Scudo Sports

oceanist'in (tufan) sezon jübilesi 19 nisan c.tesi erikli şelalesi

kudret abim ve kerem pazar da müsaitim.
bugün şirkete gittim endorsement (bir sertifika:D ) için ve geminin varış detaylarını öğrendim. p.tesi yada salıya sarktı gidişim. bu da pazar günüde yapabiliriz demek oluyor....

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Scudo
@oceanist

cumartesi pazar farketmez bana.

Gidiş için hiç pendiğe gelmeyin, siz bostancıdan aynen ido ile 7.50 de yola çıkarsınız, ben pendikten 8.15te binerim. 8.45te yalovadayım, siz de aşağı yukarı 9 da orda olursunuz. Ordan çınarcıka pedal basmaca 20 km fln, çınarcıktan erikliye basmaca 8-9 km. dönüş aynı yoldan. Ben 19.00 (bir önceki 17.45te) yalova - pendik e yetişcek şekilde, siz ise 19.25 teki yalova- bostancıya yetişcek şekilde aynen pedal basmaca.

Ha biz pendiğe kadar bisiklete binelim derseniz, o zaman 8.15te hep beraber pendik-yalova, dönüş hep beraber 17.45 yalova-pendik olsun derim.

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@oceanist

o.k
kerem yaşadı pazara gidelim

arkideşler
bostancıdan saat 07.50 de bir tek sefer var yalovaya kerem dostum ve tufan baba bostancıda pazar günü saat 07.30 da hepimiz olalım
yalovadan bostancıya saat 19.25 de var bostancıya varış 20.30 saatler uygun

@marule

mert dostum
bostancıdan tek sefer var saat 07.50 de yalovaya 0.8 55de yalovayadız seni orda bekleriz ido da cep kullanmak yasak idoya binmeden önce bostancıdan seni ararız
o.k plan aynen yalovada buluşacağız

Size bir süpriz yapabilir ve Mert ile Pendik'ten Yalova vapuruna binebilirim.

Bugün güzel bir plan yapmalıyım ve işlerine yardımcı olacağım arkadaslarımada uymalı kı bu konuda net bir sey yazayım. Ama gonlüm gelmekten yana. İstersem ne yapmam, değil mi?

Cevap : Yemek yemeden duramam kanımca. Sanırım tek zaafım bu... :boese157:

Bugün aksam geç saatte 23,00 gibi netlik kazanmıs olacak hersey. Buradan sizlere son bilgiyi geçerim.

Kel şişman hımbıl ve oyle biri iste...:cool:

• Beğen
@uzaktr

Sen bana cebini versene bilo kardeş, pazar sabahı irtibat kurmamız kolay olur :D

beyler coştunuz iyice helal olsun çavuş üst üste hard ekşınlar dikkat edin kendinize

bu aralar hertürlü madii harcamalarımda kısıntıya gittiğim için araç kullanılacak gezilere bir süre ara vermiş bulunuyorum kalite bir 26'' dış yol lastiğine ihtiyacım varrrrrrrrrrr........

@murat ilhan

teşekkür ederim ilhan abim...
sizleri unutmak mı??:eek: öyle bir ihtimal yok abicim, ayrı kalacağımız uzun zaman içinde bisiklet ve bisikletin yanındaki bisikletten de önemli olan dostlarım hep aklımda olacak, tekrar kavuşmak için gün sayacağım bile diyebilirim bir asker gibi...

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@uzaktr

aynen kudret abimin dediği gibi
'' sen yokmusun sen''

nasıl güzel olur seni de aramızda görmek,
sesimiz kısılana kadar bağırırız beraber, sen bandananı sıkıp show yaparsın bize çıkan terlerle:D:D
biz de ağzımız açık seni izleriz:eek:
o canım trek e eziyet edişini izleriz:):)

haydi dostum kop gel:D

@Aytekin Erzan

dur sana yazayım acaip kalite benim kullandığım yol lastiği
mişelin contry rock 26
çok eyüdür 40 ytl dir ikisi 80 olur

@oceanist

bilo kardaşın bandanasını sıkarken resmini çekelimde millet görsün
kime diyorum ben
sana bilooooooooooooooooooo
benim bulduğum ölmüş tarantulanın resmi nerde haaaaaaaaaaa
bilo kardaş resmi sen çektin nerde o resim
kime kime kime diyorum
geleceksin arkadaş bu erikli yolunun rampaları hikaye kalır
gerçekten çok süratli çıkdık rampaları benim dizimin ağrısı kesinlikle soğukla ilgili artı iki adet bandaj düşünüyorum dizlere dizleri sıcak tutmak gerekli
görüşeceğiz

@kudu

abi o resimler bende şimdi geliyor sana özelden

İstedim ve yaptım. Pazar günü sizlerleyim arkadaslar. Ayarlamaları yaparken biraz stres oldum ama basardım.

Bu arada Yalova'ya deniz otobüsüyle mi? Yoksa arabalı vapur ilemi gidiyoruz? Malum hesap kitap yapmak gerekli? Benim bu mesajı yazarken dahi bunu arastıracak lüksüm yok. Yarın ve pazar full gün dısarıda biryerlerde olacağım. Malum şuandada evde yapmam gereken isler var. Artı bisiklet ile ilgli kıyafetleriminde temizliğini yapmalıyım..

Ben arada nete bakar ve son kararınıza uymaya çalısırım. Belki Mert ile birlikte Bostancıya bile gelebiliriz. 18 km nedir ki? Market yolu ....:D

Marule - Mert özelden tel. numaramı sana iletiyorum.

Ben varya ben... süpriz adamım. Süprize oynayın kazanın. :D

Kel şişman hımbıl ve öyle biri işte...:cool:

Saate dikkat. 23:00 dan birkaç dakika sonra mesaj yazılmıstır. Dediğim gibi.

• Beğen
helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllll
bilo kardaş

deniz otobüsü var 2 ytl bisiklete alıyorlar
tam bilet 6 ytl olması lazım toplam gidiş dönüş
16 ytl

Geri