Herkese merhaba ben bu yıl okulumun uzak olması nedeniyle okula bisikletle gitmek istiyorum yarış bisikletim var ama çalınmasından korktuğum için 300 tl civarı bisiklet almak istiyorum bir marka önerisi varmı veya bir ilan teşekkür ederim
Ne var elinde kilit takıp muhafazalı bir yere bağlarsan çalınmaz ayrıca çelik teller var nalburlarda ondan da iki ucuna halka taktırdım ön arka jant ve seleden geçirierek iyice sağlama alıyorum
O zaman hepsiburada çok satan bir ekek şehir bisikleti var 400 küsür bişey fiyatı bizim bi arkadaşımda var önerebilirim kaliteli düşük bütçe için çok bişey bekleme ama
Bianchi Pegasuslar var onları öneririm oldukça hafif rahat ancak tek sorun bulunmaları biraz zor. Aslında her bisikletçide vardır ancak haberleri yoktur.
@Volg bende götürmek istemiyorum ama araba aldığımızdan dolayı bu aralar tutumlu olmaya çalışıyıoruz ve müdür kapalı yerde muhafaza edeceğine söz verdi hele bir sözünü tutmasın o zaman görücek
Çalınmasından korkuyorsunuz ve bisiklete 300 Lira mı bağlamak istiyorsunuz? O kadar bağlamayın bence
Bakın burada birisi çok ucuza zamanın efsane bisikletini satıyor.
(link)
Satıcıyı tanımam, etmem. Bugün tesadüf denk geldim.
Çalınsa bile çok fazla üzülmezsiniz en azından. Hatta bu haliyle kullanırsanız tenezzül edip çalmazlar bile