Scudo Sports

Oğluma bırakacağım miras.

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Tepki
8.189
Bisiklet
Cannondale
OĞLUMA BIRAKACAĞIM MİRAS.

İzlediğiniz videoda, İsviçre - İtalya turumuz sırasında Alp dağlarındaki Furka Geçidi'ne (2439m) tırmanıyoruz. Dile kolay, buradan arabayla geçen hatıra fotoğrafı çektiriyor, otobüsle çıkan döne döne içim dışıma çıktı diyor, motorla geçen hacı addediyor kendini. Kıyaslamanız için yazayım Uludağ oteller bölgesi 1865 m. yükseklikte. Uludağ zirve ise 2543m.

Bisiklet + kamp yükü + weehoo + oğlum = 110 kg
Kendim ise 92 kg.
Toplamda 200 kg gibi korkunç bir ağırlık.
Yaş 40.

Bisiklet turundaki ben; alnımdan akan ter, ayaklarımdaki sızı, içimdeki “haydi dayan” diyen ses, yorgunluğum, sabrım ile sadece benim.

Hiçbir maske, arkasına saklanacak duvar olmadan tüm çıplaklığım, basitliğim, kırılganlığım ve yalınlığım ile birlikteyim oğlumla. Beni böyle gördüğü ve asıl beni tanıdığı için çok mutluyum.

Oğlum Tibet Çınar ayaklarıma kramp girdiğindeki acımı da, boğazımdaki kuruluğu da, ıslanınca üşüyüp titrememi de, sahanda yumurta, iki salatalık bir domates soframızdaki bereketi de, çadırda şiş gözlerle uyanmamı da, zirveye tırmandığımdaki coşkumu ve başardığımdaki mutluluk gözyaşlarımı da aramızda hiçbir perde olmadan görebiliyor.

Ailece yaptığımız bisikletle dünya turu maceramızın, bize göre Tibet Çınar'a bırakacağımız en önemli miras olmasının sebebi bu.

Biz bu yolculuklarda çok açık ve net olarak, yalansız, doğal ve saf halimizle oğlumuzun karşısında ve 24 saat bir aradayız.

Babalar anlarlar yükümün kıymetini, oğlumun bundan ne öğrendiğini, bunu neden ve nasıl yaptığımı.

Sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

(link)

(link)

(link)

Scudo
YOLUNUZ DAİMA AÇIK OLSUN KEYİFLİ PEDALLAMALAR

Harikasınız. Kolaylıklar diliyorum.

Yaşam tarzını yıllardır ailecek sürdürdüğünüz için hepinizi yeniden kutluyorum...

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
işşte bu, bravo sizlere... O anlarda yaşadığınız zorluğu ve zirveyi görünce mutluluğunuzu hayal ediyorum da gerçekten harikulade bir his uyandırıyor bende...:harika:

@koshanerberk

Teşekkür ederiz,
hepimizin yolları açık ve güvenli olsun.

@Lenny07

Teşekkür ederiz, sevgiler, selamlar.

@Fırat İler

Teşekkür ederiz, sevgiler, selamlar.

@Abdullah ozturk

teşekkür ederiz, selamlar

@cazci

Teşekkür ederim.
Süreklilik ve devamlılık önemli.

@Yıldıray55

Teşekkür ederiz, sevgiler.
Tahmin ettiğiniz gibi tarif edilmez duygular.

Kıskandım oğlunuzu :hhhhhh: inşallah Allah ömür ve sıhhat verir de oğlunuz ile ilerde torununuz içinde birlikte miras bırakırsınız.

Kazasız belasız turlar.Umarım oglunuz nasıl bir aileye sahip oldugunun idrakiyle büyür.
Şanslı bir cocuk sizin gibi bir ailenin çocuğu.
Ailesine ve insanlığa hayırlı,faydalı biri olur inşallah.
Kazasız,belasız turlar.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Tibet simdiden biliyor yaptiklarinizin degerini ama bir de tam sizin yasinizdayken bu videolari izleyip hatirladiginda hissedeceklerini dusundukce benim gozlerim doluyor. Sagliginiz sihhatiniz daim olsun hocam. Cok guzel bir ailesiniz.
Tibet yasadiklarini yazacak zamana geldiginde bence kaleme alsin hep bu anlari. Essiz bir ani kitabi cikacaktir ortaya. Ve bu da torunlariniz icin essiz bir hatira olur.

Tebrikler ve teşekkürler. Mesajlarınızı okudukça özenerek ve beğenerek hayal kurmaya başlıyorum. Selamlar. Sağlıcakla kalın.

O rampayı bisikletle çıkmak? Üstelik yüklü bir bisikletle.. Bundan daha az eğimli rampalarda tıkandığımız için kendimizden utanmamıza sebeb oluyorsun,seni kınıyoruz. :)

Geri