Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Sayın arkadaşlar moon meteor ışığımı igsport aparatına takmak istiyorum fakat aşağı resmini koyduğum parçayı (moon rb-28 isimli parça) bulamıyorum,amazonda yok,aliexpreste birkaç yere yazdım gak guk tam cevap yok,moon kendi sitesi Türkiye ye gönderim yapmıyor,bilgisi olan veya bu parçadan alan olduysa paylaşırsanız memnun olurum.Özellikle bilirkişi olarak sayın @trainspotting35 den yardım istiyorum :D , (link) (link) linkleride şöyle D94A8750-219E-4C17-A620-4F65A3F6A746.jpeg9A809AEA-FD98-4233-9668-AD33855C9F12.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@seko35.50 Aynen o şekilde rahat oluyor. Başka çözüm olursa bakayım haber veririm.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Sayın arkadaşlar moon meteor ışığımı igsport aparatına takmak istiyorum fakat aşağı resmini koyduğum parçayı (moon rb-28 isimli parça) bulamıyorum,amazonda yok,aliexpreste birkaç yere yazdım gak guk tam cevap yok,moon kendi sitesi Türkiye ye gönderim yapmıyor,bilgisi olan veya bu parçadan alan olduysa paylaşırsanız memnun olurum.Özellikle bilirkişi olarak sayın @trainspotting35 den yardım istiyorum :D , (link) (link) linkleride şöyle 260763 dosyayı görüntüle260764 dosyayı görüntüle
Ben de zamanında çok araştırdım ama yurtdışı bile olsa bulamadım bu aparatı. Bulan olursa ben de 1 tane istiyorum.

Ben de zamanında çok araştırdım ama yurtdışı bile olsa bulamadım bu aparatı. Bulan olursa ben de 1 tane istiyorum.
Hayret edilecek birşey,Endonezya'da ve Malezya'da iki alışveriş platformunda var ama onlarda Türkiye'ye gönderim yapmıyorlar:acpsnr: Moon u Türkiye getirten Accell grup onlarda talep olmadığı için getirtmemişler.Yapacak birşey yok.

@seko35.50 Kask aparatı bulursanız mutlaka alın. 260943 dosyayı görüntüle260944 dosyayı görüntüle260945 dosyayı görüntüle260946 dosyayı görüntüle260947 dosyayı görüntüle
Bu aparattan alanlar (km saati bağlamak için) mutlaka alttaki vidaları biraz uzunları ile değiştirin titreşimden vidalar dökülüyor yada yuvaları bozuyor.
İnanki internette bakmadığım site kalmadı,ayrı olarak satmıyorlar,en son parçayı 3d yazıcı ile yaptırmak için araştırmadayım,daha önce yurtdışında biri yapmış ve boyutlarına ait dosyayı bulduk bakalım şimdi belki o şekilde halledicez.

Ben de alırım birtane tam araya oturandan olursa. Fiyat bilgisi verirsiniz.👍😂
Bugün yapan çocukla konuştum son şeklini,çarşambaya kadar helledicek buradan mutlaka bilgilendiririm isteyen başka arkadaşlarda vardı👍 Bakalım uyarsa şahane olur😂D208C5CB-2E88-4D33-B334-66C5989BAD48.jpeg

Ankara'da bu tarz sipariş üzerine parça tasarlayan ve basan bildiğim bir şirket var. Eğer uymazsa parça iletişime geçebilirim fiyat bilgisi sağlayabilirim?

1618249200365.png
Tam anlamadığım için soruyorum , alttaki parça mı yoksa üstteki mi yoksa ikisi birden mi isteniyor.
Şayet sorun çözülmezse ; Ben de makine mühendisliği öğrencisiyim ölçüler dahilinde bir parça tasarlanmasına yardımcı olabilirim.

@Kaank üstteki parça standart kamera bağlama aparatı moon ürünlerinde farklı şekilde bağlama var onunla kamera aparatını kombinleyen bir parça bahsettiğimiz. @_Madmexx _ Büyük ihtimalle standarttır.

260959 dosyayı görüntüle
Tam anlamadığım için soruyorum , alttaki parça mı yoksa üstteki mi yoksa ikisi birden mi isteniyor.
Şayet sorun çözülmezse ; Ben de makine mühendisliği öğrencisiyim ölçüler dahilinde bir parça tasarlanmasına yardımcı olabilirim.
Alttaki dikdörtgen sürgülü parça lazım olan,üstteki km sayaç gidona bağlantı aparatı mevcut👍

@seko35.50 verdiğiniz amazon linkindeki parça işinizi görüyor mu
diğer moon ürününden biraz farklı duruyor da

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Dalgınlıktır olur :)
Bu parçanın üzerindeki kısmın içini göremediğim için nasıl olur , ordaki mandal benzeri kısım ne işe yarar tam bilemedim.
Önceki linkteki olsaydı hemen çizer hazırlar fiyat bilgisi bile alırdım . Biraz araştırayım , thingiverse teki arkadaşı da takip edelim.
İnşallah yardımcı olabilirim

Geri