Scudo Sports

Olmayan ülkeye Beldesan'lı yolculuk

Uzun saçlı çocuk "Evren" demek Müslüm'cü aynı zamanda da Ferdi'ciymiş ?! Eteresan arkadaşların var hocam da evin içinde kimlik kontrolü mü yaptı polis o kısımda dikkatim dağıldı ehehehe. Abi baştan sona güzel bir yazı olmuş. Keyifle okuttun yine :)

Scudo
@JusTiMe

Haklilik muhim degil dostum. Gercekten inan hep ilk hedefim olarak kendimi elestiriyorum genelde . Kendimle bi savas icindeyken bu yazilari yazarken buluyorum kendimi

@mariokaldato bak bak bak, laflara bak; yok efendim kendisini eleştiriyormuşmuş, yok efendim kendisiyle savaş içerisindeymişmişmiş! Gazını al milleti eleştir, giydir, ondan sonra da yok efendim benim büyük çaresizliğim halleri, bir ıssız adam modları, pehhh.

@Anonim Ego fabrikası boş durmuyor bende bile, egodan argümanlar önyargılar doğuyor ve üstümüze yağıyor. Burada adamın yazması senden bu cevapları almak için kesinlikle değil ki bende cevaplayamadım arkadaşın sorusunu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anonim
Ben senide çözdüm ; Sen benim nefsimin kamçısısın , sayende titreyerek kendime dönüyorum ve bu şarkıyı sana armağan ediyorum

Ehe ehe

@Anonim O zaman ilk dersimizin konusu sadomazoist nedir kime denir.

Esas ben sizi basbasa birakayim malum icime dönmem lazim. Icimden yeni bi ben cikabilir cikarsa sizindir cikmazssa da basbasa kalin neyse toparlayamadim. Size inat da gıdım noktalama kullan miyorum bilmem farkindamisiniz ( soru cumlesini bile baglasik yazdim )

ağacın-yuttuğu-bir-bisiklet.jpg 3

Teşekkür ediyorum Sn @mariokaldato

Karikatürle verilmiş muhteşem bir mesaj. "Kendi gözünden dünyayı görmek"

Esen kalın.

• Beğen
@Mesut DOĞRU
Sagolasin abi.
Pek goremiyorum seni forumda ? Denk mi gelemedik acaba :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@mariokaldato

Bu aralar girmeye vaktim olmuyor. Kısaca öz atıp çıkmak zorunda kalıyorum. Esen kalın.

• Beğen
Tamamdir abi sagolasin

Evet belkide sen şu sosyal medyada hazır şiirleri, siyasi atarlanmaları, che guevera, Mevlana, nitzce sözlerini kopyala yapıştır yaparak begeni kaygısında boğulmuş arkadaslarimizdan birisindir.

.raşit dedi,,

raşit der ise düşünecen
düşün bakalım kudret
sen ne diyecen,

valla raşit dostum,seni takip etmek farz olmuştur
mecburen mecburen diye bir şarkı vardı,beğeni kaygısında boğulmak şahane şahane,
bu laf için ölünür, bu forumdada beğeni var, esasında bence olmamalı
beğeni kalkmalı ,insanlar burada ,birbirlerine beğeni olmadan mesaj atmalı ,bence daha güzel ,

nice ne dedi,
beni okuyun ama sonrada beni yatsıyın ,
seni yatsıyoruz nice ,kendi benliğimizi bulmak için ,

bazen sertleşirim raşit ama bu demek değildirki hep böyleyim
tek hatam, bir kişi birden fazla hata yapar ise aynen silerim ve bir dahada dönmem ,yani kara listeye alırım
özellikle
olmak istediği gibi görünenler kara listede ,çok var raşit çok var ,
ha arkadaş ,
göründüğün gibi ol
çiğerimi ye ,

60 yaşa gelirken ,arkama baktığımda ,yaşadığımız bunca hayat,bunca sıkıntı ,ne için yahu,
ne için
koca bir hiçe hizmet ediyoruz esasında ,ölüm ,kurtuluşmu ?
bedeni kurtlar yerken ,doğanın ereği gereği ,
geriye sadece kafatası kemikler kalacağına göre ,nedir arkadaş sizin derdiniz, yada en kaba argo ile
ne ayaksınız siz ?

genel olarak düşünür isek
bu soruyu tüm insanlığıa sormak lazım
ne ayaksınız bu koca mavi kürede arkadaş ?
ülen 5000 yıldır kavga eder durursunuz ne ayaksınız kardeşim siz ,

ha sorun insanoğlu raşit hocam
hayvanlar değil
hayvanlar benim nezdimde bence daha medeni olmakta ,
kusura bakmasın insanoğlu,

yav arkadaş 2 milyon yıl önce su kavgası yüzünden hem cinsini öldüren atalarımızdan ne farkımız var,
hiç bir fark yok tabi
teknolojide istediğin kadar ilerle,
ama düşünsel olarak ilkellikte birinciyiz,

ha raşit dostum ,bak var ya diğer gezegenlerde canlılar olabilir,
ama onlar bizim gibi asla düşünmeyebilir ve hatta kıskançlığın ne olduğunu bilmez,
öfkelenmez kibirlenmez öldürmez ,

tabi hayal ettim...

@mariokaldato hocam tebrik ederim, yazılarınızı bir kaç gün önce fark ettim ve hepsini okumaya koyuldum, hepsi birbirinden güzel, birini okuyunca zaten bağımlılık yapıyor.
@Anonim sizi de tebrik ederim, Cumhur Bey in yazılarına ayrı bir renk katıyorsunuz.

• Beğen
Ben bunu paylaşırım fakat alıntı diye yazacam telif yememek için :) Eline sağlık güzel yazı.

Geri