Scudo Sports

ömür boyu Turkiye turuna yoldaşlar aranıyor

@Ugur Basdag

Uğur kardeşim gel bu sevdadan vazgeç.Bu işin sonu iyi olmaz.

Scudo
Gündelik şehir hayatının güçlüklerinden bunalıp, ilacı doğada, yolculukta aramak doğru bir seçim olabilir. Umarım sana yoldaş olacak birilerini bulursun genç kardeşim. Denemeden kimse ne olacağını bilemez. Ama bunun için imkanlarını ve kişisel özelliklerini iyi değerlendirmelisin, düşündüğün şey kolay bir iş değil.

• Beğen
Tepkiler: Berkayesenkaya488
Türkiye turunu ve arkadaşı ne yapacaksın; tek başına dünyayı gezerdim senin yerinde olsaydım. Gittiğin her yerde arkadaş edinirsin, sosyal medya sayesinde, sahip olduğun arkadaşların ve ailenle de iletişimini koparmazsın. Madem bu kadar hayatından memnun değilsin, arkadaş falan arama; yarın çık hemen yola. "Herkes hayatından memnun galiba" diye bir ileti yazmışsın; hayattan memnun olmak kötü bir şey mi? Ben hayatımdan çok memnunum mesela...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Ugur BasdagSizin yazınızı okuduktan sonra sizi Christopher McCandless a benzettim yaşamak istediklerinizi :) McCandless demişken filmi var ismi into the wild diye bide kitabı kitabın arkasında yazan bilgiyi yazıyım
"McCandless.23 yaşında banka hesabındaki 25.000 doları bir hayır kurumuna bağışladı, arabasını çölün ortasına bırakıp sahip oldugu şeylerin çoğundan kurtuldu ve cüzdanındaki tüm parayı yakara yola koyuldu.Alaska ya gitti ve doğada tek başına olmanın tüm zorlukları karşısında yılmadan, kendinden başka kimseye tabi olmayacağı alternatif bir yaşam arayışına çıktı.
Paradan,kariyerden,ailevi sorumluluklarda,toplumsal yükümlülüklerden uzakta kendi yaşamını kendi kurmayı seçti.Dört ay sonra,çürümeye yüz tutmuş cansız bedeni bir geyik avcısı tarafından bulunmuştu" bu arada bu gerçek bir yaşam hikayesidir.

Yaş kaç bilmiyorum ama inşallah into the wild filmini izleyip gaza gelmeseydin.Öyle bir filmki ; Eğer yaşınız 20 üstü ise askerden yeni dönmüşseniz , kafanızda ben ne olucam sorusu varsa,
bir yanda aile diğer yanda özgürlüğüm seçimi varsa,
meslek olarak garanti 8-17 memur hayatımı yoksa tehlikeli ama özgür sanatçı seçeneği varsaizlemeyin.KAYIPLARA karışabilirsiniz.

uğur abi plan güzel, açıkçası gerçekten çok da güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Konuyu hortlatıyımmı :)

@Onur Ali İmren
o mesajdan sonra yola çıktı ve karadenizde bi balıkçısı kasabasında yaşamaya başladığı söylenir...
ama kendisinden başka mesaj alamadık

@Tasogare Söylenir falan ne bu şehir efsanesi mi :D en son 30 Ağustos'ta giriş yapmış foruma.

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
@Tasogare

Şaka mı bilemedim?

Aypedden Tapatalk kullanarak atıldı

Bi insan nereye giderse gitsin kendinden kaçamaz,olay tamamen insanın kendi kafası içinde bitiyor. Psikolojik yorgunluk kuşkusuz insan üzerinde beden yorgunluğundan çok daha büyük ve uzun etkiler yaratıyor, fakat bunun şifresini çözdükten sonra insan kendi duygu ve düşüncelerini kontrol etmeyi öğreniyor. Bu dostumuzun 2013de açtığı konuyu henüz okuyabildim fakat 3 sene öncesinde bende kaçıp kaybolmayı çok isteyenlerdendim,gerek büyüdüğüm mahalle gerek bulaşmak zorunda olduğum kavgalar çok sevdiğim insanların genç yaşta vefatları sigara alkol vb kötü alışkanlıklar. Ama bi gün size az önce bahsettiğim bu şifreyi çözdüm ve zihnen geçmişte yaşamayı bıraktım. İnsan geçmişte ne yaşamış olursa olsun, bugün ve geleceğin ipleri onun elinde. Yapılması gereken tek şey sadece bunun farkına varmak. Hem ne o bırakıp gitmeler falan, bisikletçi adam öyle kolay pes etmez, biz gözümüz dönünce kilometrelerce yol çıkıp Allah ın yarattığı dağları ayaklarımızın altına alıyoruz, 1 avuç kendini bilmez mi bizi yolumuzdan edecek :)

@kaskreis
işte öyle arada girip konuda bi hareket varmı diye bakıyormuş şehre indiğinde, o zamana kadar balıkçı kasabasında dinlencede. valla bende söyleyenlerin yalancısıyım ))
yalnız ömür boyu türkiye turu biraz sıkıcı olur sanki, kaçasım gelse bi çin'e falan giderim, dön baba dön yine yozgattasın, olucak iş mi ?

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Geri