Scudo Sports

Olivelo: doğa ve bisiklet temalı proje

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Tepki
13.214
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu mecrada paylaşıldımı bilmiyorum ama izmir belediyesi bisiklet ile doğayı bulusturan bir projeyi yarışma ile belirleyecek. Forumda bildiğim kadarıyla, kayda değer bir mimar, mühendis, şehir plancısı varlığı söz konusu. Ortak hobi ve uğraşımız bisiklet olduğuna göre size hem zevk alacağınız hemde karbon yol parası çıkaracağınız bir imkan doğdu. Hadi bakalım içinizdeki cevheri ortaya koymanın tam zamanı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
İş polüm yapmaya gelince (yazar burada galat ı meşhur söz sanatını kullanarak polüm yapmak terimini kelime benzerliğinden dolayı polemik yapmak anlamında kullanmıştır. Aslında polüm yapmak gibi bir terim türkçe sözlükte yer almamakla birlikte halk dilinde ve argoda artistik yapmak anlamına da gelir. Ama atalar ne demişler, galat ı meşhur lügatı fasihadan evladır) herkes kılıçlarını kından çıkarıyor mangalda kül bırakmıyor. Ama elimizi taşın altına koyalım dediğimizde kimseden çıt yok. Size içinde en sevdiğiniz iki etkinlik yer alan bir yarışma projesi sunduk. Üstelik bu işten parada kazanacaksınız dedik ama forumun teknik kadrosundan bir ses çıkmadı. O zaman @mariokaldato A4 boyutunda bir peyzaj tasarımı çiz senle bu yarışmaya katılalım. Kazanırsak sana işin onuru bana parası kalsın.

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
biri sözlük getirsin

• Hahaha
Tepkiler: Taygun Kon
Geri