir içi. Sizce bu farka değer mi 1300lüğü almak. Yoksa 1000 lümen yeterli mi ?
O şartlarda 600 lümen olan modeli de işinizi görecektir.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
1000 lümen yaklaşık 465 liraya gelecek. 600'lüğü de aynı fiyat. O yüzden bunu tercih edeyim dedim.
@Bıyıkov

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Aynı bataryayı kullanıyorlarsa ucuz olanı alın. 1300'lüğün bataryası daha iyiyse onu seçin.
Şahsen Vortex1100 modeli lambamı 180 lümenlik kısık modda kullanıyorum genelde ve çok çok uzun süre dayanıyor.
Maksimum lümeni selektör yapmak gibi acil durumlarda kullanıyorum sadece.
Sonuç olarak, mühim olan batarya kapasitesi. Moon'un tüm modelleri çok kaliteli :harika:

Edit: 1000 -> 1100

Son düzenleme:
Moon Vortex'lerde ışık gücü farkının dışında batarya farkı da var.
1300'de 3350 mAh,
1000'de 2600 mAh,
600'de ve 450'de 1600 mAh batarya var.
Işığı kendiniz ara bir değere ayarlıyorsanız (mesela 600 lümen civarına) 1300 modelinde şarj epey daha uzun dayanıyor.

Bataryalar bu şekilde değişiyor.

@Özcan
Sanırım 1000'lik olan benim işimi rahat bir şekilde görür gibi. Fiyat/Performans bazlıda bakarsam 1300 olanın fiyat 885 lira civarı olmuş. 1000 lm olanı 465 liraya aldığımı düşünürsem yarı yarıya neredeyse.

Pardon benimki 1100 modeliymiş ve bataryası 3350mah. Bulabilirseniz 1100 tercih edebilirsiniz.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, onun fiyatıda 850-900 civarında. Fiyat ve performans olarak 1000 lümen için 465 liraya gelmesi daha cazip geldi.

isteyen veya alacak olan olursa daha (link)
World Card ile 40 lira para geliyor.
paylaş - kazan yaparakta 25 lira ek getirisi oluyor.
ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Arka lamba alacağım, iki lamba arasında kaldım. (link) ve Moon Comet. Var mı tavsiye :)

Ayrıca arka lamba moon comet'de 234 lira. Robesbonun 160 lira.
(link)

Teşekkür ederim tavsiyeniz için, onun fiyatıda 850-900 civarında. Fiyat ve performans olarak 1000 lümen için 465 liraya gelmesi daha cazip geldi.

isteyen veya alacak olan olursa daha (link)
World Card ile 40 lira para geliyor.
paylaş - kazan yaparakta 25 lira ek getirisi oluyor.
ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Arka lamba alacağım, iki lamba arasında kaldım. (link) ve Moon Comet. Var mı tavsiye :)

Ayrıca arka lamba moon comet'de 234 lira. Robesbonun 160 lira.
(link)
Evvveett hala arka ışık kararı veremedim.
Moon sirus bana çok pahalı geliyor.
Moon comet alayım mı acaba.
Çarşamba günü sipariş vereceğim evet. O güne kadar karar vermem lazım.

Evvveett hala arka ışık kararı veremedim.
Moon sirus bana çok pahalı geliyor.
Moon comet alayım mı acaba.
Çarşamba günü sipariş vereceğim evet. O güne kadar karar vermem lazım.
Comet kullanıyorum. Memnunum. Ama bir Varia değil 🤷‍♂️

Varia şu çok pahalı olan değil miydi yaa
Abi bunun yanında bisikleti hediye mi ediyorlar 😶
Öyle malesef ancak merceğinden midir bilmiyorum çok daha uzak mesafeden görünürlük sağlıyor. Grup sürüşlerimizde çok fazla gözlemleme dırsatım oldu. Ben buradayım diye bağırıyor. Radar vs hiç saymıyorum bile.

Ben hala karar veremedim ama yaa.

Bontrager flare rt modelini bisiklet üzerinde gördüm.gündüz flasinda sanki gece gibi aydınlatıyor.gercekten çok etkilendim.bisiklet uzaklaştıkça ışığın etkisi azalmadı.bir de ışık insanın gözünü rahatsız etmiyordu.ancak fiat malum.kesinlikle hakkediyor.

Geri