Scudo Sports

Oğlum 2011 turuna hazırlanıyor.

Allah bağışlasın soner bey çok tatlı bir oğlunuz var.Türkiyenin kara yolları trafiğinde bisikletli insanlara saygının bir gün mutlaka gelişeceğini ve daha fazla insanın bu sporu önemseyeceğine en az bende sizin kadar inanıyorum.size şimdiden 2011 yazı için planladığınız turda başarılar diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Scudo
@Özgür ARSLAN

Özgür bey,
çok teşekkür ediyorum.
Sizde evlatlarınız ile güzel turlar yapıyorsunuz.
Umarım birgün oğlumda sizin çocuğunuz gibi kendi bisikleti ile bize katılır.
anılarımızı paylaşmayı 4 gözle bekliyoruz.

Kuracağımız bir sistem ile her gün yazı , fotoğraf ve video paylaşmayı düşünüyoruz. Şu anda büyük bir telekominikasyon firması ile görüşmeler devam ediyor, umarım bize bu imkanı sunacaklar.

selamlar

@kizak

Sevgili Kizak abi,
inşallah önce kendi evladımıza sonrada öğrencilerimize örnek olma mutluluğuna erişebiliriz.
İyi dilekleriniz için teşekkürlerimi ifade edecek cümle yok.
Bu dilekler her zaman belirttiğim gibi yolumuzu aydınlatıyor, her ne zaman bir zorlukla karşılaşsak olmadık bir yerden bir yardım yetişti bugüne kadar.
Bu yardımları bağlayabilecek bir başka yer bulamıyorum.
Bizimle gelen iyi dileklerin pozitif etkisi olduğuna inanıyorum.

Selamlar

Oğlunuz aşağı yukarı benim canavarla yaşıt. Yaza bende çocukla için olan bisiklet koltuğundan almayı planlıyorum şehir içinde olmasa bile, uygun şehir dışı piknik alanları gibi yerlerde evladımla bu keyfi paylaşmak güzel olacak.

Rabbim kazasız belasız, huzur içinde gidip gelmeyi nasip etsin.

Şimdiden Allah'a emanet olun.

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş. Saçma sapan kurallar var ama bu sadece maddi içerikli kanunlar. Çocukları gezdirmek her yerde risk olabilir. Zaten hayatın her anı risk. Ama bu mutlu kareleri gerçekleştirmenize engel olmamış. Dönüşlerde sorun olmadığını sanıyorum.

Sana ve küçük afacana teşekkürler. :)

• Beğen
@sadana

Teşekkür ederim Ali,
Dönüşlerde herhangi bir sorun yok, römork ile dönüş serbest dönüşten daha zor değil.
Selamlar

@abdulhamit

Merhaba, Teşekkür ederim.
Allah bağışlasın evladınızı.
Bizde daha koltuk kullanmadık, zaten mevsim de biraz geçti sayılır. Bisiklet koltuğunu ilk kullandığımda hemen bir inceleme yazacağım.
Delta da satılan topeak marka olanlardan kullanacağız. Şehir içi de dışıda kullanan çok gördük özellikle hollanda da .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
selamlar

@M.Burak KARADAĞ

Abi yeterli. :)

@Berk Demirli

Teşekkür ederim.
Selamlar.
Prag da görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@İlyas ŞANLI

Teşekkür ederim İlyas,
Şimdilik çok iyi gidiyor.
Sonra çook çook daha iyi gidecek. :D
selamlar

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
‘‘ delilik bu , büyük risk , uçak ile gitseniz daha mantıklı olur........’’ :boese157: diyenlere kulak tıkadığınızı ve böyle yaparak çok da iyi ettiğinizi biliyorum.eğer hep onların dediğini yapacak olursak bu onların hayatı olur , bizim değil...

oysa bize ait sadece bir adet hayatımız var...
onu nasıl yaşayacağımıza da biz karar verelim...

bu konuda ailece inanılmaz güzel bir örneksiniz...
yorumlarınızla destek vermiş olduğunuz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=69360
bu turu oğlumla gerçekleştirmiş olmama rağmen o kadar imreniyorum ki size , anlatılmaz...

tur düşüncenizi okumamdan itibaren iyi dileklerimin tamamını size gönderdim , aldınız di mi? :D
eşinize selamlar, sizin ve sevgili tibet’in yanaklarından öpüyorum

keyfiniz sonsuz olsun...

not:bunları yazdıktan sonra kenara çekildiğimi sanmayın...
paylaştığınız herşey takip edilecektir...

vedat karakaya

(link)

• Beğen
Kazasız, belasız ve iyi yolculuklar...Türkiye'de bisiklete ve bisikletliye saygı sizin gibiler sayesinde daha da artacaktır. İnşallah daha iyi zamanları da göreceğimiz günler yakındır...

@muersoy

Merhaba,
çok teşekkür ederim.
Bizim sayemizde bisiklet sevgisi artar mı bilmiyorum. Yakın çevremi dahi ikna etmekte zorlanıyorum ben şahsen. Bıkmadan, tehlikeli olduğunu, pahalı olduğunu, zor olduğunu iddia edip duruyor insanlar. Yaşam biçimini değiştirmek çok zor geliyor halkımıza.
Fakat eminim ki insanlar bisiklete binmemek için bahane uydururken daha çok düşünmek ve daha geçerli yalanlar bulmak için daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaklardır biz dünya turumuzu devam ettirdikçe.
Selamlar

@karakaya

Merhaba Vedat bey,

iyi dilekleriniz şimdiden yolumuzu aydınlatıyor.

siz ve elbette diğer dostlarımız mesajlarını yazdıktan sonra sponsorlukla ilgili gelişmelerde olmaya başladı. Buna ne derseniz deyin , karma, kader, vs, bir şekilde çok isteyince tüm dünya sanki bunu gerçekleştirmeniz için elinden gelini yapıyormuş gibi hissediyorsunuz.

Bu sebeple o gönderdiğinizi söylediğiniz pozitif enerjiye metafizik inançları olmayan ben dahi inanıyorum sanırım.

Baki muhabbetle ... Soner Sarıhan[/i]

Römorkun güvenliği,reflektörlü görselliği ve fark edilir olmasının yanı sıra;Allah nazarlardan saklasın baba ve oğulun yakışıklılıkları da direkt olarak göze çarpmakta.Yani reflektörler fosforlardan çok Tibet parlıyor römorkun içinde...:D

@Atagün Elma

:) İlahi Atagün.
Teşekkür ederim.

@mustafa koc

Cümlemiz için inşallah.
Teşekkür ederim.

Tek kelime ile mükemmel ötesi bir ailesiniz sizi kutluyorum umarım Türkiyeye örnek olursunuz lütfen oğlunuzu taşıyan romök ün arkasında başka bir bisiklet daha olsun Türkiyede çok dikkatli olmak lazım kendini bilmeyek şoför malasef çok tur için başarılar :in: :Skull-175

@UĞUR VURAL.

Merhaba Uğur bey,
Estağfurullah diyerek başlamak istiyorum.
Batıda pekçok örneği görülen bebekleri çocukları ile tur yapan ailelerden biriyiz sadece. Gerçekten istediğinizde çok zor bir şey değil.

Türkiye içinde seyahat etmeyeceğimiz, direkt isviçreden başlayacağımız için endişemiz daha az. Yine de avrupa falan demeden sürekli tetikte ve dikkatli olacağız. Aksi zaten içgüdüsel olarak mümkün değil.

Teşekkürler , selamlar

Ben de bu turunuzda başarılı olmanızı dilerim. Birçok kişini hayallerini süsleyen bir tur olacak. Sizleri 2-3 yıl önce televizyonda eşimle izlemiştik. Çok gurur duymuş, sevinmiştik. Yolunuz açık olsun işiniz rastgitsin.

• Beğen
@bisikletseven

Meraba,
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bisiklete olan ilginin artması için bu sefer medyayı daha aktif kullanmaya çalışacağız.
Selamlar

Hocam, çok tatlı bir oğlunuz var. Şimdiden sizle beraber deneyim kazanmaya başlamış. Gelceğin önemli sporcuları böyle yetişecek. Oğlunuzla birlikte güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

• Beğen
çok güzel görüntüler...
ağaç yaş iken eğilir ata sözünü dinleyerek
oglunuzu bisiklet sporunu aşılıyorsunuz.
ilerde yarışlarda boy gösterir sarıhan ailesini temsilen

İyi günler

• Beğen
Geri