Scudo Sports

Ölesine bir bisiklet işte...

dediğin gibi ölesine bi bisikletmiş bende bişi görücem zandım :)
bu ne kardeşim ya çüşş falan yani deli bişi valla kazasız belasız inşallah
arkadaki gıantta çok dikkatii çekti o da çok güsel

Scudo
Sevgili Çağrı bisikletini iyi günlerde kullan.Sana güzel antreman vereceğinden eminim.Maşanın üst kısmındaki oluşumu(muhafaza gibi görüyorum)açıklarsan sevinirim.Keyifli sürüşler...

moderatör olarak görev yapan arkadaşların her markaya olan uzaklıklarının eşit olması gerektiğini düşünüyorum site içerisinde,ha kendi tercihleri kendilerinde saklı kalabilir.
Çevremizde moderatör arkadaşlarımızın tercihlerini esas alan çok kişi var.Herhangi bir ürünün tavsiyesinden sonra "zaten o üründen performans beklemiyordum" türünde bir açıklama o ürünü tercih etmiş insanlarda hayal kırıklığı yaratacaktır..(yarattı netekim.)
Öte yandan sitemizin bence bomba patlatma değil insanları çin malı demir yığınlarından kurtarıp "gerçek bisikletleri" kullandırma bilincinin geliştirilmesi misyonunu taşıması gerektiği düşüncesindeyim.Yani daha sosyal bir açılım,madem bizler bu işin aktivistleriyiz,bu platformda daha fazla insanı bisikletle tanıştırmalıyız.Asgari ücretle günde 12 saat çalışıp 1 yıl boyunca attırdığı parasıyla bizim anladığımız anlamda bisiklet almak isteyen insanlarımız bizim sayımızdan çok daha fazla.bence bu tür insanları arttırmalıyız,ancak bu şekilde bisiklet kültürünü yaygınlaştırabilliriz, bu şekilde toplumda bisiklet bilinci yaratabiliriz.
Ve ancak bu şekilde ülkemizde, bisikletlilerin üzerine araba sürmezler,korna çalmazlar,taciz etmezler.... yani rahat rahat pedallayabiliriz....Bilmiyorum çok mu ileri gittim?herkeze selamlar.

Ben her markaya uzak her markayada yakın olmaya çalışıyorum, bende insanların iyi bisiklete binmesini istediğim için yorumlarımı ve şu şöyledir şeklindeki fikirlerimi açıkça yazıyorum buraya...
Bende senin gibi dişinden tırnağından arttırıp özene bezene düzgün bir bisiklet almak isteyen insanların verdikleri paranın tam karşılığını almasını istiyorum... ! sene para biriktirip aldığın bisikletin 1 ay sora ucuzlaması o kişininde hoşuna gitmez sanırım.Ayrıca aynı paraya daha iyi malzemeyle toplanmış bir bisiklet almak varken aynı paraya ha iy bir bisiklet alma durumu varken opna yönlendirmeye çalışıyorum... Zaten insanlarda bunun için bizden yardım ve destek bekliyorlar... elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz...

Çağrı gereken cevabı vermiş. Ama ben de altar'ın yanlış düşündüğünü söylemek istiyorum yine de. Bu forum neden var? Önce bunu bir soralım kendimize. Farkındaysanız forumun yarısı bisiklet donanımı ve önerisi üzerine bir paylaşım içinde. Ve ben dahil çoğu insan gereksiz ağır ama görüntüsü farklı olduğu için hiç bir kalitesi olmayan çift amortisörlü bisikletleri ilk başta almak istemesidir. Bugün bir Çağrı bir Halil bir Fatih açık açık görüş beyan etmemeye başlarsa ne olur bir düşünüyorum, işte ben ozaman endişe ederim. Bugün bu isimler olmamış olsa ben gitmiş iğrenç bir bisiklete hak etmediği bir para verecektim. Ama emsal fiyata gittim paranın alabileceği en iyi bisikleti aldım kanaatimce. Çevremdeki herkes Bianchi hastası, ama biliyorlar mı Türkiyedeki Bianchilerin İtalyadaki Bianchilerle alakası olmadığını. Bunu burada dile getirmemek beni ayrıca rahatsız eder. Paramı bundan sonra da sokağa atmamak istiyorum, aynı içtenlik ve tutarlılıkta yönetici ve moderatörlerimiz devam ederse sevinirim. Sevgi ve muhabbetle.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
sevgili çağrı, ben çok daha genel bir değerlendirme yaptım, olay zaten senin özelinde değil, hepimizi kapsıyor.ben belirli koordinatlara sıkışıp kalmayalım endişesi taşıdığım için yazdım.
Yoksa bulşutuğumuz tek nokta burası....

selim kardeşim...bir platforma tek tip ses çıkarsa o platform doğru değerlere ulaşamaz..Bilimde doğruya ulaşmanın yolu tez-antitez: sentez üçgenidir,Burada doğru bir noktaya ulaşmak istiyorsak, farklı görüşlerimiz de olacaktır mutlaka...

Senin söylediğin gibi cevap verilecek bir durum yok ortada..Yazdıklarım hepimizi ilgilendiriyor aslında
Sana, bisikletseçimi ile yazdıklarıma takılıp kalmamanı ikinci bölümdeki değerlendirmelerimi bir kez daha okuyup yorumlamanı tavsiye ederim.Eksik yorumlamışsın bence.
Son olarak "GEREKEN CEVAP" pek şık olmamış...bBiraz daha uslubumuza dikkat edelim.

çağrıcım bu sene güzelbahçeye gelirsen bisikletine bir dokunurum haberin olsun.. Ellllleemeee diyeceksen şimdiden söyle çünküm oturduğum ev tam start yeriniz başlangıcında . Yola mazot falan dökerim çok pisliğimdir en azın dan hiç yapamazsam geçerken su tabancaısyla su fışkırtırım haaa haberin olsun . tabii senin bisiklet daha çok değişir sanırsam ama yinede tanırım herhal .

bu arada selimin yazısını okudum acaba kaçıncı köyünden kovuldu halil , fatih kardeşim ve sende kovulmuşa benzi yorsunuz . neyse size daha çooook köy var sorun yok .

Şimdi Aşağıya gidip hemen yıllarca aldatılmışlığımın kandırılmışlğımın öfkesini bisikletime sunacağım . ona ---- neee no lamaz demek yıllarca beni aldatmışsın Bian .. meğer dosltuğumuz sahteymiş sen gerçek bian değilmişsin deyeceğim... .
vay utanmaz arlanmaz yapılırmı bu bana herkese yıllarca boşuna hava atmışız gördünmü yalancıya çıktık şimdi

bu sene güzel bahçedeydim hatta annemde ordaydı kısmetse bu senede orda olacağım...

Ama dikkat et sporcuya su sıkmak diskalifiye sebebidir bizi yarıştan etme...

http://www.fotohasan.net/izmir/04/izm73.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
bisikletin boyanmış halini de ilk gören insanlardan biri olarak belkide :) iyi günlerde kullanmanı dilerim çağrı... bisikletin cidden kusursuza yakınsamışş... bisiklet forum sponsorluğunda kazasız belasız bol yarışlı günler dilerim ..

@Selim Çam

Sevgili Selim merhaba biraz önce Forumdaşımız Altar ve Çağrı kardeşlerimizin yazılarını okudum.Herşeyden önce birbirimizin fikirlerine saygı duymalı seviyeli ve dostluk ortamı içerisinde buluştuğumuz bu platformda birbirimizi incitmemeliyiz.
Altar kardeşim gayet güzel bir şekilde fikirlerini bizimle paylaşmış.Sevgili Moderatörümüz Çağrı'da kendi fikir ve görüşlerini sade bir uslüpla dile getirmiş .Aslında her ikiside aynı yaraya merhem olmak istiyorlar.Karşılıklı fikir beyan edip düşüncelerimizi sade ve kırıcı olmadan paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum.Zira fikir fikirden üstündür.
Bu nedenle senin gereken cevabı vermiş deyimini o manada kullanmadığını düşünerek başta sana ve tüm forum dostlarıma saygılar sunuyorum...

İyi günlerde binmen dileğiyle.Bu arada maşa körüğü olarak kullandığın sargılardan temin etme olasılığım varmı?özelden yanıt verirsen sevinirim.Teşekkürler

Gereken cevabı vermiş lafını kullandım. Neden o lafı kullandım, çünkü haksız bir şekilde birisi birisine benim kanaatimce bir şeyler söylüyorsa ona bir cevap vermek gerekir. Ki bir kişi bir kişiye cevap veriyorsa ona değer gösteriyordur az ya da çok. Bu açıklamayı yapmış olıyım. Söyledim, yine olsa yine söylerim.

İyi niyetimle yazıyorum. Cımbızla laf çekip üstüne hassaslaşmaya çalışmanız bana geri bir adım attırmıycaktır. Ayrıca yazmış olduğum yazıdaki üslubum da gayet net ve temiz zannımca.

Ben güzel olanı alkışlarım, çirkin olanı eleştiririm. Kimseyle bugüne kadar düşmanlığım olmadı, bu günden sonra da olacağını sanmıyorum.

@Selim Çam

kimsenin sana geri adım attırma gibi bir kaygısı yok..
başka birisine haksızlık etme durumu da yoktu...
laf çekme gibi bir çaba da yoktu...yazınsal ortamda kullanılan kelimeler çok önemlidir oysa...
çirkinlik??....
düşmanlık??? ilginç..... diyebiliyorum...
bisikletli bir yaşam için yaptığım tespitler nerelere geldi..vayy bee...
ama sen yine de benim genel-toplumsal yorumlarımı bir yerlerde tut..
belki lazım olur sonra..naçizane bir abi tavsiyesi...
neyse...
tamam kardeşim...
sana başarılar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
Bu konuyla ilgi olarak sonuna sizinde katkı yapabileceğiniz bir fıkra uydurdum:rolleyes: . bakalım beyenecek misiniz.
Delikanlının biri tam birsene harçlıklarından yememiş içmemiş para biriktirmiş . vee sonunda hayalindeki bisikleti almaya mağazaya gitmiş.
Fakat o ne bisiklet herzaman duruğu yerde yok:eek: :eek: aman allahım olacak şey değil . Büyük bir hyalkırıklığı ile yaaaaa naaaptınız abicim ben tam birsene yemedim içmedim bu bisiklet için para biriktirdim haftaya gelip alcağımda demiştim oldumu şimdi yaaa demiş . Satıcıda sonderece pişkin bir şekilde vallla napalım geçen gün adamın biri geldi oğlu bunu isterim diye tuturunca sattık gitti neyse üzülmeyin caanım bu hafta sonu yeni modelleri gelecek ama accık tuzlu hem daha iyisini almış olursunuz heehee :D :D demiş . bilin bakalım genç delikanlı içinden satıcıya nedemiş:boese157: :boese157: :boese157: .

nasıl fıkrayı beğendinizmiii . beğenmeseniz bile burada tartışan herkes delikanlının nedediğini anladı değilmi. bence biri birimizi bu slk satıcıdan çok daha iyi anlıyoruz ve çok yakınız bence hiiiiç sorun yokk .

Forumda çok kıskandığım insanlardan biride çağrı bisikleti harbiden süüüüperrr yakından göreceğim inşallah .

işte ya benim tarzım
bende ufak oda ufak
kusursuz bir esdedige
sahip desem yeri vardır
hayırlı olsun .........

evet bisiklet güzel olmuş.ayrıca iyi fikir. yarış malzemeleri çabuk aşınıyor.sürekli kulanımı baya masraflı oluyor.örnek ben.:D

senin gibi bende artık günlük yaşamda ve antremanda normal malzeme kullanıcam.yarış zamanında yarış malzemelrini takmak en iyisi. yaw xtr zincir le rouble 6 ayda bitti.15.000 km.:D

artık alivio falan takıcam normal zamanda.yoksa maliyeti yüzünden sadece bisiklete çalışıcaz.yaza nasıl bir makina topluycaksın merak ediyorum.:rolleyes:

güle güle kullan.adana görüşmek üzere.

Geri