Scudo Sports

Öğrenci geliriyle alınan bisilet :) - Kron xc 150 (2013)

Scudo
Helal olsun sana kardeşim hiç üşenmeden sorulara cevap vermişsin hatta aynı sorularla maruz kalmışsın.işte bu bisiklet sever bir kişinin yapabilceği bişey.Bisiklet kullanmak bence en güzel iletişim aracı,2 bisikletli görüyosun beraber gezelim mi deyip herşeyi konuşuyorsun hatta isimlerimizi bile vedalaşırken öğreniyoruz lafın kısası sana diğer arkadaşlar ve kendi adıma çok teşekkür ederim.Benim sorum ise :)))) kask alırken ölçü seçenekleri var mı?km ölçeri kendin mi montaj yaptın ve arka lamba lazerliler vardı o nu niye tercih etmedin?Şimdiden sana çok tşk ederim iyi seyirler

@Umut yener

Güzel yorumun için teşekkürler kardeşim :) kesinlikle haklısın, bisikletle ilgili herşey inanılmaz keyifli. Sorulara cevap vermek benim için ayrıca önemli çünkü bisiklet sahibi olmak isteyenlerin büyük kısmı öğrenci, bütçesi kısıtlı. Bir km saati burada 40 lira civarındayken, çinden 3 dolara geliyor. Velhasıl elimden geldiğince bütçesi dar olanlara yardım etmeye çalışıyorum, ben de bisikletin parasını bile zor çıkardım :)

Sorularınıza gelirsek, kaskta ölçü seçeneği yok. Standart boyda geliyormuş (daha elime ulaşmadı). Muhtemelen 1 hafta içinde elimde olacak. İsterseniz kaskı aldıktan sonra bir inceleme yazısı yazayım öyle alın, boşuna para vermemiş olursunuz :) km saatinin montajı çok kolay, yanında plastik kelepçeler geliyor, onlarla rahatça monte ediyorsunuz. Önemli olan mıknatısla algılayıcının mesafesini iyi ayarlamak. Dediğim gibi km saati şaşırtıcı derece doğru gösteriyor, belki de şansıma böyle denk gelmiştir, bilmiyorum :) lazerlileri görmedim buyincoins.com'da, bilgim yok. Fakat kendi aldığım da gayet yeterli geldi bana. Gece sürüşlerinde epey iş gördü. Hızlı yanıp sönme ayarında farkedilmemesi imkansız.

Aklınıza takılan başka soru olursa keyifle cevaplarım, görüşmek üzere :)

Geri