Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Aynı farla sabah akşam İstanbul trafiğinde sürüyorum. Çok memnunum aynı şekilde :harika:
Gece tırmanış sürüşünde ben ışığı açtığımda diğer arkadaşlar gerek kalmadığı için kendi ışıklarını kapattığı oluyor. trafikte giderken önümdeki arkadaş bazen araba falan zannediyor. ? ?

Scudo
Bisiklete takmak için 1800 Lümen gücünde iki far arasında kaldım..
Fenix BC30R ve Nitecore BR35..
Fenix buralarda satılan bir ürün.. 900TL civarına.. Nitecore baktığım kadarıyla memlekette satışta yok ve amazondada yok. En kötü yurtdışına gidip gelen birinden getirmesini rica edeceğim.
Bu iki ürünü tanıyan bilen kullanan varsa tercih yapabilmem için yardım rica ediyorum.
Saygılar.

Merhaba,

Fenix'in BT20'sini kullanıyorum. Çok kaliteli bir ürün. Işığı yakın ve uzak odaklara dağıtması gece sürüşlerinde fayda sağlıyor. Eminim 1800 Lm.lik modeli de gayet başarıldır.

Kazasız ve keyifli turlar.

five

• Beğen
Tepkiler: FireStorm
Merhaba

Aliexpress den aldığım powerbank ile çalışan slorstorm X2 T6 LED'li 10000 lümen yaziyoryda ne kadar doğrudur bilmiyorum oldukça memnunum tavsiye ederim

Katalog değeri olarak 55 watt bir halojen oto ampulünün lümen değeri 1600- 1800lm arasında, 35Watt D1S xenon ampul 3000-3200lm arasında, 35 Watt LED ampulün lümen değeri 4000-6000lm arasında olduğu belirtilmektedir. Bu değerler ürünün kalitesine, markasına, dizaynına göre farklılık gösterebilir. 10000 Lümen bence mümkün değil.

Ortalama ne kadar dayanıyor şarjı, bugün bu ürüne baktım da en uygun doğa bisiklette var.
2-3 saat kullanıyorum ben hafta içleri farklı modlarda. Hiç yolda bıraktığı olmadı.

Mode Lumen Runtime
BOOST 900 1:45
MODE 1700 2:30
MODE 2400 4:30
MODE 3200 9:00
MODE 480 22:00
FL 120 80:00
FL 2100 24:00
FL 320/400 18:00
DAY FL400 48:00
SOS -- 90:00

• Beğen
Tepkiler: meren12
Siparişi verdim bakalım :) Kullandıktan sonra izlenimlerimi aktarırım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Erdoğanlar'dan 1100 lm Vortex 2019 Pro aldım ve gayet memnunum. 2-3 saatlik dört gece turunda yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Moon marka far alacak arkadaşlar mutlaka yeni nesil pili değişenlerden alsın, biliyosun bu pillerin hepsinin belirli bir şarj/de-şarj ömrü var, ben de eski nesil meteor 250 var şarjı artık çok çabuk biter oldu gerçi sabit pilli oların bile içindeki pili biraz elektrik bilgisi ile değiştirme imkanı var sanırım, far biraz daha öldükten sonra azıcık internet araştırması ve yıldız tornavidayla lambaya girişmeyi planlıyorum sonuçları buradan paylaşırım ..

Ürün bugün geldi şarja taktım 3 tane mavi sütun sabit yanana kadar bekledim sanırım tam sarj oldu yoksa yeşil ışık vs yanıyor mu arkadaşlar? Vortex 1100 lm olan versiyon.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Screenshot_2019-10-17-23-13-01-118.jpegScreenshot_2019-10-17-23-13-01-118.jpegN11 de İhtiyacı olan kaçırmasın

Lümen ile olmuyor. Göz alıyor, dahası kör ediyor. Yüz bin lümen alıp adamı sorgu odasında öttürmek mı niyetiniz? Zifiri karanlıkta dağda bayırda aydınlatma olmayan yerde tamam da, şehrin göbeğinde 1000 lümen ışık bence yasaklanmalı.

Rockbros 400 lümen aldım. 2 ayarlı 400/200 şeklinde. Ben 200 kullanıyorum. Yol aydınlatmaları olmasına rağmen ışığı yerde belli oluyor. Daha fazlası bence gerçekten gereksiz. Birkaç kilometre ışıkların çalışmadığı ana denk geldim. Sadece o yolda 400 yaktım lambayı. Görülmemesi mümkün olmayacak kadar parlak. Tasarım olarak da adamlar harika yapmış. Karşıdaki kişinin gözünü asla almayacak şekilde tasarlamislar lambayi. Herkese tavsiye edebilirim 1.5 saat kadar süren sürüşler yapıyorum 4. Günün sonlarında şarjı bitti 200 ile kullanırken. 3. Gün sarjediyorum düzenli.

• Beğen
Tepkiler: specific
Canavarı taktım, dün akşam biraz turladım gayet güzel, güçlü modda kullanmaya gerek yok her türlü önümü aydınlatıyor, zifiri karanlık falan denk gelecekki ihtiyaç olsun :) IMG_20191018_092152.jpg

@yavuzkosar hayırlı olsun. Sol üstteki çizgiler batarya durumunu, sağ taraftaki çizgiler ışık modunu simgeliyor. İki kere art arda basarsanız 1100 lümen acil modu açıp kapatıyorsunuz.
Kullanma kılavuzunu mutlaka okuyun: (link)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Özcan Evet onu farkettim çok güzel bir özellik, birde içinden çıkan remote kontrol bağlantısını kullanmak pratiklik kazandırır mı ?

Birde sanırım bunun bataryası çıkabiliyor ?

@Özcan Evet onu farkettim çok güzel bir özellik, birde içinden çıkan remote kontrol bağlantısını kullanmak pratiklik kazandırır mı ?
Feneri, sürerken erişemeyeceğiniz fantastik bir yere takarsanız neden olmasın :)
120 lümenlik mode2 kullanıyorum. Kullan kullan bitmiyor maşallah.
Bu modelde ışık şiddetini modlarda manuel tayin edebiliyorsun. 20 - 700 arası istediğin değere ayarlayabiliyorsun. Müthiş bir özellik.

Bana tavsiye eden @Abdülkadir Ergin kardeşime buradan teşekkür ederim :)

Birde sanırım bunun bataryası çıkabiliyor ?
Evet arka kısmından batarya çıkıyor. bozuk para veya anahtar ile açabiliyorsun.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Geri