Scudo Sports

Öküz çarptı

Scudo
Size çarpan bu !!! şey !!!! ile ilgili olarak yorumum ... "" Öküze hakaret olur....""

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
Geçmiş olsun. Bende doğma büyüme Ankara'lıyım. Ankara öküz dolu maalesef. Göç almamış batı şehri bulup gitmek lazım.

@ERCAN CEBECİ

bu alınganlık neden acaba empati kurarmıyım bilemem ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ...

@Onur Ozturk

36 Yıl Ankara' da yaşadım. Zonguldak' a beklerim! En çok göç veren illerin başında geliyor.. :)

Abi plakayi aldiysan bulup pataklayalim iti.

@suat akman
eskişehirdede önüne kırıp arabadan çıkıp sopayla kovalıyorlar :)

ben şahin marka araç gördüğüm zaman uzak durmaya çalışıyorum bu arada geçmiş olsun hocam..

• Beğen
Tepkiler: burhan çetin
@gunes1001
yıl 2017 benim beyin zamanlaması 2016 da takılı kalmış. Berbat bir yıl olduğu için muhtemelen öyle oldu. Konu hort ama bisikletliler devir daim hayata veda etmeye devam ediyor.

1999 yılında kaza geçirmiştim o zamanlar kamera sadece sünnet düğünlerinde görünen bir şeydi. 3 hafta önce bir arkadaşla tanıştım muhabbet muhabbeti açarken kaza vs. anlatırken mesleği polismiş, -o zamanlar mobese vs. yoktu tamam ama başına gelirse plakasını alamasan bile şikayet, et 10 sene öncesine dönük araştırma yapılıyor. O bölgede kamera yoksa bile illa olan bir yerden geçer yakalanır ama şikayetçi ol mutlaka dedi. Aklınızda olsun, kaza bela uzak olsun ama ola ki kötü bir durum oldu mutlaka şikayetçi olun.

@anzolot

Geçmiş olsun. Bence Bisiklete de artık kaza kayıt kamerası gibi bir kamera takılması işi kolaylaştırır. Kameralar bozuk kayıt almamış bahanesi böylece rafa kalkar.

Böyle olaylarda aksiyon kameraları büyük rol oynuyor bence.Hem aracın plakası için hem delil için.

İyi forumlar =)

Geri