Scudo Sports

Öğrenci Harçlıklarıyla Ancak Bu Kadar - Yeni Dizaynıyla Salcano Insomnia'm

dediğin gibi toplama bisiklet her zaman daha pahallı oluyor.güzel toplamışsın,inşallah ileride daha yilerini toplarsın.güle güle kullan...

Scudo
@Recep TOPAL

Çok sağolun Recep bey :) Öğrenci adamız, elde toplu para olmayınca biriktirene kadar bekleyemeyip mecburen parça parça toplamak zorunda kalıyoruz.İyi geceler.Keyifli sürüşler :)

@tansolo

Haklısınız bisiklet bir zevk, uğraşmaksa ayrı bir zevk :) Çok sağolun. Sizlerede kazasız, belasız, keyifli sürüşler =)

Çok sağolun.Burada ki üyelere sormak istediğim bir soru var.Şuan kullandığım zincir ilk aldığımdan beri değişmeyen, 7 li sisteme uyumlu ve sanırımda markası kmc. Parçaları taktırırken kullandığım zincirin sorun çıkartır mı diye sordum.Ama sorun olmaz dediler bana.Ama araştırmama göre de her vites tipine uygun zincir üretiliyormuş.7, 8, 9 lu sistem için farklı kalınlıkta kullanım oluyormuş.Benim bisikletimde ise parçalar değiştiğinden beri çok ufak bir sorunum var ama kaç aydır çözemedim ve en sonunda zincire bağladım.Ufakta olsa ses, sürtme ve vites geçişlerinde zorluk oluyorç.Kullandığım ruble shimano alivio ve attırıcımda shimano deore.Aynakol acera.Ben hangi zinciri kullanabilirim? Shimano deore zincir alsam alivio ile sorun yaşarmıyım ya da alivio uyumlu zincir alsam deore attırıcıda yine sıkıntı yaşar mıyım? Ya da bana alternatif bir zincir biliyor musunuz?

eski bir bisikletimde benim var yayınlaycağım listelemeyi öğrenin ce bisiklete gelince herşey güzelde bir tek arka aktarıcı tourney değilde acera yada alivio olursa çok daha güzel olur bence

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
@sezai arabacıoğlu

teşekkür ederim.sizin bisikletinizi de merakla bekliyoruz :)ayrıca arka attırıcım zaten tourney değil.Ne acera ne de alivio.Arka attırıcım Shimano deore :)

@Halil Emre Ozlu

Çok sağolun Halil bey.Aslında ne kadar kanaatkar olduğunuzla ilgili bir yerde.Ama bu işi bu sporu benimsedikçe sınırları koymakta o denli zor oluyor.Hep daha iyisi için uğraşıp duruyoruz.Ama evet dediğiniz gibi şimdilik yeterli benim için :) Sizlere de keyifli sürüşler ..

Güzel bir bisiklet çıkmış ortaya.Tebrikler.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
teşekkür ederim :) mutlaka buna sahip olamayanlarda var.bir emek söz konusu. nihayetinde o kadar eşeklik ediyor bize, üzerinde gezdiriyor değil mi ama :D sadece bir yerden sonra yetersiz geliyor.. iyi geceler :)

Öncelikle iyi akşamlar.Bu akşam saat 4 gibi çıktığım gezinmek için çıktığım turda Eyüp' e doğru giderken bir kaza atlattım.Bende Allah' a şükür yaralanma yok ama bisiklet haşat olmuş durumda :( Amortisör yamuldu ve kullanılmayacak durumda.Ayrıca ön lastikte patladı.

(link)

(link)

(link)

Adaşım aferin sana şimdilik senin için yeterli bir bisiklet yapmışsın yaşın ilerledikçe şayet bisikletten usanmazsan birazda para kazanmaya başladığında daha da iyilerini yapacaksın
saygılar
ali baba

• Beğen
Geçmiş olsun. bu tür bisikletlerde özellikle çukurlara dikkat etmek gerekir..:(... Gerçi zoom maşa biraz dayanıksız.. Forumda 60-70 liraya xcm ler xcr ler var. 2. elde olsa senin işini fazlasıyla görürler..

• Beğen
geçmiş olsun hızlı çarpmışsın anlaşılan. . .

@ali albut

Teşekkür ederim :) Bisikletten usanmak mı dediniz? Bisiklet hayatımın bir parçası.Yaşam kaynağım :) Ayrıca bu işe başladıktan sonra eğer zevk alıyorsanız sürüş kalitesini arttırmak istiyorsunuz ve değişim kaçınılmaz hale geliyor.Ki bugün ki kazadan sonra mecburen değişime başlamam gerekecek.Tekrar teşekkür ederim iyi akşamlar Ali baba :)

@Mustafa Acar

Öncelikle çok sağolun.Aslında çukura girmedim.Kaldırıma çıkmak için yokuş vardı orayı biraz hızlı çıktım ve kaldırımdan uçtum.4 metre ötede öbür tarafın kaldırımı başlıyormuş ve 40 cm civarındaydı.Kaldırımdan uçtuğum gibi öbür kaldırıma dim dik girdim.Zaten anlık birşeydi.Birazda dalgındım heralde.Maşa dediğiniz gibi çok iyi değil ama maşayı eğmekte çok kolay bir şey olmasa gerek.Bu arada evden çıkarken gitmeyi plandığım yerde Sirkeci.Kron kadrolarla Epicon maşa soracaktım ama talihsizlik işte.Herşeyde bir hayır var.Şimdi mecburiyetten değiştirmem gerekecek.

@ozan erdem

Sağolun, maşadanda anlaşılacağı üzere baya sert çakıldım :(

Geri