Scudo Sports

Ölçüm cihazlarında kararsız kaldım

@mehmetsunu
Barometrik mi değil mi?

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Scudo
gsc dediginiz sensör 250 tl civarı buna bide hr eklencek bide telefon baglantısı sebebi ile gpsin ekstra batarya yemesi 500tl ye ye2. el garmin 25 bundle bulabilirsiniz da işinizi görür ya da bryton rider bundle

evet gsc çok iyi paraymış. Bundle almak daha mantıklı. Rider 310 için ne düşünüyorsunuz.

@uslsy

Doğru şeye bakıyorsunuz :)
Bryton, iGSport gibi markalar Garmin'i takip etmeye çalışan firmalar. Fiyatları daha uygun, fiyatlarına oranla stabiliteleri daha az.

İkinci el bulmaya çalışın derim; Ör. (link)

Kalp vericisi için de gidip HRM-Run, HRM-Tri gibi modellere bakmayın :). HRM'nin ilk versiyonu size yeter de artar bile. Geçen gün 75TL'ye vardı bir yerde.

kullanmadım ama kullananlar genelde memnun gps si hızlı imiş. 120 dolar civarı aliexpreste bundle olarak

Bryton Rider 310 'ın boyutu daha küçük IGPSPORT'a göre.

Tamam o zaman Bryton 310 alıcaz hemen, derhal.. :)

Bana bir yardım dokunuşu daha lazım. Güzel bir bundle link atabilirmisiniz bu cihaz için. Baktım baktım bilmediğim için birşey anlamadım açıkcası. :acpsnr:

@sinanarmy

Bunu ben de buldum da içinde kadans ve nabız ölçer var mı bilemedim. Bundle değil gibi geldi.

@OnurÖzdağ

Orada gravity yok o yüzden Marmin diye özel bir Mars modeli var. Gittiğimde onu kullanıyorum.
Marsa giderseniz bilginiz olsun. Garmin götürmeyin yanınızda.

• Beğen
Tepkiler: OnurÖzdağ
Geri