Merhaba arkadaşlar bu hafta en fazla 550 lira civarı ön amortisör almak istiyorum hangı maşayı tavsıye edersiniz ve satın alabileceğim bir uygun bir yer önerirmisiniz ?
bende maşa almayı düşünüyorum 550 lira civarında 1,5 ay sonra alıcam şimdiden araştırmaya başladım...
eğer bütçe olarak fazla zorlamıcaksa axon almanı tavsiye ederim sonuçta araştırdığıma göre fiyatına ve kalitesine göre güzel bir maşa ağırlığı ise gayet uygun
Sayın Koray Oral,
Aşağıdaki linklerde görülen mütevazi bisikletimi şehir içinde kullanmak üzere toplatmış bulunuyorum. Her ne kadar şehir içindeki yollar asfalt olsa da kasisi çukuru tümseği bitmiyor...Ben de daha rahat sürüş için süspansiyonlu maşa taktırmaya karar verdim. Resim ve videosu görünen 16 kg lık çelik, bu mütevazi bisikletime fiyatı uygun hangi maşayı tavsiye edersiniz?
(link)
(link)
Not: Fırın boyası yapılmış bisikletime yaklaşık 300TL harcamış 93kg ağırlığında biri olarak soruyorum. Astronomik fiyatı olan maşalar benim bütçemi aşar... İş yapar birşey olursa çok memnun olurum.
Saygılarımla,
Finaller dolayısıyla bisiklet ile 1 aydır ilgilenemiyorum.Bisiklete taktığım gün kullandım çok güzeldi xcm den sonra baya bir iyiydi fakat maşayı erdoğanlardan almıştım RL yerine TK modelini yollamışlar
Arkadaşlar biliyorum konu hortlamış olacak ama başka başlık açmak istemedim. Ben öyle fazla bütçe ayırmak istemiyorum bisiklete fakat şöyle biraz da şekil dursun istiyorum. Elimde çok da iyi olmayan muhtemelen çelik bir kadro var temiz. Buna amortisörlü bir ön maşa almak istiyorum fakat kadrom yeni tip değil eski tip yani ön maşanın boğazı ince olması gerekiyor. Bana bu tarz önerebileceğiniz iş görebilecek türden bir maşa var mı ?
Arkadaslar bisikleti konusunda çok sıkıntı yaşayan biriyim öncelikli problemim ön amortisorum sorunum on amasor de yaylanma yok amasoru ağırlık vererek sıkıştı rabiliyorum ama amasor daha sonra kendini bırakmıyor sizce ne yapmalıyım bisikletim bianchi flash 26" teknik oz3llikelerini fazla bilmiyorum siz bakıp yardimci olursaniz çok sevinirim
Selamlar bende havali masa ariyorum 26 jant disk uyumlu. Erdoganlara baktim ancak cogunda disk post yapilabilir yazmakta Bu NE anlama geliyor ? 400 limitim var tavsiye edebileceginiz bi masa varmi Bu fiyata