Scudo Sports

Olmadı Serdar Ortaç olmadı

Bu tarz sozde espiri içeren diye açılan kusuruma bskmayın ama salakça konular foruma katkı değil ancak üye kaybettirir. Zerre miktar fafdasi yoktur. Yeni yetme bebeler zekasına inmeye gerek yok diye gorüşumü beyan edeyim.

@Örümböcük
Bazılarına bu cümleler kırbaç etkisi mi yapiyor acaba.hiç sikilmadan ayni tarza devam diyorlar.

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu

serkan herkes senin gibi benim gibi olamaz,çekerim sigortadan para 4500 liraya mtb alır 50.000 km yapar, sadece kadroyu 600 kağıda satar ,son 4500 gaymeyede gıant yolu iyiki aldım 2000 lira kar ettim....hedef 100.000 km 10 yılda 68 yaşımda altımda inşallah dayanır alü-gıant.....

@Kudret Kurtcebe
Hocam örnek bir sanatçısın evelAllah.
Saydığın ünlüler ve niceleri madde bağımlısı.Bunlarıda her türlü yanlışıyla kabul eden destekleyen bir kitle var.Buradada mevcut.
Adam kokinden erionden karakolda geceliyor ve suçlu bulunuyor bu idiot sürüsüde karakolun önünde sabahlayıp bu artizlere destek oluyor.
Topluma mâl olduğunu söyleyen ama mallıktanda öte bir işe yaramayan sanatçı geçinen bu kişilerin bir şeylere örnek olma taklidi yapması ne derece doğru?
Ama memlekette bunların yalayıcıları ve haşa tapıcıları olduktan sonra bu kişiler gem.ilerini her daim yürütür..

Ee bu memleket böyle avrupada olmaz böyle şeyler geyiği başlar birazdan. Ben evropadayken sanatçılar şöyleydi böyleydi . Edith piaff aznavour şakada şukada

Kimse örnek insan olmak zorunda değil. Bazılarının kafası basmıyor hala

aDam ikidir güzel bisiklet reklamı yapıyor. Yengemizin bisikleti de müthiş.

Bisiklet süren insana yılan bile dokunmaz

En azından bisiklet kullanıyor; bence güzel bir şey. Herkes üst düzey kondisyonlu olmak zorunda değil. Ekolojik bir taşıt kullansın hatta 2 tekerli bir şey sürsün ucundan da olsa güzel bir şey :)
Bence Serdar Ortaç için tek olan bir şey bu olabilir; bunun dışındaki her şey olmamış :)

Sonunda Serdar Ortaç' ın "seni çöpe atacağım poşete yazık" diye kimlere hitap ettiğini buldum, teşekkürler forumcular.

Haydi hayırlı forumlar..

Güzel bir haber... Kask, eldiven vs. Takılmaya gerek yok...

Bisikletin marka, modeli neymiş merak ettim :)

GHOST'un bu kampanya dan kaybının 1 milyon avro olması bekleniyor :)

gerisini onlar düşünsün

@h.erarslan86
bisiklet camiası içinde reklamın bize ne getirisi varki, düz binici olarak ben onu anlamadım. ki bence bu reklamın kötüsüne örnek gösterilebilir.
serdar ortaç serdar ortaç'lığını yapmış gene değişen bişey yok, absürd olan magazin haberin teknik zeminde gereksizliği.
olmadı mehmetsunu olmadı, şimdi karşı attack olarak atilla taş önümüzdeki hafta sonu bebek sahilinde bisikletle ufak bi kaza atlatır ama çok şükür bişey olmaz kesin, haber olur ordan, ya da ne bilim bülent serttaş tandem bisikletle baltalimanından denize açılır, gene bunlar için de başlık açılacak mı, benim sorum o yönde ?

http://therapinsider.com/wp/wp-content/uploads/2013/01/sad-lance-armstrong.jpg

böyle reklam olmaz panpa

• Beğen
Tepkiler: yns2ylmz
Helal olsun Serdar bey'e.
Bisiklet sağlıktır.

Burada dikkat çekilmek istenen konu kask, eldiven kullanmaması diye düşünüyorum.Yoksa bisiklet niye mtb niye elektrikli diye sorgulamak zaten kimsenin haddi değil.

''Nefesim yetmediğinde ve yokuşlarda motoru çalıştırıyorum'' demiş kendileri. Ben burdan 10 bölümlük dizi çıkartırım ama akşam akşam günaha girmeyim.

Dövme yaptırıcam artık.

HERKES KENDİNE BAKSIN diye..
Yargılamayın milleti artık size zararı olmadıkça.:naslyany::naslyany::acpsnr:

Bu bizim her halta maydonoz olma merakımız bizi bu hale getirdi.

Burası bisiklet forumu mu? Yoksa paparazzi forumu mu? kim neye biniyorsa binsin.

ayrıca kasksız biner şortsuz biner size ne. tahminen sürdüğü 3-5 km dir. Kendiniz üzeri markalı formalarla geziyorsunuz diye herkese kask eldiven forma neden dayatıyorsunuz?

Geri