Scudo Sports

Ön far alıcam karar veremedim.

Şafak Başlar

Forum Demirbaşı
Tepki
358
Bisiklet
b'Twin
fenix marka el fenerleri var . Bisiklet için nasıl olur acaba? Ayrıca bir bağlantı aparatı alıp...
(link)

Yada şu ürün var.
(link)
Çok karanlık ortamlarda xenon, diğer ortamlarda led lambaya geçilir.

Scudo
ben sana 50 tl ye 270 lümenlik ön fener bulabilirim.
hepsiburadaya o kadar para verme :D

@Süleyman Cantuk
İyimiş :) çok iyi olur :) biraz açar mısın ,nasıl birşey ?

@mert yazgan
Di mi , 32 lümen az gibi? Güvenlik ışıkları bile 35 lümen falan.

@Süleyman Cantuk
Hocam merhaba! 50 TL ve 270 lümenin aynı cümlede geçmesi, çok dikkatimi çekti. Meşhur İskenderiye Feneri bile 270 lümen değildir (zannıma göre). Seri üretim veya seri satıştan ben de yararlanabilir miyim acaba?

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
(link) uzun arayışlar sonucunda bu ürünü aldım, ve pişman oldum. Mevcut farımdan pek bir farkı yok. İyi yanı :bisikletin üzerinde şık duruyor. Eksi tarafı; 3 tane standart led yanıyorken lambanın kendine hayrı yok etrafı aynılatacak sözde, 3 Ultrabright ledi gereksiz buldum. f/p oranı kötü, Ortada yanan kuvvetli led(Maxbright led) fena değil ama batarya ömrü ne kadar :confused: sitesinde batarya ömrü ile, gelen kutuda yazan batarya ömrü birbirini tutmuyor. Gidona bağlayıp çıkartma pek pratik değil.
Sonuç olarak çok kötü değil ama fiyatını haketmiyor.

dün İllumenox un bi farını aldım. özellikleri aşağıda:

.1W single high power LED provides brightness of 85 lumen / 18 lux / 1800 candlepower
.Functions: High beam > Low beam> Energy saving > Flash > Off
.Running time: 6.5 hours in high beam mode, 10.5 hours in low beam mode, 21 hours in energy saving mode and 10 hours in fresh mode
.Brilliant brightness by high quality reflector / Low battery indicator
.Quick release bracket, hand strap and batteries (ALKALINE LR03 AAA 1.5V*3pcs) included
.Rainproof / Tool free
.Colors: Black / Silver gray
.Size: H 34mm x W 34mm x L 90mm
.Weight: 74g (with batteries)

ben baya memnun kaldım. blinking modda çok iyi, çok karanlık bi ortama girmediğimden normal kullanmadım ama evde ışık açıkken duvara tuttuğumda bile ciddi bi aydınlatması vardı. 80 lira ürün.
arayanlara tavsiye edebilirim..

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
Şafak Başlar,

Merhaba. Ürünü almışsın iyi,güzel. Hayırlı da olsun. Beğenmediğini belirtmişsin. Yazık o paraya ya. Keşke iyice araştırıp o şekil bir ürün almış olsaydın.

• Beğen
ebayden almıştım sözde 270 lümen 25 haziranda aldım daha gelmedi geleceğinide sanmıyorum 15-16 liraya falan maloldu.Dediğim gibi geleceğini sanmıyorum:D

bunu aldım
(link)

• Beğen
@İbrahim Aslanhan

Selam, teşekkür ederim. Araştırma yaptım aslında. Forumda diğer başlıklarda da yazdım, ayrıca ışık ile ilgili konuların tamamını okudum, yabancı forumlardaki puanlamalara falan baktım. Ama istediğim gibi bir ürün bulamadım.

@Şafak Başlar
Illumenox SS-L 122W
(link)

bikeandoutdoor dan aldım.

Geri