Scudo Sports

Oakley Evzero

Jawbreaker icin konusuyorum. Wiggle' da benzer fiyatlarda ayni urunler var.

Scudo
Evet biliyorum :D yukarıda da yazdım ama anlasilamadim sanırım. Ben trail cami yol bisikletinde kullanacağım için yazın yoğun güneşte ışığı çok geçirdiği için sıkıntı yaratır mı? Yani pratikteki farkı merak ediyorum.

@NKurtuldu
550 civarına geliyor ve taksit yok zaten

@alcest
Mesajda yazdığım gibi ışık miktarı değil hangi renkleri öne çıkardığı değişiyor. Yol bisikletinde trail cam seçmenin esprisi yok (cyclocross yapmıyorsanız) Asfalt için Road lens üretilmiş. Umarım anlatabilmişimdir.

@alcest bişey olmaz bence karanlık havalarda rahat edersiniz. Çok ışıkta da zarar vermez %100 uv filtreleri olduğu için.

Neyse artık road yoktu prizm aldık. Instagram da yol sürüp trail kullanan bir suru kisi var. Çok kritik bir şey değil demek ki

@alcest
Tabiki kritik değil. Ama gözlüğü diğerlerinden ayıran daha fazla detayı gösterme kısmı, trail alıp yolda sürerseniz esprisini kaybediyor. Bunca fiyatı vermişken sürüş tarzınıza uygun lensi kovalayın derim.
(Bende uzun zamandır inidirim bekliyorum. Ama yol bisikleti için almak istediğim için trail lensleri eliyorum direk)

Ben WhatsApp görüşmesinde sordum. Ellerinde road prizm de var fakat Tour de france modeli. Yani beyaz kasa. Siyah kasa olsaydı değiştirme talebinde bulunacaktim.

kesinlikle farketmez. neredeyse bütün prizmleri kullanıyorum. en çok kullandığım road prizm fakat diğerleride performans olarak sorunsuzdur. piyasadaki çakma cam ve çerçevelerden sonra ilaç gibi gelecektir prizm serisi herhangi bir cam.

Ben de road prizm kullanıyorum, trail prizmi denedim özellikle yaz ayları için bence biraz açık kalıyor ama amacı dahilinde yani orman içinde sürülecekse çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Olmadı cam alacağız. Güzel yanı trail cam daha güzel gözüküyor.

By57Bp.jpg

Ben Prizm Trail kullanıyorum. Yol bisikletinde kullanılacak bir cam değil bence, ışık geçirgenliği fazla olduğu için yaz aylarında problem olur. Anca kışın kullanılabilir. Aşağıda ışık geçirgenlik oranlarının tablosu var. Road olan %20 , Trail %36.

Oakley-chart.jpg

O kadar konuştuk kutudan road prizm çıktı hem de cavendish edition :D güzel bir hata yaptilar. Ama yakışmadı yüzüme :/

@alcest
Bu gözlükler yakışsın şekil olsun diye değil zaten. Ayrıca kaskla takınca yakışır

Haklisiniz. Bir de gözün alışması gerekiyor sanırım. Sıradan bir gözlük değil
@Cem cm

@Kursat akin Jawbraker road prizm kullanıyorum.Kışın Ankara çok bulutlu olduğu için sıkıntı yaşıyorum.Ayrıca benim gözler biraz bozuk. Kış için 2. bir cam almak istiyorum. Biraz daha ışık geçiren bir cam öneriniz var mı?

hocam güzel günlerde kullanırsınız umarım. bende bu konuda şunu belirteyim, ben özellikle değiştirilebilir camlı ''bisiklet sürüş gözlüğü'' adı altında, alt ve üst grupta bir çok marka kullandım kimisi yüzüme oturmuyordu kimisi çok dandikti kimiside görüntüde sorunlar yaşıyordum.nitekim bu işi böyle çözemeyeceğime kanaat getirdim ve gittim kent optikten polarize özellikli, yüzüme oturan, azda olsa yakışan ''sporcu gözlüğü'' aldım, bauhaustanda gece kullanım için kalitesine güvendiğim üst seviye bir işçi güvenliği gözlüğünden aldım o kadar memnunumki uzun süredir gözlük sorununu kafamdan silmiş bulunmaktayım.:hhhhhh:

Geri