Scudo Sports

okul için ucuz bisiklet önerisi

Tepki
12
Bisiklet
b'Twin
Herkese merhaba ben bu yıl okulumun uzak olması nedeniyle okula bisikletle gitmek istiyorum yarış bisikletim var ama çalınmasından korktuğum için 300 tl civarı bisiklet almak istiyorum bir marka önerisi varmı veya bir ilan teşekkür ederim :)

Scudo
Ne var elinde kilit takıp muhafazalı bir yere bağlarsan çalınmaz ayrıca çelik teller var nalburlarda ondan da iki ucuna halka taktırdım ön arka jant ve seleden geçirierek iyice sağlama alıyorum

O zaman hepsiburada çok satan bir ekek şehir bisikleti var 400 küsür bişey fiyatı bizim bi arkadaşımda var önerebilirim kaliteli düşük bütçe için çok bişey bekleme ama

• Beğen
Tepkiler: kemal erişken
tek seçenek o fiyata. salcano excel. kuzenime aldım 3 senedir hırpalaya hırpalaya kullanıyor. lastiği dahi patlamadı. tavsiye ederm

• Beğen
@kemal erişken Binerken keyif alacağınız ama ikinci el uygun fiyatlı bir bisiklet alarak sakınmadan kullanabilirsiniz.
Bu da seçeneklerden birisi.

Bianchi Pegasuslar var onları öneririm oldukça hafif rahat ancak tek sorun bulunmaları biraz zor. Aslında her bisikletçide vardır ancak haberleri yoktur. :D

Salcano excel bende kullanıyorum kliksadan almıştım güvenli ve sorunsuz bir alışverişti tavsiye ederim.

babamın tavsiyesi üzerine bisiklet almadım okul müdürümüzden söz aldıktan sonra okula yarış bisikletimle gitmeye karar verdim :)

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@kemal erişken
Benim yüreğim el vermezdi. Okul müdüründen söz alınsa bile diğer öğrenciler uğraşacaklardır bisiklet ile. :D

@Volg bende götürmek istemiyorum ama araba aldığımızdan dolayı bu aralar tutumlu olmaya çalışıyıoruz ve müdür kapalı yerde muhafaza edeceğine söz verdi hele bir sözünü tutmasın o zaman görücek :D

@kemal erişken Haa o zaman iş başka. Ben de sandım okulun bahçesinde güvenliği konusunda söz verdi. :D

İkinci ele bak.. Beğendiğini, bütçene uygun olanı al..

Çalınmasından korkuyorsunuz ve bisiklete 300 Lira mı bağlamak istiyorsunuz? O kadar bağlamayın bence

Bakın burada birisi çok ucuza zamanın efsane bisikletini satıyor.
(link)

Satıcıyı tanımam, etmem. Bugün tesadüf denk geldim.
Çalınsa bile çok fazla üzülmezsiniz en azından. Hatta bu haliyle kullanırsanız tenezzül edip çalmazlar bile :)

• Beğen
Geri