Scudo Sports

oğlumun yeni bufalosu

Scudo
Sizinde soylediginiz gibi birazcik buyuk gelmis bufalo, ancak hangimiz her zaman dogru boyda bisikletlere bindigini iddaa edebilir ki?:rolleyes:

Bence guzel olmus,birde kask alirsaniz mukemmel olur:)
Iyi gunlerde kullanmasi dilegiyle:)

kaskı en kısa zamanda alacam fakat merzifonda çocuk kaskı bulmak biraz zor ankaraya yolum düştüğünde ilk işim bu olacak

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar ve deutz
Küçük kardeşim için sevindim hayırlı olsun güzel bisiklet ama biraz büyük gibi kolları direksiyona pek yetişmiyor bence bu çokk önemli onun can güvenliği acısından,kontrolün en yoğun ve önemli olduğu bir bölge direksiyon neyse yoğun tirafiğe cıkmamasına dikkat ederseniz iyi olur.Kazasız sürüşler bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar ve der76
Hayırlısı olsun güle güle kullansın,aman yollarda arabalara dikkat!.Bir baba olarak çocuğunuza bisiklet sevgisini küçük yaşta aşıladığınız için teşekkürler.Çocuğunuzun gelecekte sağlıklı,bilinçli çevreye duyarlı bir birey olmasının temellerini atmışsınız...

Dip not:Sele yüksekliğini ideal olarak ayarlamanız çocuğunuzun diz sağlığı açısından çok önemli. Fotoğraflardan biraz sele alçakmış gibi duruyor.

Nice pedallamalara...

Merzifon ekibi yeni bir üyeyle daha da güçlenmiş. Bisiklet güzel olmuş, güle güle kullansın genç kardeşimiz.

• Beğen
@günay

Günay ikinci fotoğrafa bakarsan ve o seleyi biraz daha kaldırırsan genç arkadaşımız pedallara yetişemez.
Hatta biraz daha aşağıda olsa daha iyi olurdu.
Çünkü bacaksızın bacakları düz duruyor orada.

Ama benim babam da bana "bu çocuk nasıl olsa büyür" diye büyük bisiklet almıştı..
İlk yol yarış bisikletim..Alman malı RICKERT/Campagnolo.

• Beğen
@günay
çok teşekkürler yorumlarınız için sele o şekilde en ideal pozisyonda onun için öyle duruyor boyu uzayınca daha da yükselteceğiz

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
@Teberus
eyvallah saolasın seneye inşallah dağlara beraber çıkacağız oğlumla

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Çok güzel olmuş, oğlunuz da çok sevimli bir çocuk, Sele o kadar alçakken boru arka amortisörün çalışmasını engellemiyor mu?

Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: der76
@der76

ama bence dizinin cok fazla govdeye doğru yaklaşması kas yada sinir sıkışmalarına neden olabilir:eek: 5-6 cm daha yükseltirseniz iyi olur;) vede gidon boğazını 3-4 cm birşeyle değiştirirseniz sürüş güvenliği artar ...

son olaraka umarım yaşı büyüdükce ht ye geçer

• Beğen
Tepkiler: der76
@NightHawk
önce teşekkürler
arka amörtisör o kadar etkilenmiyor

@GaLiP_
teşekkürler tavsiyeler için yaşı büyüdükçe nasıl olacak bakacaz şimdilik mtb gibi duruyor ama hayırlısı

Geri