Scudo Sports

ön aydınlatma, eldiven ve kask

Arka ışık olarak şunu tavsiye ederim. Göz alıcı kuvvette ışığı var ve yavaş flash modda 3 saate yakın sarjı idare ediyor. 3 saat az gözükebilir ama bu kuvvette bir ışığın da daha çok enerjiye ihtiyacı olması doğal.

Işığına Çıplak gözle bakamazsınız

(link)

Scudo
@Emert20Evet ulasti. Bayram sonrasinda teslim aldim. Aydınlatması güzel. Gayet yeterli.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Emert20
@Afyon35
Bilen yok mu ya nerdeyse her yol bisikletinde falan var

Ben face de bi satici arkadastan usb girisli bi ön aydinlatma aldim 25 liraya masallah bmw fari gbi cok memnun kaldim. Kucuk hafif ve sık bir sey kelepce melepce derdi yok,lastigi var takiveriyorsunuz modelide yazayim bi saniye , kisaca gittigi yere kadar is gorur :)
Urunun aliekspres resmi
received_478022709240050.jpeg

Bundan ön maşaya 2 tane taksan yollarda amerikan baskani geciyor sanirlar hahaha :D

@Afyon35 Kendi bataryası ile calısan aydınlatmalar onlar. Aliexpresste bulabilirsiniz. Eger kendi power supply üniteniz varsa takım almak yerine sadece far modülünü satın almanız yeterli. Yada usb uclu olanlardan alıp, powerbank takabilirsiniz.
Aşağıdaki far gibi;

(link)

Arkadaşlar gearbestten 10 dolara aldığım ışık geldi. Markası machfally ve 400 lümen gücünde. Oldukça küçük boyutta olmasına rağmen aydınlatması oldukça yeterli.
IMG_1417.JPG

IMG_1572.JPG

IMG_1571.JPG

Bende birkaç gün önce bangood sitesinde XANES SFL-01 600LM XPG + 2 marka ön ışık sipari verdim. Bakalım gelince deneyeceğiz. İlanda gösterildiği gibi mi.

Bangood.com sitesinden sipariş ettiğim ürün iki hafta içinde geldi. Tahmin ettiğim daha küçük olmasına rağmen çok iyi ışık veriyor. Şahane. Bakalım uzun süre kullanımda nasıl sonuç verecek.
134987 dosyayı görüntüle134985 dosyayı görüntüle134986 dosyayı görüntüle

bahsedilen lambadan ben set halde sipariş verdim 21günde geldi ön lamba gerçekten çok kaliteli 5modu var otomatik modda ışık şiddetine göre kendisi yanıyor o şekilde kullanıyorum 3gün kullandım bitiremedim şarzını her akşam 2-4 saat kullandım arka lambası çok eğlenceli ve şık sağa sola sinyali otomatik kendisi yakıyor frene bastığınızda bütün ışıkları şiddetli şekilde yanıp sönüyor birde arka tarafınıza asfalta lazer ile bisiklet sembolü yansıtıyor tavsiye ederim 18dolara aldım (link)

@erdo35Merhabalar ürün konusunda hala aynı düşüncede misiniz? Bir de sağa sola dönerken nasıl yanıyor, randıman alabildiniz mi?

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar ürünü halen kullanıyorum performansında bir sıkıntı yok arka lamba içindeki sensör sayesinde bisikleti %2-5 arasında sağa veya sola eğince yandığı söyleniyor arkamda neler olduğunu göremedim için sorduğum arkadaşlar giderken dönüşlerde belli olmadığını bisikleti biraz fazla o tarafa yatırırsam yandığını söylediler ben genelde trafik lambalarında döneceğim tarafa ayağımı yere basıyorum arkamdaki araçlar gideceğim yeri görebiliyor halen tavsiye edebilirim bu fiyata türkiyede sadece 1tanesini alamazsınız....

@erdo35Tam olarak işlevini yerine getirmediğini düşündürtmüştü bana da, onun yerine arka için şunu aldım
Drop Shipping 2018 Yeni Bisiklet Işık şarj edilebilir 5 LED USB şarj edilebilir Bisiklet Bisiklet Kuyruk 4 Modeli Uyarı Işık Arka Emniyet # E
(link) to Clipboard

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@erdo35
@ahmet64
merhabalar ürünü halen kullanıyorum performansında bir sıkıntı yok arka lamba içindeki sensör sayesinde bisikleti %2-5 arasında sağa veya sola eğince yandığı söyleniyor arkamda neler olduğunu göremedim için sorduğum arkadaşlar giderken dönüşlerde belli olmadığını bisikleti biraz fazla o tarafa yatırırsam yandığını söylediler ben genelde trafik lambalarında döneceğim tarafa ayağımı yere basıyorum arkamdaki araçlar gideceğim yeri görebiliyor halen tavsiye edebilirim bu fiyata türkiyede sadece 1tanesini alamazsınız....

@ahmet64
o kadarda hakkını yemeyelim işini yapıyor fakat sizinde biraz çaba sarfetmek ve öğrenmeniz gerekiyor nasıl kullanılacağını ben duracağım zaman mesela frene 2.3kez sert basıyorum lamba arka tarafa şiddetli bir şekilde uyarı yapıyor arkadaki kişiler farketmiş oluyor sizi ,döneceğim zaman sağa sola 1saniyeliğine o tarafa bisikleti eğmeniz ışığı 5saniye o yönde ışığı yakıyor yani biraz alışmak lazım ..

Geri