Cemal Ç. Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️ Kayıt 28 Nisan 2016 Mesaj 5.518 Tepki 24.645 Yaş 39 Şehir Saint-Quentin, France İsim Cemal ÇELİK Başlangıç 1992—93 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Diğer 7 Eylül 2025 #61 😕🥺😔
cazci Dört Mevsim Pedal... Yönetici Kayıt 25 Kasım 2015 Mesaj 4.674 Tepki 19.303 Yaş 57 Şehir BURSA İsim MEHMET CEM SAYGI Başlangıç 1974—75 Bisiklet Cube Bisiklet türü Yol bisikleti 7 Eylül 2025 #62 Üniversite yılları hariç hep bisikletim oldu. Demek en yolsuz, tığteber, zıbıldak zamanlarmış, niye okuduysak o yüzden işte... Tepkiler: gurkan ve Cemal Ç.
Üniversite yılları hariç hep bisikletim oldu. Demek en yolsuz, tığteber, zıbıldak zamanlarmış, niye okuduysak o yüzden işte...
Cemal Ç. Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️ Kayıt 28 Nisan 2016 Mesaj 5.518 Tepki 24.645 Yaş 39 Şehir Saint-Quentin, France İsim Cemal ÇELİK Başlangıç 1992—93 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Diğer 8 Eylül 2025 #63 cazci demiş ki: Üniversite yılları hariç hep bisikletim oldu. Demek en yolsuz, tığteber, zıbıldak zamanlarmış, niye okuduysak o yüzden işte... Hepsini görüntüle... Benim de üniversiteye giderken bisikletim çalınmış, tekrar istediğim gibi bir bisiklet alamadığım için boşlamıştım. Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
cazci demiş ki: Üniversite yılları hariç hep bisikletim oldu. Demek en yolsuz, tığteber, zıbıldak zamanlarmış, niye okuduysak o yüzden işte... Hepsini görüntüle... Benim de üniversiteye giderken bisikletim çalınmış, tekrar istediğim gibi bir bisiklet alamadığım için boşlamıştım.
mcanerg Forum Bağımlısı Kayıt 16 Mayıs 2007 Mesaj 2.645 Tepki 4.732 Yaş 44 Şehir Istanbul İsim Caner G Başlangıç 2006—07 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Eylül 2025 #64 Benim fakültede ders çalışmaktan pek vaktim kalmıyordu, kalan kıymetli vaktimi de kız arkadaşlarıma ayırıyordum. Komite aralarında da arkadaşlarla king atar, pilardo oynardık. Avizeye felan hiç destek olmadık o yüzden
Benim fakültede ders çalışmaktan pek vaktim kalmıyordu, kalan kıymetli vaktimi de kız arkadaşlarıma ayırıyordum. Komite aralarında da arkadaşlarla king atar, pilardo oynardık. Avizeye felan hiç destek olmadık o yüzden