Scudo Sports

Öğrencilere bisiklet yasağı(genç mihmandarlar)

mavinehir

Daimi Üye
Tepki
95
Cengiz Yargıç'ın başında olduğu Genç Mihmandar'lar bisikletli öğrencilerine yasak getirmişler. (link)

Scudo
Şu zihniyete bak ya. Böyle bir saçmalık olur mu?
Dini yeterince sömürmediler mi? Yetti artık. Öğrencilerin gelişimini istemedikleri için mi yapıyorlar?

• Beğen
Tepkiler: SRT
iktidardan güç alan yobaz zihniyet işbaşında , kadının gülmesine bile tahammül edemeyenlerin kızların bisiklet kullanmasına tepki vermesi gayet doğal ,en kısa zamanda bu zihniyetten kurtulmamızı dilerim.

Ne salak adamlar var bu memleket de yahu

Daha neler göreceğiz kimbilir. Sadece bisikleti de yasaklamamışlar, başka spor dalları da var yasaklanan okçuluk gibi. Bütün malzemeleri toplayıp bir odaya kilitlemişler.'' Aman ha kadınlar kızlar evlerinden çıkar topluma karışır da namusları lekelenir'' diye düşünüyorlar heralde . Kapatın evlere hapsedin sadece sizlere hizmet etsinler, size köle olsunlar, ne güzel dünya...

hiç şaşırmadım kızların spor yapması dini inançlarımızla pek bağdaşmıyor , kızlarını imam hatipe spor yapsınlar diye yollamıyor bu zihniyet herhalde

@Fırat Y. Neden bağdaşmıyor sporunu yapsın işte spor yaparken illa tayt giymek gerekmiyor.

@mehmet ulaş örtünerek kaç tane spor dalını yapabilirsiniz, masa tenisi gibi sporları belki peki yüzme , tenis,atletizm,voleybol,basketbol, bisiklet gibi sporları nasıl yapacaksınız , eğri oturup doğru konuşalım gerçekler acıdır

@Fırat Y. Tamam örtünerek bazıı sporlar yapılmayabilir ama okulda yapılan hareket saçma değil mi ? Spor eşyalarını odaya kilitlemek.Dönüyoruz osmanlıya.

hangi arap-islam ülkesinde görülmüş kızların bisiklete bindiği ve spor yaptığı. devlet ve eğitim sistemimizle gayet örtüşen bir yasaklama olmuş. uygulayanlar başımızdan eksik olmasın.
@mehmet ulaş
saraylarımız var saraylarımız osmanlıdaki gibi.
bugün israfla yıkanan, içinden hukuksuzluk akan saraylarımız.
eskiden pedofiliye ve kardeş katline sahne olmuş saraylarımız.

Bahane de hazır hemen. Bisikletler faturasızmış, eğitmenler yetersizmiş. Faturasız bisikletin tekerleri dönmüyor mu veya eğitmenler Tour de France'a takım mı yetiştirecek sormak lazım...

bisikletlerin faturası var, geçtiğimiz aylarda benzeri bir belge hukuk nezdinde geçerlilik kazanmıştı:

bisikletler tarafımdan okula hibe edilmiştir. <şekilli paraf>

ben tatmin oldum.

HA...TİR DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM.

Keşke şahısların yaptıklarını dine mal etmesek...bir bayan inancı gereği uygun kıyafet ve şartlarda sporunu da yapar bisikletine de biner...hatta Peygamber efendimiz sas. Sporu teşvik etmiştir okçuluk olsun yüzme olsun at biniciliği olsun...ancak uygun şartlarda tabiki...ama burdaki uygulama kişilerle alakalı dine mal etmeyelim bu kisilerin geri kafalılığı...

Geri