Scudo Sports

Ölümden döndüm

Geçmiş olsun.
Bu tip kaza sonrası iç kanama,kırık çıkık vs durumu açısından hastane gözetimi şart.
Buna o ilk saatlerde sizin teşhis koymanız mümkün olamaz.Ayrıca,nasıl böyle bir kaza yaptığınızı muhakkak çözmelisiniz.
Civar kamera varsa araştırın.Sebebi,bilmediğiniz bir rahatsızlığınız olabilir.İleride benzer vahim durumla karşılaşmamak adına mutlaka sebebi bulun.

Scudo
Kendinizi cok zorladiniz mi cunku kazanin en azindan olmadan hemen onceki nedenini hatirlamamaniz sasirtici, eger kendinizi cok zorladiysaniz bayilmis olabilirsiniz dikkat edin lutfen.bsiikletin hasar almamasi beni boyle dusundurdu, gerekli kaloriyide yola cikmadan almaya baslayin suyu da oyle. Gecmis olsun.

Kask kamerası bu tip durumlarda bizlere yardımcı olabilir mi? Kazamı yoksa baygınlık mı gibi anlaşılmasında belki bir nebze yardımcı olur. Allah kimseye yaşaymasın

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.. Ucuz atlatmışsınız. Kaskın önemi bir kere daha belli oldu.

• Beğen
Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden korusun.

• Beğen
slm geçmiş olsun bi arkadaşım 3 yıl önce ormanda mtb sürerken ani bilinç kayıpı yaşıyor ve konturulsüz düşüyor ve çenesi kaburkası bir çok yerinde kırıklar oluşuyor ve amaliyatlar geçiriyor bikaç gün sonra kendine geliyor hiç bir şey hatırlamıyor dokturlarda bir anlam veremiyor benimde en çok korktugum böyle bi kazadır inşallah böyle bir kazayla karşılaşmam

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun..

• Beğen
Bence düşmeden önce bilincinizi kaybettiniz. TT modunda ilerlerken çok efor sarfediyorsunuz, ve sıkışık gövde pozisyonundan dolayı ciğerleri tam kapasite kullanmak zor oluyor. Yüksek efor sarfetmeniz ve düşüş anını hatırlamamanız bilinç kaybına işaret olabilir.

• Beğen
Tansiyon ihtimali insanı gerçekten ürkütüyor doktora gidip düzenli olarak kontrol yaptırmanın faydası var

• Beğen
Geçmiş olsun.
İnşallah tekrar böyle ciddi bir kaza yaşamazsın.

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, doktora görülmekte fayda var. Bilinç kaybı düşmeden de önce yaşanmış olabilir ki bu ciddi bir sorun demektir, tekrar etmeyeceğinden emin olmak için doktora görünmelisin. Utanma ya da çekinme duygusu hayatından daha değerli değil, git doktora açıkça anlat, ailenden çekindiğini tahmin ediyorum biraz fazla korumacı oluyorlar ama bunu geçersen ve tekrarı durumunda daha ciddi bir kaza yaşayabilirsin şakası yok.

Tabi bu sadece bir ihtimal, biz risk alma diye böyle diyoruz, sen bunları kafaya takıp illaki öyle olacak diye düşünme, öyle düşünürsen öyle olur. Sadece risk almamak için sakin sakin gideceksin, doktor testlerini yapacak ve alakası yok düşünce bilincini kaybetmişsindir diyecek rahatlayacaksın. Anlaştık mı? :)

• Beğen
çok geçmiş olsun.

• Beğen
Geçmiş olsun .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geçmiş olsun. Burada arkadaşların anlattığına benzer bir şekilde viraj dönüşünde ıslak zemine girdim ve fren yapmamla düşmem bir olmuştu. Gerçekten bu tür düşmeler ve kazalar çok hızlı oluyor.

• Beğen
Geri