Scudo Sports

Ömer hayta-bike koca bir teşekkürü borç bilirim.

Scudo
Hayırlı olsun bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: ATTy
Güzel günlerde kullanman dileğiyle,hayırlı olsun Atalay.

• Beğen
@ATTy merhaba size bir sorum olacak acaba eski kullandığınız bisikletinizi sattinizmi yoksa duruyormu

• Beğen
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Fiyat olarak bence uyguna almışsınız, söylediğiniz gibi bu devirde güvenmek çok önemli bir husus. Üniversitedeki hocam boşuna dememiş "En zor alınan güvendir"

@MehmetAliB. Teşekkür ederim abi. Sana tekrar geçmis olsun.En kisa surede iyilesirsin umarim. Nasip kismet isi oldu abi bi de bu bisiklet yoksa biliyosun senin bisiklete taliptim :)

@ulaş kaya Teşekkür ederim

@Bisiklet sever 93 Sattim

@MakRo Teşekkür ederim, ne güzel söylemiş hocamiz :harika:

hayırlı olsun kazasız belasız
benimde antalya'da sadece internet üzerinden tanıştığım birisi vardı geçen bisiklet aldım para göndermeden kargoladı direk bisikleti taksit taksit ödüyorum samimiyet ve güven herşeyden önemli :)

@Melih Çolak Teşekkür ederim, sizede hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz :harika:

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@ATTy

Yazık oldu belki ben alabilrdim

@Bisiklet sever 93 Nasip kısmet birazda.Sahibinden de ilana koymustum 2 gün sonra alıcı çıktı zaten

@ATTy

Bir tek ben sevmemişim bisikletinizi:)

@CaRviLLE
Hocam seni tebrik etmek istiyorum.
• Ö. Hayta’yı tanımam. Fakat son derece sıcak, konuşturanın da konuşanın da kendisini kasmadığı bir çekim olmuş.
• Amatör bir ruhla yapılan ve fakat bilgilendirici ve tanıtıcı bu tür sıcak sohbetleri seviyorum.
• Video süresi biraz uzun olmasına rağmen sıkıldım diyemiyorum.
• Çok fazla “montaj manyağı” yapılmayan bir videoyu, gerekli yerlerde birkaç dokunuşla daha seyirlik hale getirmek mümkün bu örnekteki gibi.
• Herhangi sponsor bağlantısı olmadan bu işleri kaliteyi ve samimiyeti gözeterek yapmak kanımca bisiklet kültürü sahibi olmakla alakalı. Sponsor olayına da karşı değilim ayrıca. Sadece youtuberların kendilerini ve dürüstlüklerini samimiyetlerini peşkeş çekmelerine karşıyım. Çünkü bu tutum seyirciyi aptal yerine koymak oluyor biraz.
• belki bu sözlerin yeri burası değil, bilemiyorum. Senin de konuya yazdığını görünce düşüncemi yazmak istedim.

@CaRviLLE
Hocam seni tebrik etmek istiyorum.
• Ö. Hayta’yı tanımam. Fakat son derece sıcak, konuşturanın da konuşanın da kendisini kasmadığı bir çekim olmuş.
• Amatör bir ruhla yapılan ve fakat bilgilendirici ve tanıtıcı bu tür sıcak sohbetleri seviyorum.
• Video süresi biraz uzun olmasına rağmen sıkıldım diyemiyorum.
• Çok fazla “montaj manyağı” yapılmayan bir videoyu, gerekli yerlerde birkaç dokunuşla daha seyirlik hale getirmek mümkün bu örnekteki gibi.
• Herhangi sponsor bağlantısı olmadan bu işleri kaliteyi ve samimiyeti gözeterek yapmak kanımca bisiklet kültürü sahibi olmakla alakalı. Sponsor olayına da karşı değilim ayrıca. Sadece youtuberların kendilerini ve dürüstlüklerini samimiyetlerini peşkeş çekmelerine karşıyım. Çünkü bu tutum seyirciyi aptal yerine koymak oluyor biraz.
• belki bu sözlerin yeri burası değil, bilemiyorum. Senin de konuya yazdığını görünce düşüncemi yazmak istedim.

Geri