A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 24 Nisan 2009 #121 @KER-EM harbiden çok bekleyeceğiz ama tufan hoca bi geldimiiiiiiiiii allah derimki derim
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 24 Nisan 2009 #122 @denizderin yaprak dostum şimdi tufan hoca haklı kartepe -16 km rampa -rakım 800- sözcüklerin bittiği an ağrı dağınıda düşünüyoruz bakalım ne macera olur ama
@denizderin yaprak dostum şimdi tufan hoca haklı kartepe -16 km rampa -rakım 800- sözcüklerin bittiği an ağrı dağınıda düşünüyoruz bakalım ne macera olur ama
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #123 @kudu ilk 1-2 hafta kendi kendime performans yükseltmem lazım sonrasında da beraber nereye istersek gideriz kartepede olur uludağda
@kudu ilk 1-2 hafta kendi kendime performans yükseltmem lazım sonrasında da beraber nereye istersek gideriz kartepede olur uludağda
K Kerem GÜNDOĞDU Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ekim 2007 Mesaj 623 Tepki 379 Şehir istanbul-avrupa yakası 24 Nisan 2009 #124 @kudu Ağrı dağı şu anda tırmanılıyor ama o yollarda pedallamak isterim akbabalar kartallar ve muhteşem kayısı kesin gidelim derim Tepkiler: Tufan Yuzseven
@kudu Ağrı dağı şu anda tırmanılıyor ama o yollarda pedallamak isterim akbabalar kartallar ve muhteşem kayısı kesin gidelim derim
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #125 @denizderin yok yahu mezar muhabbeti ben istanbula dönünce kondisyonum 0 olacağından gelirgelmez kartepe yaparsak yolda yorgunluktan ölürüm anlamında masum birşey yani kızma
@denizderin yok yahu mezar muhabbeti ben istanbula dönünce kondisyonum 0 olacağından gelirgelmez kartepe yaparsak yolda yorgunluktan ölürüm anlamında masum birşey yani kızma
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #126 @KER-EM sanki beni beklerken evden çıkmayacaksın hee siz gezeceksiniz tozacaksınız, ben gelince sezon açılışı yapacağız benim için işte
@KER-EM sanki beni beklerken evden çıkmayacaksın hee siz gezeceksiniz tozacaksınız, ben gelince sezon açılışı yapacağız benim için işte
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #127 @kudu beni beklerken boş durmayacaksınız allahtan siz basın kudret abim, ben size yetişirim nasıl yapacaksam
@kudu beni beklerken boş durmayacaksınız allahtan siz basın kudret abim, ben size yetişirim nasıl yapacaksam
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #128 @KER-EM hade be sende, kayısıymış... alayım ben sana 5 kilo kayısı da ağrı deme ağrı bu yahu.D şakası bile yorucu
@KER-EM hade be sende, kayısıymış... alayım ben sana 5 kilo kayısı da ağrı deme ağrı bu yahu.D şakası bile yorucu
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 24 Nisan 2009 #129 @oceanist diyeceğim şey hiç denenmemiş dalgalarla mücadele eden bir gemide nasıl bisiklete binilir bence rampa çıkmaktan çok daha zor bir olay
@oceanist diyeceğim şey hiç denenmemiş dalgalarla mücadele eden bir gemide nasıl bisiklete binilir bence rampa çıkmaktan çok daha zor bir olay
T Tufan Yuzseven Forum Demirbaşı Kayıt 8 Eylül 2008 Mesaj 479 Tepki 320 Şehir beşiktaş/yıldız 24 Nisan 2009 #130 @kudu bencede zor olur kudret abi, ama sanırım zordan daha çok 'tehlikeli' olur. dalgaların geminin üzerinden de geçtiğini düşünürsek ölümcül olur
@kudu bencede zor olur kudret abi, ama sanırım zordan daha çok 'tehlikeli' olur. dalgaların geminin üzerinden de geçtiğini düşünürsek ölümcül olur