26 dolara şu ürünü almıştım: (link)
Ekran görüntüsü de ekliyorum.
Kasası sağlam görünüyor. Powerbank özelliğini denemedim. (USB-c portu var, heralde çift yönlü takınca oradan şarj edecek taktığım cihazı).
Parlaklık gayet yeterli, trafikte ya da gece ortalama hızda endişe ettirmiyor. 3 seviyeli parlaklık ayarı, 2 tane de çakar modu var.
En düşük parlaklıkta (artık kaç lümene luxe denk geliyor bilemiyorum) bile insan gözünü rahatsız ediyor maalesef. Bu yuzden bazen kapatmak ya da iyice yere doğru yönlendirmek zorunda kalıyorum. Trafikte görünürlük ve önümü aydınlatma açısından yetiyor ama şimdi alacak olsam biraz daha güçsüz bir model alırdım sanırım, ki insanları da rahatsız etmesin, ya da belki seviye ayarı daha güzel olan hem sönük hem parlak çalışabilen modeller vardır. Hatta uzun süre (bir saatten fazla) çakar modunda kullanınca, doğrudan gözüme gelmese bile ben bile rahatsız oluyorum, kapatıyorum ya da sürekli açık hale getiriyorum.
Tek sıkıntım şu, açma kapama tuşu çok kolayca basılabiliyor. Bisiklet üzerindeyken sarsıntıyla falan kendi kendine asla açılmadı ama cebime ya da heybeye attığım zaman kesinlikle bir süre sonra kendi kendine açılmış halde buluyorum. Bu yüzden bazen iş çıkartıyor, ayrıca özenle taşımak gerekiyor.
Bir de, çakar modlarında en düşük seviyesine denk bir parlaklıkta "çakıyor." Görülmek için yeterli geldiği için sıkıntı etmedim ama orta ve üst seviyede çakmıyor. (Bu hiçbir yerde yazmıyor, tabelaların reflektörlerinin parlama miktarı üzerinden kendim test ettim)