moderatör olarak görev yapan arkadaşların her markaya olan uzaklıklarının eşit olması gerektiğini düşünüyorum site içerisinde,ha kendi tercihleri kendilerinde saklı kalabilir.
Çevremizde moderatör arkadaşlarımızın tercihlerini esas alan çok kişi var.Herhangi bir ürünün tavsiyesinden sonra "zaten o üründen performans beklemiyordum" türünde bir açıklama o ürünü tercih etmiş insanlarda hayal kırıklığı yaratacaktır..(yarattı netekim.)
Öte yandan sitemizin bence bomba patlatma değil insanları çin malı demir yığınlarından kurtarıp "gerçek bisikletleri" kullandırma bilincinin geliştirilmesi misyonunu taşıması gerektiği düşüncesindeyim.Yani daha sosyal bir açılım,madem bizler bu işin aktivistleriyiz,bu platformda daha fazla insanı bisikletle tanıştırmalıyız.Asgari ücretle günde 12 saat çalışıp 1 yıl boyunca attırdığı parasıyla bizim anladığımız anlamda bisiklet almak isteyen insanlarımız bizim sayımızdan çok daha fazla.bence bu tür insanları arttırmalıyız,ancak bu şekilde bisiklet kültürünü yaygınlaştırabilliriz, bu şekilde toplumda bisiklet bilinci yaratabiliriz.
Ve ancak bu şekilde ülkemizde, bisikletlilerin üzerine araba sürmezler,korna çalmazlar,taciz etmezler.... yani rahat rahat pedallayabiliriz....Bilmiyorum çok mu ileri gittim?herkeze selamlar.