Scudo Sports

Öğrencilerime gürkan genç'li yazılı soruları

Scudo
Bugün doğumgünüymüş.

Vay, çok güzel bir uygulama olmuş hocam tebrik ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@osman öksüz Gerçekten söylenecek söz çok ama bir o kadar da az. "Türünün örneği" tam size işaret ediyor hocam. Keşke burada olsaydınız da elinizi sıksaydım, iki laf etseydik. Şuan acayip oldum, bu zihniyette öğretmen varmış. İnşallah öğretmenler olur.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Hocam ben de İngilizce Öğretmeni olacağım inşallah şimdi ikinci sınıftayım.Yaptığınız şey bana örnek oldu gerçekten.Keşke sizin gibi öğretmenlerimiz olsaydı ne diyeyim ki.Sıkıcı sistemde zevk verici bi sınav olmuştur diye düşünüyorum.Teşekkürler bunun için [emoji5]

@Uptown Cyclist teşekkür ederim. Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Meslekteki 10 yılım bu sene. Öğretmenlikten öte etrafimda ışıl ışıl genclerin olması onların zihnine girme çabası, onlara bir şeyler öğretebilmenin ve onlardan birşeyler öğrenebilmenin zevki paha biçilmez. 7,8 farklı okulda çalışmamın kısa özeti ise savsaklayan,boşvermiş öğretmen arkadaşım olmadı veya ben rastlamadım. İllaki istisnalar veya sizin yakın tanıdıklarınız vardır ama bu mesleğin yüklediği sorumluluktan kaynaklandığını düşündüğüm bir etki bu. Yeni nesil ise sanıldığının tam aksine muazzam bence. Daha bilincli,daha milli ve daha çok okuyan ve araştıran bir nesil görüyorum ben. Etrafımı toz pembe gördüğümden değil bu gerçekçi bakış açım:)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ben de meslegim geregi ogretmenlerle birlikte calisyorum, karamsar olmak istemezdim ama egitim sistemimizde ogretmenlerimizde kalite olarak vasatiz. (Istisnalardan bahsetmiyorum) Hele bu sistemin acilari 5-10 yil sonra bu nesiller buyuyunce gorecegiz.

Yaratıcı düşünce güzel ama eğitim sistemi köhne.

• Beğen
Tepkiler: Otto_man
Egitim sistemimizin bastan sona tebeşir tozu yutmuş,sınıfa girmis,doğuda güneydoğuda,anadoluda yani her bölgede deneyimi olan uzman öğretmenlerin de katkısı alınarak gerçekten uzman kişilerce elbirliğiyle elden gecmesi gerekli bence de. Bu alanda hicbir eğitimi ve tecrübesi olmayan bakanlarca veya milli eğitimde 40 lı yıllardan beri cirit atan milli görünümlü ajanlarca ajanlarca değil.

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Geri