Scudo Sports

Ölümden döndüm

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yaklaşık 4 saattir hastanedeydim gerekli tahliller yapıldı kafada bir sorun cıkmadı.Römtgendede kırıga rastlanmadı doktor yaralar için bir krem verdi.Birde kusma baş dönmesi artarsa yine hastaneye gitmem gerektiğini söyledi.Ama psikolojim çok etkilendi.

Scudo
Geçmiş olsun sanırım bayıldınız ve kaza anını unuttunuz umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Geçmiş olsun kardeşim.
Allah cümlemizi kazalardan, belalardan korusun

• Beğen
Kardeşim geçmis olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun..

Tekrarı olmasın..

Yanınızdan geçen büyük kamyon otobüs gibi araçların yaratacağı türbülans etkisini de unutmayın sakın..

• Beğen
röntgende ve tahlillerde bir şey çıkmaması sevindirici. çok geçmiş olsun.

• Beğen
Şimdi strava labstan canlı olarak baktım kaza ne zaman oldu ne kadar yerde yattım diye saat 14.10 da kaynarca bulvarında düşüyorum cihaz tabiki kayıtta ve yaklaşık yarım saat hareket etmiyorum ondan sonra 14.40 da hareketlenip bisikleti alıyorum.Acaba ne kadar süre yerde kaldım beni uyandırmaya çalıştıkları belli çünkü uyandığımda mataramdaki su yoktu.Uyandıktan sonra çok fazla durmadım yanımdaki doktor ve 2 bisikletli onlarla 14.40 geçe geri döndüm.Şuan kesin olmamakla beraber 20 30 dakika hareketsiz kaldığım kesinleşti o sırada bilincimi kaybettiğim kesin kaza anınıda hatırlamıyorum.Birde ordaki doktara sormadım o sırada ne kadar süre yattığımı şoka girdiğim için.Hayatla ölüm arasında sadece bir kask hayat mı kurtarır demeyin işte şuan burada yazıyorsam o kask sayesinde büyük bir ihtimal kurtuldum. Allah kimseyi böyle olaylarla sınamasın

Çok geçmiş olsun Kardeşim. Rabbim beterinden korusun hepimizi. Acil şifalar..

• Beğen
  • Çok geçmiş olsun, kaskın önemini birkez daha kavramış olduk.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun kasklarımızın ne kadar önemli olduğunu sizin olaydanda daha iyi anlamış olduk.Allah kimseye kaza bela vermesin...

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Bahsettiğiniz kaza ve sonrası yaşanan travmanız bir yerden kaymadan ziyade tansiyon düşmesi gibi görünüyor.

• Beğen
@Ertan M.
Hocam çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...Resimlerden de görüldüğü ve benimde başıma geldiğinden dolayı tahmin ettiğim üzere ön lastik kaymış olmalı bu durumda insan hiçbirşey anlamıyor ve direk kendini yerde buluyor...Kask, bisiklet ve vücudunuzdaki darbelerde bunun göstergesi...Hızınızın yüksek olması sonucu başınıza aldığınız kötü darbe nedeni ile bayılmış olmalısınız...Allah beterinden korusun ama şuda bir gerçek ne olursa olsun kask alırken bütçemiz elverdiğince en kalitelisini almamız gerekmekte olduğu ve bunu çevremize aşılamamız gerektiği inancındayım...

• Beğen
Geçmiş olsun, ne mutlu ki kask kullanıyoruz. Yalnız kaza anı çok gizemli kalmış, nasıl olduğu merak konusu.

Çok geçmiş olsun.Kask ve eldiven+gözlük her zaman takmamız gereken ekipmanlar.Virajda,kaygan zeminde bisiklet ve motosikletler yatıkken ön frene yapılacak en ufak temas sizi yere sert bir şekilde vuracaktır ne olduğunu anlamadan.Teoride bildiklerimizi pratikle desteklemek gerekiyor.Tekeriniz düz bassın...

• Beğen
bisiklet üstünde sıcaktan falan yada başka bişeden bayılmış olma ihtimaliniz olabilir anlık yani

Geri