Scudo Sports

Olİmpİyatlar ve sporla İlgİlİ bİr garİp yazi ... ( yorumsuz )

@Hüseyin Çelebi

çoban olmak onun tercihi değil.ne olacağın nerede doğduğunla tümden ilgili.orada doğmuş olmak onun tercihi değil.
"çobanmış eleman" ezmişsiniz çoban olduğu için.içinde bulunduğu kültür de bu tür sporlar yok.zaten bizim spor diye yaptığımız şeyleri günlük olarak yapıyorlar.
çoban kendisine göre haklı.

tartışma konusu daha farklı.köşe yazısı yazabilecek kadar kültürlü görünen insanın keresteliğinden bahsediliyor daha çok.

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Scudo
@Yusuf Z. Şipal

Bu arada yazarın oğlu Türkiye Modern Pentatlon Milli takımında . Hatta avrupada 3. lük dereceleri varmış... İlginç...

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Bu kadar kendi ile çelişen bir zat görmedim...Günümüz Türkiye'sindeki mevcut dönemin, olmamış bademlerinden...

İşin daha can sıkıcı tarafı ise bunlardan daha çok var...

Şu yorumdan
@Mustafa Sayın

ve bu bilgiden sonra
@Oksal Özdöl

ZINK dedi kafama!
biraz araştırma yaptım ki aslında ironi yapmış ama diğer yazılarını takip etmeyen(bizler) için bu ironi fazla ironik olmuş.
Neden derseniz yazıyı bağladığı bir sonuç yok, ironi havada kalmış eee havada kalınca da müneccim değiliz ya! her yazını da okumuş olmak zorunda da değiliz.
Her şeye rağmen ironi olduğunu iddia eden sevenleri olsa da, az da olsa bu adamın böyle düşüncelere sahip olduğunu düşünüyorum.
İster ironi desinler, isterse benim için ironiden anlamıyor hatta okuduğunu bile anlamıyor desinler, böyle üslüp köşe yazarken kullanılmaz, kitap yazarken kullanılır diyorum. Neden? Çünkü; yazıyı anlamak için yazarın öncesini bilmek gerekir. Her köşe yazarının öncesini bilmek zorunda değiliz.

Sonuç: hala benim için başarısız bir yazı!

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@sedat_slave

Çoban olduğu için ezmedim, anlamadığı işe saldırmasını ezdim. Kendisine göre haklı olabilir ama bu üstüme gelmesine gerekçe değil. Bu eleman (kafa buluyorsa bu eleman gibi fikirleri olup bunu açıkca yayanlar) aynı şekilde ezilmeyi hakediyor. Yani bilmediği, altta kaldığı, üstüne vazife olmayan bir konuda açık ve direk bir şekilde o işle uğraşanları aşağılamak, yaptıklarını değersizleştirmeye çalışmak ve farklı eylemler önermek.
Fikirler hedef kitleye ulaşmayacak ortamda paylaşıldıysa mesele yok, isteyen istediğini düşünür.
Herkesin kendine göre haklı olduğu konuyu diğerlerine ilettiği bir dünyada evin yolunu bulamazdık herhalde.

@Eser Sevinç

çok doğru. başarısız bir yazı olmuş. ben de yazının sonuna kadar çok saçmaladığını düşünürken at beslemeye bağlayınca anca anlayabildim. daha doğru ironidir diye düşündüm. kafam karıştı.

daha sonra ekşi sözlük'te denk geldim. orada da sadece yazarı takip edenler yazının ironik olduğunu anlayabilmişler. mantıklı bir yere bağlamayınca böyle havada kalıyor işte.

Geri