Scudo Sports

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

@bitinya_s
Kendisini tanıma şansım oldu. İnsandır. Az bulunur bir iyilik meleğidir.

Scudo
Nemesis-Jo Nesbo15406556044525496905586051093391.jpg

@TSigalko

Dosyalar

• IMG_6639.JPG
    IMG_6639.JPG
    1,1 MB · Okunma: 211
Otomatik portakal :srnsml:

Kemal Tahir -- Devlet ana
Kemal Tahir -- kurt kanunu
Yaşar Kemal -- ince memed 1,2,3,4
Yaşar Kemal -- esir şehrin insanları
Tarık Buğra -- Küçük Ağa
Stendal -- kırmızı ve siyah
Montaigne -- denemeler

Uçurtma avcısı, beni en çok etkileyen kitap olmuştur.Okumayanlara kesinlikle öneririm.

@-Skynet- 3 gün önce bitirdim hocam gerçekten muazzam bir kitap.Özellikle sonu o kadar duygusaldıki.

Ayrıca benim önerilerim de şöyledir:
Şeker Portakalı
1984
Lykke- Dünyanın en mutlu insanlari
Süper Beyin

Göbeklitepe ve Tanrıların doğuşu - Andrew Collins
Okumanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
Beyaz zambaklar ülkesinde, Japon gücünün ve stratejisinin sırları Dharma yayınları, incognito

• Beğen
Tepkiler: jazzpub
Metro serisini bitirdikten sonra Kurucunun Kızı ve Devrimin Kızı kitaplarını okudum. Şimdi de Witcher serisine başladım hatta bitiyor diyebilirim

0001778435001-1.jpg
Günün anlamına uygun bir kitap. Yılmaz Özdil tarzını sevenlere bir çırpıda bitirilecek bir kitap.

John Fowles - Büyücü

@Kunget Haruki Murakami - 1Q84 serisini bitirdikten Metro serisine başlayacağım. Metro ve hali hazırda okuğunuz Witcher'ı beğendiniz mi?

@amd iki seriyede beğendim. Fakat şöyle bir sıkıntı vardı ikisinde de. Metroda ilk kitap çok heyecanlı giderken ikinci kitap hikaye tarzı olup sıkmaya başladı. Sonra 3. Kitapta biraz toparladı işi yine. Witcher ise ilk iki kitabını beğendim şu an 3.’nün sonlarına yaklaştım. Bunda da 3. kitapta heyecan değilde hikayeye sardı biraz. Ama ikisi içinde şunu söyleyebilirim her türlü okuttu kendini

• Beğen
Tepkiler: amd
@Kunget çok teşekkür ederim, Metro'dan sonraki seri de belli oldu bu durumda :)

• Beğen
Tepkiler: Kunget
Ahmet Ümit-Kırlangıç Çığlığı

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@trainspotting35

bu kitap ağırlıklı olarak, Büyük Atatürk'ten Küçük öyküler / Süleyman Bulut'un çocuklar için derlediği fıkta kitabı üçlemesinden, büyükler için rafine edilmiş. tam bir pazarlama stratejisi olarak piyasaya sürülmüş bir kitap. ben okudum, ancak tad vermedi.

Seri cinayet romanlarını çok seviyorum . Özellikle katilin ağzından cinayetin anlatıldığı kısımlar muhteşem bence . En son ahmet ümit kırlangıç çığlığı okudum . Varsa önerileriniz güzel cinayet romanı okurum . 3 kitap önce elif şafak aşk okudun 3 haftada , zar zor bitirdim . Objektif olmak gerekirse guzel kitap ama ilgimi cekmedi . :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
@IsmailA.Y.

nuzül sırasınsa göre necm necm Kur'an-ı Kerim meali / Hakkı Yılmaz ın eserini okumanızı da öneririm. her müslümanım diyen kişinin, Kur'an-ı Kerim'i okumadan müslümanım diye kendini adlandırması bir miktar içsel değil, dıştan gelen sıfat gibi bir şey oluyor. tabii, Kur'an-ı Kerim'i arapçasından terennüm etmek, anlamadan okumak bir işe yaramaz. O yüce kitap, anlaşılsın, ders alınsın ve yol göstersin diye indirilmiş olduğu için, her müslümanın en iyi anladığı dilde okumasında fayda var. eğer arapçaya, hele hele 6. yüzyıl arağçasına hakim olan kişilerin elbette aslını, arapçasından okuyup, mevcut mealleri kıyaslaması ve varsa yanlışları herkese duyurması da, Allah katında insanlığa olan borcudur. Kur'an-ı Kerim, iniş sırasına göre okunduğunda çok daha anlamlıdır.

Geri