Scudo Sports

Ön bagaj ve ön heybe tavsiyesi

Melih AÇIK

Daimi Üye
Tepki
95
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selamlar. Ön bagaj ihtiyacım. bulunduğum yerde bisiklet malzemeleri kısıtlı. internet üzerinden yada başka birşekilde nasıl temin edebilirim. Önerileri olanlar yada satanlar varsa yardımcı olur ise çok mutlu olurum.

Scudo
inceliyorum. başka öneri/teklifleri olan varsa bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.Eski konulardaki ürünler artık satılmadığından , çoğu resim açılmadığından yaklaşık 3 saat boyunca 40 sayfa yazı okuyup bir tane işe yarar bilgiye ulaşamadığımdan bu konuyu açtım.28 inç - v fren- tur bisikletime uygun taşıma kapasitesi yüksek bir ön bagaj ve bu ön bagaja uygun heybe tavsiyelerinizi bekliyorum.Heybeler takma çıkarma kolaylığı olanlardan olursa süper olur. Bagaj ve heybeyi yurtiçi sitelerden almayı düşünüyorum.Yurtdışı alışverişe sıcak bakmıyorum.

Arkadaşlar heybeler için değişik öneriler geldi.Ön bagaj için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
benim tur bisikletimde bontrager taşıyıcılar var gayet sağlam. sana tubus taşıyıcıları önerebilirim.heybe de Türkiye'de bulabileceğin en kaliteli marka alman malı vaude. istanbul'daki bisiklet gezgini kapanmasaydı şayet çanta olarak ortlieb önerebilirdim. kolay gelsin.

@ippon

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler. Yalnız iş yerinde olduğum için hızlıca yazınca derdimi tam ifade edememişim. Bana direkt link olarak lazım. Çünkü çok marka model olunca araması bulması çok vakit alıyor. Bildiğiniz şu an türkiyede satan sizinde kullandığınız önereceğiniz ürünün linkini atma imkanınız var mı acaba ?

Ön Heybeyi buldum sanırım.

(link)

Yalnız ön bagajı hala bulamadım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Eski tur çantamı eskiyince kenara attım. Bu arada ön çanta arayışı içindeydim. Neyse fiyatlara bakarken her birinin 10 litre olduğu fahiş fiyatları görünce vazgeçtim. Bu arada eski çantayı öne nasıl monte edebilirim diye düşünmeye başladım. Xlc nin o zaman 70tlydi ön bagajı alıp, eski fox maşaya zar zor taktım. Çantayı ikiye kesip takınca cuk diye oturdu. Neyse ben bununla tura çıktım ama ne göreyim! Çanta yolda kendini bırakıyor du. Yanımda birkaç plastik kelepçe ile sağlamlaştırsam da tam randıman vermedi. Bir bisikletçiden kalın kelepçe alarak her çantayı 4 yerinden delerek bagaja taktım. Bu turu böyle bitirdim. Bu sene tura çıkmadan önce maşaya iç lastik yapıştırdım. Böylece çantada kayma olmuyor. Biraz uğraşla turu sorunsuz hallettim çok şükür. Yüksek fiyatla çanta almak yerine eski çanta hem geniş hemde uygun oluyor. Ayrıca yağmurluk da t206097 dosyayı görüntüleerzide diktirmiştim.

@Tolga Özdemir burda daha uygun %20+5 indirim varhttps://www.erdoganlarbisiklet.com/aksesuar/canta-sistemleri/tur-cantalari/vaude-aqua-front-bisiklet-on-heybe-canta-takim-28-lt-yesil-gri.html

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Tolerance bike bags markasini şiddetle tavsiye ederim. Yerli ve kalitelidir .
Screenshot_2019-07-24-02-07-09.png

Emre arkadasimin bisikletini toplayip avrupa turuna yolladık. Tolerance set aldik komple
Screenshot_2019-08-01-15-34-25.png

@mariokaldato anunnaki bisiklet canta mi bu mu??sanki bagaja takılan kısımlar zayıf gibi

Ön bagaj önerilerinizi bekliyorum dostlar.Bende bu arada boş durmuyor bir yandan araştırıyorum.

@ali önder
Hayir anunnaki degil abi bunlar. Baska firma. Anunnaki de kalitelidir iki firmayada guvenebiliriz

@Tolga Özdemir
(link)

(link)

@mariokaldato

Abi çok sağol önerilerin için. bilen adamın hali gerçekten başka. Bazen bir firma bazen bir marka bazen bir model ismiyle hemen çözüyorsun işi.Ben senin kadar tecrübeli olmadığımdan bazen bir bagaj lastiği lazım oldugunda onu bile güç bela buluyorum nette. xlc hoşuma gitti fiyatıda gayet makul. çok sağol abi. beni büyük yükten kurtardın.

Merhaba,
bisikletimde (26 jant ve amortisörlü) önceden arka bagaj vardı. Ön bagaj olarak bu yıl şu ürünü aldım:
(link)
Benim amortisör XCM marka, bagajla birlikte gelen U şeklindeki metrik civata kısa geldi,
sanayide malzemeciden alıp, tornacıya biraz uzununu yaptırdım sıkıntısız kullanıyorum.
Çanta olarak da:
(link)
bu firmanın baykuş heybesini kullanıyorum. Kancalı ve cırt bantlı takma bağlama yönetmi ile ön ve arka bagajda aynı çift heybeleri kullanıyorum.
Bu firmanın çantaları ile ilgili değerlendirmeleri de şurada bulabilirsiniz:
İnceleme - Sem Çanta ürünleri kullanıcı deneyimleri
Ben bu ürünü 3 yıldır kullanıyorum. Dalaman Bisiklet Festivalinde gece 2'den sabah 8'e kadar kesintisiz yağan yağmurda bir damla bile su almadı.
Ben gönül rahatlığı ile öneririm.
Son olarak da bisikletin yüklü haldeki fotosu şu mesajda:
Tur bisikleti fotoğrafları (yüklü halde)
Sağlıcakla kalınız.

"Eski konulardaki ürünler artık satılmadığından , çoğu resim açılmadığından yaklaşık 3 saat boyunca 40 sayfa yazı okuyup bir tane işe yarar bilgiye ulaşamadığımdan bu konuyu açtım." @Tolga Özdemir Merhaba, üzgünüm ki bunlar sizin yeni konu açmanız için yeterli sebepler değil. Aynı başlıkta konu varken sadece içeriği güncellemek yerine her kafadan bir ses çıkar gibi herkes yeni konu açma hevesinde. Yeni konu açmadan önce lütfen arama butonunu kullanınız, benzer başlıklar varsa ve güncel değilse konuyu canlandırarak güncellemek daha verimli olacaktır, iyi forumlar dilerim.

@Tuğrul Tomba

Teşekkür ederim.Eve geçince detaylı inceleyeceğim.Çok sağolun.İyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
arkadaşlar ön bu tarz yada muadili ön bagaj arayışı içindeyim. kapm matı ve çadırı taşımak için kullanacağım. yardımlarınızı ve fikirlerini bekliyorum. teşekkürler

156313098_112341917546107_4448026623193479901_n.jpg218329131_175111667935798_8126649854776590498_n.jpg269964623_303316095137455_4792258274302741702_n.jpg271628214_314481530687578_8101156540520046661_n.jpg271646113_314506204018444_4557682394513996737_n.jpg275985004_358032899665774_7421399364667955686_n.jpg

Geri