Scudo Sports

İnceleme Oakley Jawbreaker Bisiklet Gözlüğü

@legolas99353 ,benim model radar ev, 500 tl ye almistim .konsept olarak pazarlik yapmayan bir magazaydi ama urun indirime girmisti ve neredeyse yurtdisi fiyatina geldi.
Bence verilen ucretr degen guzel bir urun.modeller birazda zevke kalmis secim diye dusunuyorum.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Ben Nisan ayında Ankara'da Ankamall'de bir mağazada gözlüğü denemek için girdiğimde 467 TL gibi bir rakam söylemişlerdi bana. Alacak olan arkadaşlar kontrol etsinler bence.

Ben de wiggle üzerinden bu modeli almıştım. Cidden muhteşem gözlük. Kullandığım eski gözlüklere göre çok fark ettirdi :D
(link)

@mfurkan bu linkteki snow diye geçiyor mavi renkte olan benim aldığım road diye geçiyor. Aralarında fiyt farkı da var. Yani tüm jawbreak'ler aynı değilmiş.

@legolas99353 Tabiki de lens farkı var. Ama snow olayını bilmiyorum, nedir?

@legolas99353 Karda kullanan hiç görmedim. Yorumlarda da göremedim.

Arkadaşlar hali hazırda limon yeşili transparan çerçeveli jawbreaker gözlüğümü kullanıyorum. Çok memnun kaldığım için ek olarak çerçevesi veya gözlük camı bozulur, terden cam kendini kavlar diye 2. bir tane daha aldım ama aylardır temiz baktığım için 2. gözlüğümü hiç kullanmadım. Market bölümünde konusu mevcuttur. Almak isteyen arkadaşlara biraz daha indirim yapabilirim.

Link : Oakley Jawbreaker Prizm Gözlük

@Erdal YılmazTek çekim fiyatı 580 liradır. 2-3 taksit kullanımında 630 lira ve taksitler uzadıkça mebla büyümekte bunu gördüğünüzü düşünüyorum. Bende zaten ufak bir indirim ile vereceğimi belirttim.

Tek çekim alacak varsa gözlükçüm.com'dan almakta serbesttir. Erdal yılmaz arkadaşımıza araştırması için teşekkürler

@Şafak Atilla Akpınar

Fiyatınızı eleştirmedim, bu konuda yanlış anlaşılmak istemem, elbette ki istediğiniz fiyata satabilirsiniz. İlanınızda model bilgisini göremediğim için sormuştum.

Rockbros un en çok satan bisiklet gözlüğü var aliexpress te kullanan var mi uv filtresi, burun pedleri, lensleri kaliteli gibi geldi ama ??

Bu konuyu 2016 yılına girmeden çok kısa bir süre önce açmıştım. Neredeyse 4,5 yıl geçmiş. Gözlükler orijinal olmasına rağmen, lensler şu an bu durumda.

Replika lenslerde bu durum çok daha hızlı yaşanıyor. Araştırdığım kadarıyla orijinal lenslerde bu durumu engellemek, gözlüğe ne kadar iyi bakarsanız bakın mümkün değil, sadece geciktirebiliyorsunuz.

Gözlüğün orijinali şu an 1130-1250tl arasında değişiyor. Orijinal lensler ise 390-500tl arası modele göre değişmekte.

Lens artık buğulanmış gibi ve net göremiyorum. Yurt dışından lens alsam TR fiyatını geçiyor, o yüzden yeni lensi bisikletsepeti’nden almak durumundayım.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa, düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum. :)

5C1D61B5-FF4D-4E99-AC5C-506699BE5E1B.jpeg737D31B3-BA7E-4B3E-A5CC-17CAC4E83D16.jpeg

Bu konuyu 2016 yılına girmeden çok kısa bir süre önce açmıştım. Neredeyse 4,5 yıl geçmiş. Gözlükler orijinal olmasına rağmen, lensler şu an bu durumda.

Replika lenslerde bu durum çok daha hızlı yaşanıyor. Araştırdığım kadarıyla orijinal lenslerde bu durumu engellemek, gözlüğe ne kadar iyi bakarsanız bakın mümkün değil, sadece geciktirebiliyorsunuz.

Gözlüğün orijinali şu an 1130-1250tl arasında değişiyor. Orijinal lensler ise 390-500tl arası modele göre değişmekte.

Lens artık buğulanmış gibi ve net göremiyorum. Yurt dışından lens alsam TR fiyatını geçiyor, o yüzden yeni lensi bisikletsepeti’nden almak durumundayım.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlarım varsa, düşüncelerini paylaşmasını rica ediyorum. :)

238612 dosyayı görüntüle238613 dosyayı görüntüle
Benim gözlükler de 4 seneye yakındır gözümde. Artık bir sürü çizik olsa da cam bu hale gelmedi. (Kılıf kullanmıyorum çıkarınca arka cebimde veya kadro çantasında duruyor gözlük)

oakley (1).jpgoakley (2).jpg

• Beğen
Tepkiler: Erdal Ylmz
bende 2 senedir flight jacket kullanıyorum en ufak bir sorun yok.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk Oakley'imi 1997'de almıştım. Şu an kullandığım M2 XL, 6. Oakley gözlüğüm. Öncekilerin 4'ü benzer şekilde çöp oldu, bir tanesini kaybettim.
Benim tecrübelerimde; lenslerin kaplaması soyulmadan önce, silikon parçalar da özelliklerini kaybetmeye başladı. O yüzden hep "ömrü bu kadarmış" dedim, yenisini aldım.

Ben 2 tane oakley gözlüğümde aynı sorunu yaşadım. Zamanla ikisi de kullanılamaz hale geldi (4-5 sene içerisinde) İkisi de bisiklet gözlüğü değildi ama sonuçta ikisi de oakleydi.

banada oldu aynisi yaklasik 4 yilda gidiyorlar aliexpressten yeni lens aldim devam :)

Ben de 4 Oakley sahibi oldum. Sadece birinde kaplama vardı ve aynı durum yüzünden kullanılamaz halde.
Ama marka memlekete ilk geldiğinde aldığım M-Frame modeli kaplamasız camıyla halen hizmette.

Geri