Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Scudo
@citk60 inanın el feneri tipi 5-6 fenerim oldu ama hiçbiri sırf bisiklet için yapılmış olanlar kadar iyi değil, sizin dediğiniz ürünün şöyle bir artısı var çok uzağa zoom yapılabilmekte ama solarstorm modeli yapamıyor buna rağmen 10-25 metre arasını solarstorm daha iyi aydınlatıyor gibi

@atakan aydin 6400 mah batarya en düşük modda 2 saat gidiyo almışken 10800 mah olanını alın.

@citk60 öncelikle ilginiz için teşekkürler, şu modele kafa yordum 12000 mah solarstorm x2 modeli
(link)

sizce hatamı yapıyorum

@atakan aydin aynısının tıpkısının birebirini arkadaşım aldı. aydınlatması iyi pilide iyi gidiyor.
amma lakin fakat bilakis şöyle bi durum var.
dar açı aydınlatıyor.
bende cree u3 led fener var. kafası ileri geri gelenden dar açı geniş açı ayarlamalı.
benimkinin geniş açısı bu linktekinin açısından 2 kat daha geniş.
geniş açı ile işim olmaz dersen iyi aydınlatmaya sahip

@atakan aydin x2 de almıştım zaten x3 le pek fazla bir fark bu size yeterli olabilir.

arkadaşlar sizce bu ürün nasıl (link) .

@Xihuitl o ürünü araştırdım ancak videolarda nedense solarstorm daha avantajlı geldi

(link)

sizce bu linkteki ürün gerçekten 12000 mAh midir

B'twin ürünlerindeki ön tekerlek bobin sistemi ile çalışan farlar yeterli olur mu? Yoksa alternatif kaynaklara mı yönelmeliyiz?

USB çıkışlı SolarStorm X3 arıyorum bulamadım denk gelen var mı

Aylardır ön farı nadiren kullanıyorum,artık eskisi gibi zifiri karanlık yollar da kalmadı ve zaten çakar modu olan bir sigma fazlasıyla işimi görüyor,amaaa iş arka lambaya gelince işte bu çok önemli bence...Sadece laf olsun diye konmuş uyduruk lambaların hiç bir etkinliği olmadığı gibi araçlar dibinize gelince bile zor farkediyorlar..Çünkü harcı alem ürünlerin kendine hayrı yok...Hele de erken saatlerde antremana veya puslu bulutlu havalarda geziye çıkıyorsanız ciddi bir menzile ışık huzmesini gönderen ürüne ihtiyacınız var hem de hayatta ve canlı kalabilmek için..

Arka lambamda ve 200m.ye varan huzmesiyle yolda emniyeti garantileyen SIGMA dan çok memnunum,yollarda performansını gören bir sürü pedalcıda defalarca durdurup adını modeli almıştır,gerçekten verilen parayı sonuna kadar hakediyor..Ön-arka kombine kiti 86 tl ye almıştım...(Sıgma sport QUADRO X Combo-DEkatlon )

Aslına bakılırsa otomotiv endüstrisindeki ciddi firmalar ürünlerini zifiri karanlık laboratuarlarda MENZİL ve HUZME testiyle sürekli sürücülere ve meraklılara duyuruyorlar.Araştırma yaparak süratli sürüşe göre dar uzun delici menzilli yada kaldırım banket yada yandan gelebilecek tehditlere karşı geniş açılı ama daha kısa huzmeli olanı seçmekslere yönelmek daha realiteye uygun olacaktır..

Farların huzmesine yapılan yorumlara göre ortalama fikir sahibi olabilirsiniz ama karanlık koridor testine bakmak herhalde amacınıza en uygunu seçmek açısından daha fonksiiyonel olacaktır.

@Anonim çok teşekkür ederim, bu XM-L T6 led kullanmakta XM-L U2 veya XM-L2 T6 daha verimli diye duydum bir sorun olurmu sizce

Hem ışık hem korna, aldım yakında denerim, kampanya da vardı ama bitecekmiş yakında haberiniz olsun...

(link)

(link)

Bu ürünü sipariş geçeceğim arkadaşlar umarım doğru yapıyorumdur pil olarakda xiaomi 10000 sipariş verdim

Önerebileceğiniz kaliteli bisiklet ışığı var mı ?

Merhaba Yusuf Bey,

Ön far olarak Fenix BC30R modelini kullanıyorum. Bir iki ay oluyor alalı ve şimdilik çok çok memnunum. Ayırmayı planladığınız bütçe içerisinde kaldığı taktirde bir mağazaya uğrayıp incelemenizi öneririm.
(link)

Arka aydınlatma olarak Moon Comet serisi kullanıyorum. Şimdilik yeterli oluyor fakat daha kaliteli ürünler bulmak mümkün..

Her iki ürünün de usb'den şarj ediliyor olması nedeniyle acil durumlarda power bank, telefon / tablet şarj adaptörü vb. ile şarj edebilmek, flash modu, led aydınlatma kullanmaları sebebiyle pil tüketimi konusunda oldukça cimri olmaları, ayrıca Fenix'in gidona tutturulan butonu vasıtasıyla anlık 1600 lümen ışık gücüyle gerektiği taktirde selektör yapabilmek, su geçirmezlik vb. benim için öne çıkan özelliklerden bazıları..

Selamlar,
Mehmet Çelebi

Ben şu siteden (sitehirdavat.net) watton fener aldım fiyatlar gayet uygun şimdilik bi problem yok tavsiye ederim.

Geri