Scudo Sports

Oğluma denge bisikletini kendim yaptım.

@epsilon91 Sagolun bisikletleri ben yaptım oğluma ve yiğenime yapmak için giriştim sonra eş dost isteyince devamı geldi fırsat buldukca yapıyorum.atölyem vs yok evde becerebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum.

Scudo
@ali hamza oral

Evde böyle bi işçilik çıkartabiliyorsunuz, maşallah. Ben de meraklıyımdır bu tür tahta işçiliklerine, marangozluğa vs. ama bi girişimde bulunamıyorum. Bişeyler üretesim var. :D

Merhabalar, elinize sağlık öncelikle.

Konuda fotoğrafları göremeyen bir tek ben miyim acaba?

@cem_filiz linkler uçmuş. muhtemelen ya kendisi sildi ya da imageshack gibi rahmetli bir siteye yüklemişti.

Cocugunuza uygun boyda aldiginiz bisikletide denge bisikletine donusturebilirsiniz.
Aynakolu zinciri ve denge tekerlerini sokunce islem tamamdir..tabiki kendi emeginizle yapilan baskadir..

konuyu biraz hortlatiyim eş dosta yapmış olduğum bisikletler biraz daha gelişti son halleri aşağıdaki gibi

Dosyalar

• IMG_1996.jpg
    IMG_1996.jpg
    1,4 MB · Okunma: 101
  • IMG_4523.jpg
    IMG_4523.jpg
    527,4 KB · Okunma: 106
  • IMG_4524.jpg
    IMG_4524.jpg
    637,4 KB · Okunma: 108
  • IMG_4527.jpg
    IMG_4527.jpg
    522,2 KB · Okunma: 108
  • IMG_4540.jpg
    IMG_4540.jpg
    604,9 KB · Okunma: 101
Ellerinize sağlık. Tek kelimeyle mükemmel. Güle Güle kullansınlar :) Bu işin ticaretini yapmaya başlayın bence

Aslında ufak çaplıda olsa ticaretine başladım sayılır ama emekleme aşamasında el işçiliği ürünlere değer veren bulmak zor.

• Beğen
Tepkiler: FuBu ve Atasoy
@ali hamza oral
Bayağı bayağı sanat eseri bunlar tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Çok hoş olmuş. Tebrik ederim hem tasarım hem işçilik üst düzey.

@ali hamza oral

Merhaba, elinize sağlık, biz sizden ne kadara temin ederiz.

@hidromek
Teşekkür ederim.

@sonyaz
Sizin içinde uygunsa forumdan satış ile ilgili konuları yazmak istemem. İnstagram(@woodbalancebike) yada mail üzerinden (woodbalancebike@gmail.com) yazabilirseniz cevaplayalım.

@Şafak Başlar
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri