O Oğuz Budumlu Daimi Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 206 Tepki 51 Şehir Gaziantep 15 Ağustos 2009 #21 arkadaşlar dün bir araba boyacısına gittim.orda rötüş yapıtrdım.üstüne pasta çektirdim.güzel oldu.çok hafiften hissediliyor çizikler. Tepkiler: Burak Özen
arkadaşlar dün bir araba boyacısına gittim.orda rötüş yapıtrdım.üstüne pasta çektirdim.güzel oldu.çok hafiften hissediliyor çizikler.
O Oğuz Budumlu Daimi Üye Kayıt 26 Mart 2009 Mesaj 206 Tepki 51 Şehir Gaziantep 15 Ağustos 2009 #22 arkadaşlar dün bir araba boyacısına gittim.orda rötüş yapıtrdım.üstüne pasta çektirdim.güzel oldu.çok hafiften hissediliyor çizikler. Tepkiler: Burak Özen
arkadaşlar dün bir araba boyacısına gittim.orda rötüş yapıtrdım.üstüne pasta çektirdim.güzel oldu.çok hafiften hissediliyor çizikler.
Burak Özen Forum Bağımlısı Kayıt 27 Ocak 2008 Mesaj 1.315 Tepki 583 Şehir İstanbul, Üsküdar Bisiklet Corratec 15 Ağustos 2009 #23 @Oğuz Budumlu araba boyacıları uğraşıo mu ya? ne kadar mal oldu? bazı parçaları sökmeniz gerekti mi ?
@Oğuz Budumlu araba boyacıları uğraşıo mu ya? ne kadar mal oldu? bazı parçaları sökmeniz gerekti mi ?